. Moim ulubionym sportem nie jest judo, ale siatkówka. Moje ulubione przedmioty to W-F i informatyka.Uwielbiam spiewać.
. Moim ulubionym sportem nie jest judo, ale siatkówka. Moje ulubione przedmioty to W-F i informatyka.Uwielbiam spiewać. 
 .
.
 .
.

, później dopiero
 , później dopiero  

I tyż lubię informatkę
 I tyż lubię informatkę  Ale za to nie cierpię śpiewania...Może dlatgeo,że nie mam talentu?
 Ale za to nie cierpię śpiewania...Może dlatgeo,że nie mam talentu?  Pozdrawiam!
 Pozdrawiam!  
     | mroweczka napisał/a: | 
| Witam,witam   Moja ulubiona buźka to  , później dopiero   Ale 3-bity i zwierzaki też kocham!  I tyż lubię informatkę  Ale za to nie cierpię śpiewania...Może dlatgeo,że nie mam talentu?  Pozdrawiam!  | 

Mam 11 lat(5.08.1993) około 150cm wzrostu i 37/38kg. Włosy koloru złocistego (raczej ciemnego) brązu, długość ok. do bioder.  Ciemna karnacja, piwne oczy, sylwetka szczupła(choć niektorzy mi mówią że jestem bardzo chuda). Jeżdżę 4 lata konno, z czego 3 lata trenuję jazde west. Mam 5 koni-4 czystej krwi arabskiej, a piąta to kochana Inusia-mieszanka konika polskiego i klaczy wielkopolskiej
  Mam 11 lat(5.08.1993) około 150cm wzrostu i 37/38kg. Włosy koloru złocistego (raczej ciemnego) brązu, długość ok. do bioder.  Ciemna karnacja, piwne oczy, sylwetka szczupła(choć niektorzy mi mówią że jestem bardzo chuda). Jeżdżę 4 lata konno, z czego 3 lata trenuję jazde west. Mam 5 koni-4 czystej krwi arabskiej, a piąta to kochana Inusia-mieszanka konika polskiego i klaczy wielkopolskiej  .  Gram w domu na flecie, umiem kilka melodii na pianinie i dzwonkach
 .  Gram w domu na flecie, umiem kilka melodii na pianinie i dzwonkach  Śpiewam w sumie czysto, ale solo...szyby pękają
 Śpiewam w sumie czysto, ale solo...szyby pękają  
   Uwielbiem rysować konie-zwłaszcza brykające
  Uwielbiem rysować konie-zwłaszcza brykające  
   . Rysuję ołówkiem, raczej rzadko wypełniam kolorami.  Farby- akwarelowe i olejne. Pastele- raczej olejnymi--podoba mi się efekt na papierze ściernym--, bo suchymi nie umiem bo się wszystko ciapie
 . Rysuję ołówkiem, raczej rzadko wypełniam kolorami.  Farby- akwarelowe i olejne. Pastele- raczej olejnymi--podoba mi się efekt na papierze ściernym--, bo suchymi nie umiem bo się wszystko ciapie  

:
  :
 ), godz.wychowawcza(
 ), godz.wychowawcza(  ) ew. angielski
 ) ew. angielski
 28.04.1990 - Data urodzenia. Znak zodiaku - Byk. Lubi: Em...Informatykę, gry fabularne, astronomię, mitologię i parę innych rzeczy, o których zapomniał napisać. Tym również się po trochu interesuje.
 28.04.1990 - Data urodzenia. Znak zodiaku - Byk. Lubi: Em...Informatykę, gry fabularne, astronomię, mitologię i parę innych rzeczy, o których zapomniał napisać. Tym również się po trochu interesuje.      

,
 ,  i
 i   

,a takze jestem jedyna dziewczyną w klasie która ma najwiekszy humor -_-..
 ,a takze jestem jedyna dziewczyną w klasie która ma najwiekszy humor -_-..