. Co do tego krwawienia .. to niemam pojęcia
 . Co do tego krwawienia .. to niemam pojęcia  . JEszcze nie mam okresu i nie moge Ci powiedzec :]
 . JEszcze nie mam okresu i nie moge Ci powiedzec :]      Nie zrozumiałam dokłądnie Twojego postu ale...Twój okres trwa tylko 2 dni?! Tak nie powinno być...Opisz to dokładniej, bo nie do końca zrozumiałam.
 Nie zrozumiałam dokłądnie Twojego postu ale...Twój okres trwa tylko 2 dni?! Tak nie powinno być...Opisz to dokładniej, bo nie do końca zrozumiałam.     | nieznana! napisał/a: | 
| Miesiczke mam od 3 lat ! Jest strasznie nierególarna, czasem wogóle jej nie mam, a czasem pojawia sie co 40 dni co 46:( To mnie najbradziej martwi, ze jesli ju| j dostan, do krwawi tak jak przy koDcu okresu, czyli w drugim dniu, nmam tak chocby wcale, nie mam prawie nic ! z mama myslimy sobie, czy czasami nie wybrac sie do lekarza, napiszcie bo za bardzo nie wiem czy sie wybrac, a moze to normalne ??zalezy mi na odpowiedzi od kazdego, wiec jesli to czytasz, to odpisz, bo moze pomozesz ?? | 

Zani coś napiszecie patrzcię na datę ostatniego posta
 Zani coś napiszecie patrzcię na datę ostatniego posta   
     | ewelina017 napisał/a: | 
| Łatwo sie mówi: pójdź... choć moim zdaniem powinnaś iść... tak dla pewności, ale wiem że jakoś nie wszystkie dziewczyny chcą iść do ginekologa ... | 
 A jeśli jakaś dziewczyna nie chce iść do ginekologa, to niech nie idzie. Nikt jej nie każe. My tylko mówimy, co wg. nas powinna zrobić. Ale nie jesteśmy specjalistami, więc może wizyta jest potrzebna, a może i nie.
 A jeśli jakaś dziewczyna nie chce iść do ginekologa, to niech nie idzie. Nikt jej nie każe. My tylko mówimy, co wg. nas powinna zrobić. Ale nie jesteśmy specjalistami, więc może wizyta jest potrzebna, a może i nie.
 Może jestem troche opóźniona, trudno zdaża się
 Może jestem troche opóźniona, trudno zdaża się  (żart)
 (żart)     | ewelina017 napisał/a: | 
| nikt nie napisał że to zostało już wyjaśnione  Może jestem troche opóźniona, trudno zdaża się  (żart) | 
 W poprzednich postach wszystko zostało wyjaśnione. Misia niepotrzebnie odnowiła (potem napisała Antariel [czycoś teges] i Ty). Więc jeśli już coś zostało wyjaśnione, a temat jest z zeszłego roku, to nie warto pisać znowu tego samego (podobnego).
 W poprzednich postach wszystko zostało wyjaśnione. Misia niepotrzebnie odnowiła (potem napisała Antariel [czycoś teges] i Ty). Więc jeśli już coś zostało wyjaśnione, a temat jest z zeszłego roku, to nie warto pisać znowu tego samego (podobnego).  
      A temat jest już wyjaśniony
 A temat jest już wyjaśniony  

| wera12 napisał/a: | 
| Wiesz powinnaś isć do ginekologa a co do tego ze to sie uregularnia do 6 lat to jest idiotyzm!Ona powinna być regularna po 2 latach!  |