Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - dokąd

Anonymous - Sro 11 Sie, 2004 17:32
Temat postu: dokąd
dziewczyny czynigi siegoli na udachczytylko do kolan :flower:
Malvina - Sro 11 Sie, 2004 19:39
Temat postu: Ze co ?
Wybacz dziewczyno ale zupelnie niewiem o co Ci chodzi ... Może bys wytłumaczyla w innym jezyku ? ( łatwiejszym do zrozumienia )
Malvina - Sro 11 Sie, 2004 19:42
Temat postu:
Po krótszym zastanowieniu i pare raazy przeczytaniu Twojego tematu dochodze do wniosku ze chodzi Ci o to ... Dokąd sie goli nogi ? Smile . Ja tam jeszcze nie gole ... Ale moja siostra goli .. I goli całe ;]
słoneczko - Sro 11 Sie, 2004 19:43
Temat postu:
ja wole nogi golić tylko nieco wyżej niż kolana bo włosy na udach są bardziej delikatniejsze i jak będą odrastać to mozesz mieć nieprzyjemne uczucie

ja cie rozumie bez problemu
panienka_wierzba - Czw 12 Sie, 2004 11:47
Temat postu:
nogi goli się zazywczja całe, ale nie jest to potrzebne jeżeli chocisz w robaczkach (Razz ja je tak nazywam ^^') czy dłuższych spódnicach, jeżeli idziesz na basen a włosy na udach ci przeszkadzają bo są np. bardzo widoczne (u mnie na udach mam prawie niewidoczne włosy dlatego ich nie gole) to je ogól, nic sie nie stanie...
aska - Czw 19 Sie, 2004 13:09
Temat postu:
ja gole nogi do ud (czyli za kolano) , bo faktycznie włosy na udach są jasne i prawie ich nie widać ...
pozdrawiam cieplutko Very Happy
Anonymous - Czw 19 Sie, 2004 14:16
Temat postu:
Ja z reguły golę lub depiluję nogi trochę za kolana, a uda czasem depiluje kremem, ale to raz na 2-3 miesiące. Bo uważam, że tyle na udach wystarczy, a i tak te włosy są delikatniejsze i obtarte przez spodnie i prawie ich nie widać.
mroweczka - Nie 22 Sie, 2004 14:53
Temat postu:
Ja tam golę tylko trochę powyżej kolan. Tam gdzie mam włosy. Może wyżej też mam włoski,ale małe i jasne. Zgadzam się ze Słoneczkiem.
Idda - Nie 22 Sie, 2004 17:09
Temat postu:
Ja tam nie golę nóg-nie widzę potrzeby,żebyś Ty goliła,jeśli masz mało wioczne Very Happy .Ale myśle,tak,jak reszta,że się nic nie stanie,jeśli ogolisz całe nogi. Very Happy
Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 14:38
Temat postu:
Ja golę całe nogi... ale jak ktoś jeszcze nie ma na nich włosków (albo ma tylko trochę) to nie powinien, bo zaczynają rosnąć jak szalone... Confused
Juwenta - Sob 11 Wrz, 2004 19:16
Temat postu:
Ja gole nogi wlasnie tak troche powyzej kolan, ogoliłam 2 razy rowniez cale uda i nie dosc ze bylo to bardzo niewygodne, to zaluje ze to zrobilam bo wlosy mialam wtedy prawie niewidoczne a teraz sa bardziej widoczne i juz wiecej nie bede ich golic na udach bo bedzie jeszcze gorzej Neutral
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 19:21
Temat postu:
Ja depiluję nogi pianką Veet. To nie boli, i włosy tak szybko nie odrastają Wink
Dobre są też plastry Veet.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group