Dzieci OnLine

Na luzie... - ,,Słowo" o mnie ;)

Naomi - Czw 12 Sie, 2004 20:43
Temat postu: ,,Słowo" o mnie ;)
Postanowiłam napisać cosik o mnie.

Nazywam się Natalia i mam 12 lat. Od 2 lat trenuję judo.
Mam mnóstwo znajomków. Należę do grupy osób spontanicznych, żywiołowych i pełnych energii. Kocham zwierzęta, a najbardziej psy i kiciusie Love. Moim ulubionym sportem nie jest judo, ale siatkówka. Moje ulubione przedmioty to W-F i informatyka.Uwielbiam spiewać.
Mam ok. 147 wzrostu, ważę ok. 32 kg, więc jestem drobniutka. Mam zielone oczy i blond włosy do ramion. Ze słodyczy najbardziej lubie lody i batony(3-bit hmmy..) Wink.
Żółty- to mój ulubiony kolorek. Moja ulubiona buśka (jak pewnie niektórzy zauwarzyli to
Wink.
Narazie tyle... Jak coś sobie jeszcze przypomne to dam znać...

Naomi - Sob 04 Wrz, 2004 14:50
Temat postu: My foto
Normalnie, legalnie dodałam moje fotki do albumu na forum.
mroweczka - Pon 06 Wrz, 2004 16:44
Temat postu:
Witam,witam Mr. Green
Moja ulubiona buźka to Mr. Green , później dopiero Wink
Ale 3-bity i zwierzaki też kocham! Mr. Green I tyż lubię informatkę Mr. Green Ale za to nie cierpię śpiewania...Może dlatgeo,że nie mam talentu? Wink Pozdrawiam! Smile
Gościówa - Wto 07 Wrz, 2004 19:54
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Witam,witam Mr. Green
Moja ulubiona buźka to Mr. Green , później dopiero Wink
Ale 3-bity i zwierzaki też kocham! Mr. Green I tyż lubię informatkę Mr. Green Ale za to nie cierpię śpiewania...Może dlatgeo,że nie mam talentu? Wink Pozdrawiam! Smile

Nie martw się ja też okropnie śpiewam i moja wredna pani od muzyki to wykorzystuje :/ Co lekcje mi zawsze kaze spiewac na forum klasy wrr...i głownie dlatego nie lubie spiewania...pani od muzyki mnie dfo tego uprzedzila a kiedys lubilam spiewac mimo ze wcale nie potrafie :/ nie martw sie!
Do małej: Witam na forum. Apropo to tez mam duzo zaintere4sowan poktywających sie z twoimi Smile
Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 16:12
Temat postu:
Mój ulubiony kolor to czerwony...
klacz - Wto 21 Wrz, 2004 23:52
Temat postu:
To ja może opowiem o sobie? Very Happy Mam 11 lat(5.08.1993) około 150cm wzrostu i 37/38kg. Włosy koloru złocistego (raczej ciemnego) brązu, długość ok. do bioder. Ciemna karnacja, piwne oczy, sylwetka szczupła(choć niektorzy mi mówią że jestem bardzo chuda). Jeżdżę 4 lata konno, z czego 3 lata trenuję jazde west. Mam 5 koni-4 czystej krwi arabskiej, a piąta to kochana Inusia-mieszanka konika polskiego i klaczy wielkopolskiej Wink . Gram w domu na flecie, umiem kilka melodii na pianinie i dzwonkach Twisted Evil Śpiewam w sumie czysto, ale solo...szyby pękają Mr. Green Mr. Green Uwielbiem rysować konie-zwłaszcza brykające Very Happy Very Happy . Rysuję ołówkiem, raczej rzadko wypełniam kolorami. Farby- akwarelowe i olejne. Pastele- raczej olejnymi--podoba mi się efekt na papierze ściernym--, bo suchymi nie umiem bo się wszystko ciapie Embarassed Wink
Kredki-wszystko jedno co, byl by pisało i nie było pokruszone;). W szkole
Najgorsze 3 przedmioty:
basen/WF/polski
3 przedmioty które ujdą Rolling Eyes :
Informatyka, religia(bo nic nie robimy na lekcjach i nie liczy się średnia Twisted Evil ), godz.wychowawcza( Surprised ) ew. angielski

Ulubione kolory: Czarny, czarno-bordowy, czarno-granatowy.
Ulubiona maść konia: bułany, siwy w hreczce, siwy, kary, gniady
Ulubiona rasa konia: arab, Rocky Mountain(czy jak to się pisze)
Ubieram się w: najczęściej czarna bluzka z krótkim rękawiem(bluzka sięgado połowy ud)z koniem na środku, wisiorek z podkową/ drewniane koraliki, wygodne jeansy, uczesana jestem przeważnie w warkocz(żadko kiedy mam inną fryzurę). Ubieram sie głównie w ciemne rzeczy(jeśli moja szafa takimi dysponuje). Muzyka:yuuu....praktycznie nic nie słucham...
Mała - Czw 23 Wrz, 2004 20:06
Temat postu:
ja tak tylko z boku: co do spiewania to poprostu ubostwiam spoiewac, ale niespiewam, bo nieumiem:( z tego powodu jestem strasznie zla;(
Anonymous - Czw 23 Wrz, 2004 20:41
Temat postu:
Witam.
Sebastian, lat 14, zamieszkały w Kwidzynie. Wink 28.04.1990 - Data urodzenia. Znak zodiaku - Byk. Lubi: Em...Informatykę, gry fabularne, astronomię, mitologię i parę innych rzeczy, o których zapomniał napisać. Tym również się po trochu interesuje.
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 19:36
Temat postu:
Znam Cię I Wiem Że Jest Bardzo Fajna I Śmieszna biggrin
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 20:42
Temat postu:
No to ja tez sie opisze Razz
Ulubiona emotka: Wink , Mr. Green i Laughing
Kocham kotki i niedawno kusowalam na koniku^^ a wiec koniki tez lubiem^^
Mam 13 lat biggrin
Słucham rocka,jestem przebojowa,mściwa Twisted Evil ,a takze jestem jedyna dziewczyną w klasie która ma najwiekszy humor -_-..
Kolorek:czarny lub czarny w polaczeniu z oczojebnym rozowym Twisted Evil
Spiewac niezbyt umiem Mr. Green

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group