Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jak można...?
NaStKa - Nie 15 Sie, 2004 14:51
Temat postu: jak można...?
tak siem ostatnio zastanawiałam...
jak mozna mówic zdrobniale do chłopaka?
chciałabym żebyście podali mi swoje propozycje, tylko nie piszcze "misiu"
d098 - Nie 15 Sie, 2004 15:02
Temat postu:
misiek
mroweczka - Nie 15 Sie, 2004 15:05
Temat postu:
Eh,wiesz,ja tego nie używam ale moja słuchając nieraz mojej siostry(oczywiście mówiła do chłopaka,nie do mnie
): misiu,słoneczko,kochanie...
Anonymous - Pią 20 Sie, 2004 09:48
Temat postu:
Ja podsłuchiwałam dziewczynę mojego brata to mówiła do niego: Kotku,Kochanie itp....
A przy okazji pozdro dla Niej!!!!!!
aska - Pią 20 Sie, 2004 16:28
Temat postu:
Ja nigdy nie mówiłam do mojego chłopaka takich słów jaki MISIU , KOTKU , KOCHANIE itp. (to bez sensu) ... Jedynie zdrabniałam jego imie i zawsze wołałam Marcinku i po przezwisku (jak wszyscy to wszyscy)
albo po prosu mówiłam nie używając imienia ani żadnego zdrobnienia ...
Iśka - Nie 29 Sie, 2004 15:56
Temat postu:
Heh, ja też nigdy nie mówię tak 'słodko' do chłopaka, bo uważam, że musiałabym mieć naprawdę zaćmiony umysł, żeby tak do niego mówić... To w końcu ta druga płeć powinna nas rozpieszczać, nie ?
No, chyba że tak na żarty, śmiejąc się to 'kochanie, 'ropuszko', 'mój piekny', i 'koteczku'
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 16:03
Temat postu:
A nie lepiej zdrobniale ... np. Rafałku ?
Juwenta - Nie 29 Sie, 2004 18:19
Temat postu:
Na początku to chłopak powiniene sie starac i mowic do dziewczyny czule i slodko, ale później to oboje powinni o siebie zabiegać i mowić do siebie z uczuciem
Moje propozycje to np. Kochanie, Skarbie, Słoneczko, Słonko, Promyczku, Kwiatuszku, Misiaczku, Kotku, Aniołku no i oczywiscie zdrobnieniem imienia. Mówić mozna jak sie chce, pomysłów jest na prawde wiele i na pewno kazde okreslenie bedzie bardzo mile dla naszego ukochanego
Ja najbardziej lubie Kochanie i Skarbie
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 08:22
Temat postu:
No, ale nie przesadzaj z tym cukrem. W końcu go zemdli
Juwenta - Pon 30 Sie, 2004 09:37
Temat postu:
Heh przesadzać tez nie jest najlepiej, dlatego nie powinno sie mowic tak non stop, ale od czasu do czasu powiedziec cos fajnego...bedzie to na pewno bardzo mile
Poza tym lepiej zbyt czesto nie uzywac zdrobnienień bo one spowszednieja i nie beda juz sprawiały takiej przyjemnosci jak na poczatku. (tak samo jest ze słowem 'Kocham', przestaje tracić swoje znaczenie i urok)
Vandit - Wto 31 Sie, 2004 19:58
Temat postu:
Misiu
Misiek
Kochanie
Zabciu
Gwiazdeczko
Aniolku
Chlopczyku
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group