Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Cos o mnie
Nemeia - Pią 07 Lut, 2003 15:09
Temat postu: Cos o mnie
Poszlam sladem Deg'a i stwierdzilam, ze skoro siedze tutaj z wami i staram sie jakos pomoc, to powinniscie wiedziec cos o mnie. No wiec:
Mam 20 lat. Od 10 roku zycia nie mieszkam w Polsce... Najpierw mieszkalam w USA (Chicago), a kiedy zdecydowalam sie zamieszkac z moim (wtedy jeszcze) chlopakiem przeprowadzilam sie do Kanady (Toronto). Od 26 Lipca 2002 roku jestem szczesliwa mezatka.
Mam 3 starsze siostry, i starszego brata. Siostrzencow i siostrzenic nie licze, bo za duzo ich, ale jeden jest wlasnie w waszym wieku. Trafilam tutaj zupelnie przypadkowo, i postanowilam zostac. Interesuja mnie wasze problemy, i mam nadzieje ze bede w stanie wam pomoc. Szczegolnie w tych pytaniach z ktorymi Deg ma problemy (hehe) czyli kobiece sprawy.
Mam nadzieje ze znajdziecie we mnie nie tylko osobe ktora odpowiada na wasze pytania, ale tez przyjaciolke od wszystkiego.
Pozdrawiam Cieplutko
Nemeia
deg - Sob 08 Lut, 2003 02:47
Temat postu:
Witamy Cię cieplutko!
Przynajmniej odciążysz moją żonkę, którą zamęczam pytaniami o podpaskach i tamponach
. My, faceci, zwykle ich nie stosujemy
demolek - Pon 17 Lut, 2003 18:10
Temat postu:
Qrcze degmyślałem że jestes dziewczyną
deg - Pon 17 Lut, 2003 19:06
Temat postu:
W stopce każdego listu masz link do informacji o mnie.
demolek - Pon 17 Lut, 2003 19:12
Temat postu:
hihihi nie zwróciłem uwagi
Anonymous - Sro 16 Kwi, 2003 19:53
Temat postu:
Bardzo lubię Nemeia'e i dega, bardzo ich cenię za to, że nam wszystkim pomagają
SŁONECZKO - Pią 02 Maj, 2003 10:44
Temat postu: ................
dlaczego zdecydowaliscie sie nam pomagac?
Nemeia - Pią 02 Maj, 2003 15:02
Temat postu:
Dlaczego??? Bo to zajecie ktore odplaca nam sie samo w sobie. Nie wszystkie dzieci badz mloda mlodziez ma starsze rodzenstwo zeby z nimi porozmawiac. Nie wszyscy moja o takich rzeczach porozomawiac z mama, dlatego jestesmy jeszcze my. Robimy to zeby wam pomoc
Kazdy ma jakies pytania, i czegos chcialby sie dowiedziec... ale nie zawsze jest kogo zapytac.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group