Dzieci OnLine

Na luzie... - y???...

Idda - Sro 11 Sie, 2004 20:57
Temat postu: y???...
B. dawno tu nie byłam...a dziśsobie wchodzę i -patrz temat Very Happy Trochęsięnie umiem w tym połapać.... Sad Jakieś nowe działy ,zamiast dzieci.best,to dzieci.online....oj dużo się zmieniło ,dużo....dla mnie wcale nie na lepsze,bo nie lubię,jak się coś zmienia w tym,co kocham(moje mieszkanie,moje włosy... Very Happy Very Happy No i rodzina)(A!No i przecież forum! Smile )Postaream sięjak najczęściej zaglądać na forum,chociaż nie mam własnego kompa(na reazie),bo muszę w ogóle nowy kupić,ponieważ w starym cała twardziel jest do niczego... Very Happy
Idda - Sro 11 Sie, 2004 21:11
Temat postu:
Mam jeszcze jedno pytanie-zauważyłam u Gościówy,Iśki i jeszcze kogoś,pod ich wypowiedziami texty,typu-cześć,Idda! Smile ...albo "widzę Cię Idda!"...o co chodzi???? Shocked Very Happy

PS Jeszcze coś-czemu mam 4 gwiazdki????Bo sięnie udzielałam na forum? Sad (to nie było złośliwe,jakby co Sad )
Malvina - Sro 11 Sie, 2004 22:18
Temat postu:
Z tym widze Cie Idda ... No to tak ... U mnie np. pojawia sie Widze cie Malvina .. U kazdego pojawia sie jego nik Wink . A na tych gwiazdkach to ja sie wgule nie znam :p
Anonymous - Czw 12 Sie, 2004 10:31
Temat postu:
Idda, www.dziecionline.pl dlatego, że strona jest na innym serwerze i ma swoją domenę. Gwiazdki zmieniają się automatycznie. Zmieniłam ilość postów potrzebną do otrzymania jakiejś rangi. To nie było skierowane do Ciebie. Wszystkim się zmieniło.
Gościówa - Sob 14 Sie, 2004 12:23
Temat postu:
Jesli chodzi o nasze podpisy to kazdy widzi w nich swój nick...poszukaj w dziale miłość..temat: internetowa miłośc...ElfkaNena to zapoczątkowała i potem inni tez sobie porobili takie podpisy...tam w tymtemacie jest anpisane jak to zrobic Smile A to ze forum sie zmienia nie uwazam za złe bo wszystko sie kiedys zmienia i to dobrze..tak musi byc i tyle Smile
mroweczka - Sob 14 Sie, 2004 21:19
Temat postu:
Co do gwiazdek to wszystko jest pozmieniane, także rangi. Nie tylko u Ciebie ubyło gwiazdek. Co do ogólnych zmian...Mi to nie przeszkadza Mr. Green Chyba nawet jest lepiej Wink A adres zawsze wpisuję ten sam: www.dzieci.best.pl/forum/index.php . Ważne,że wchodzi bo to dziecionline się nie przyzwyczaiłam Wink Co do opisów...Każdy się o to pyta. My ustawiłyśmy sobie taki scrypt,że każdy kto jest zalogoewany widzi w naszym opisie swój nick. Np. ja u Gościówy widzę "cześć mroweczka".
Kamix - Pon 16 Sie, 2004 10:22
Temat postu:
A wiec jesli chodzi o te ksywy to jest taki trik jesli chcesz to moge Ci go na PW wyslac Razz
nie podam. - Pon 16 Sie, 2004 14:30
Temat postu:
Kamix napisał/a:
A wiec jesli chodzi o te ksywy to jest taki trik jesli chcesz to moge Ci go na PW wyslac Razz

To mi wyślij.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group