Gry i programy komputerowe - Program do tworzenia animacji Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 12:15 Temat postu: Program do tworzenia animacji
Jakie znacie dobre programy do tworzenia animacji chętnie bym spróbował, zapoznał się i się pobawił a może za jakiś rok lub dwa coś tworze Anonymous - Czw 19 Sie, 2004 10:44 Temat postu:
Animation shop 3 :)) Tisiana - Czw 19 Sie, 2004 17:32 Temat postu:
Ja też chętnie bym skorzystała...ale czy znacie program do tworzenia animacji po polsku? nie podam. - Czw 19 Sie, 2004 18:04 Temat postu:
Tisiana napisał/a:
Ja też chętnie bym skorzystała...ale czy znacie program do tworzenia animacji po polsku?
Jak by był po innym języku, to byś mogła spolszczenie ściągnąć Czerwony Miś - Czw 19 Sie, 2004 19:56 Temat postu:
nieee Animation shop 3 nie jest dobrym programem no chyba ze do najprostszych gifów! mi sie osobiscie podoba MOHO 4.6 ściągłam sobie... potrzebowałam serial number ale oczywiscie w necie był no i teraz sobie w nim pracuje! program jest świetny, tylo zeby sciagnac grafike trzeba miec Adobe Illustratora, ale tez go sciagłam tylko jeszcze nie umiem importowac ale dojde do tego :] Anonymous - Czw 19 Sie, 2004 21:30 Temat postu: :)
Dzięki za to ale napisaliście że do tworzenia GIFÓW ja się na tym nie znam [jeszcze :] ] ale czy tymi programi mozna też robić ,zwykłe, animacje ?? czekam na PW POZDRO Czerwony Miś - Czw 19 Sie, 2004 21:34 Temat postu:
MOHO'em tak! Kamix - Pią 20 Sie, 2004 13:26 Temat postu: http://programy.a51.pl skoro sie na tym nie znasz to na poczatek mozesz sie pobawic w programie GIV MOVIE MAKER po angielsku ale prosty w obsludze jest to program do tworzenia animacji nie podam. - Sob 21 Sie, 2004 09:57 Temat postu: Cartoon Maker(Ten program trzeba ściągać torrentem)
Bardzo prosty w obsłudze i po Polsku.
Doskonały program to tworzenia filmów animowanych. Zawiera w sobie gotowe tła, obiekty, animowane postacie, muzykę, dźwięki...
Wszystko gotowe do umieszczenia na planie filmu!
Ograniczeniem moze być wyobraźnia i... trochę drętwe animacje...
(link ze strony www.torrent.org.pl ) nie podam. - Sob 21 Sie, 2004 10:01 Temat postu: disney magic artist cartoon maker *1cd* (Ten program trzeba ściągać torrentem)
disney magic artist cartoon maker v english
wymagania:windows 98/me/xp/macintosh/2000
program do tworzenia filmów animowanych
zawiera wsobie gotowe obiekty Volta Disneya
do wykorzystania oraz można utworzyć podkład
muzyczny do danej animacji.Dalsza instrukcja po
zainstalowaniu programu dołączyłem cracka jest niezbędny
żeby działał poprawnie program Program chodzi z plytą