Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Jakie wkładki?

Anonymous - Sro 18 Sie, 2004 11:12
Temat postu: Jakie wkładki?
Jakich wkładek higienicznych używacie?Bo ja Alldays Discret te niebieski lub Carefree :-)
Malvina - Sro 18 Sie, 2004 11:35
Temat postu:
JA nie uzywam ... Wink
Gościówa - Sro 18 Sie, 2004 15:54
Temat postu:
Różnie...Szczeże to takich jakie sa w sklepie do którego pójdę Smile Raczej nie robi mi to różnicy jaka jest wkładka....poprostu wybieram najtańsze i tyle bo mi szkoda pieniędzy na takie za 6,7 zł Smile Zwykle sa to Bella - jak dla mnie super bo sa w miarę tanie i wygodne.
Anonymous - Sro 18 Sie, 2004 18:12
Temat postu:
ja uzywam najzwyklejszych. mialam juz z belli rozne a teraz mam takie zwykle, najtansze ale dobre, ktore ladnie pachna aby w ten sposob likfidowac intymny zapach. ale obecnie nie nosze bo niewygodnie mi. nie wiem jak ja sie do podpaski przyzwyczaje... a wiem ze okres juz niedlugo...
Dexia - Sro 18 Sie, 2004 18:15
Temat postu:
Ja uzywam carefree ale najczęściej bella panty intima. Sa tanie i baaaaardzo wygodne.
Anonymous - Sro 18 Sie, 2004 21:25
Temat postu:
Ja używam wkładek Bella Panty Intima lub czasem Carefree. Są wygodne i nie ma po co przepłacać. Szkoda pieniędzy.
mroweczka - Sro 18 Sie, 2004 21:28
Temat postu:
Ja nie używam wkładek,bo mi szkoda pieniędzy na nie. Ale pamiętam,że jak jeszcze używałam to kupowałam BELLA. Są tanie, i nie takie złe Wink
Blandzia - Sob 21 Sie, 2004 15:04
Temat postu:
Wkladki uzywam teraz tylko troche przed i troche po okresie, ale wczesniej prawie codziennie uzywalam. Kupowalam rozne zeby sprawdzic jakie pasuja do mojego ciala i w koncu wybralam. Ale nie powiem jakie. MOje cialo jest inne niz twoje i ty sama tez powinnas wyprubowac kilka
sami10 - Wto 28 Wrz, 2004 18:02
Temat postu:
ja osobiście używam bella panty (pomarańczowe) są tanie (ok.3zł) i wykodne
Girl Zone - Wto 28 Wrz, 2004 20:52
Temat postu:
Ja uzywam Alldays Discret te rózowe spoko duze i wygodne
są tanie (3zl małe op i 5zl duze)
Akacja12 - Wto 28 Wrz, 2004 21:58
Temat postu:
ja używam od czasu do czasu wkladek i tego co używa moja mama. Czasem kupuje jakieś taniochy typu lider prajs Razz a cazem alldays descret. Alldaysy są najlepsze bo cieńkie ale i tak nie czuje wkładki więc używam nawet tych zwykłych wkładek. Kasiu spokojnie przyzwyczaisz się szybko zobaczysz. Poza tym okres to tylko te około 4 dni w miesiącu więc jakoś wytrzymasz Wink
Anonymous - Sro 29 Wrz, 2004 13:43
Temat postu:
Ja używam Subtelle (tylko zwykłe !!!) i/lub Bella Smile Wg. mnie mają największą powierzchnię chłonną (bo np. Aldays [czy jakoś tak; reklama z tym motylkiem Razz] mają tylko na środku prostokącik, a reszta "pusta").
sami10 - Pon 04 Paź, 2004 19:00
Temat postu:
słuszałam o takich wkładkach Librese czy jakoś tak i one naprawde są cienkie i mają o 10cm!
aga - Pon 04 Paź, 2004 19:35
Temat postu:
Ja używam Carefree,są całkiem na poziomie, wogule nie wiesz że masz:)
Anonymous - Wto 05 Paź, 2004 13:56
Temat postu:
Moja mama tydzien tenu kupiła rewelacyjne wkładki Bella Panty Plus. Nie wiem ile kosztują, ale są poprostu idealne. Ostatnio zaczęłam codziennie nosić wkładki, i już się przyzwycziłam. Czasem nawet zapominam że ją mam. Jest tylko jedna wada - klej. Klej mają one raczzej na środku, a kilka milimetrow od brzegu juz nie. I np. dziś na w-fie drażniło mnie to, ponieważ zaczęła mi się odklejać. A ogólnie daję im 5/6.
Ona89 - Sob 23 Paź, 2004 19:10
Temat postu:
Ja używam alldays discret air, czyli niebieski, ale chcę się przeżucić na subtelle, są tańsze Very Happy
sami10 - Wto 26 Paź, 2004 18:54
Temat postu:
nie słyszałam o wkładkach alldays wiem że są always
Ona89 - Wto 26 Paź, 2004 19:09
Temat postu:
Jest wiele rodzaji wkładek: always, alldays, sbtelle, bella i podobno naturella, ale ich jeszcze nie widziałam.
mroweczka - Sro 27 Paź, 2004 15:09
Temat postu:
Sami10-Są to takie wkłądki,jakie reklamują w telewizji, że są tak cieniutkie,że nawet ich nie czujesz-"Aldays Descreet". To z tym motylkiem Mr. Green
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 16:27
Temat postu:
A są WKŁADKI Always ?? Shocked
Ona89 - Sro 27 Paź, 2004 17:12
Temat postu:
Gabrielen są wkładki always. Very Happy
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 17:19
Temat postu:
O, lol Laughing A jak one wyglądają i jakie są? Wie ktoś? Twisted Evil
Ona89 - Sro 27 Paź, 2004 17:25
Temat postu:
wiedź na www.always.pl powinno być ci nieco Very Happy
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 17:33
Temat postu:
Szukałam i nie ma Confused
Ona89 - Sro 27 Paź, 2004 17:36
Temat postu:
Ja też przed chwilą szukałam i nic nie znalazłam. Chyba jednak nie ma takich. Bardzo cię przepraszam, ale poprzednie posty wprowadziły mnie w błąd i dlatego byłam przekonana, że są takie wkładki. Sad
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 17:38
Temat postu:
Nie no, spoko, może są Wink Tylko akurat nie ma na stronie - czasami już tak szukałam i w sklepach były, ale na stronie nie było Wink
Pozdrawiam biggrin
sami10 - Sro 27 Paź, 2004 17:53
Temat postu:
no nie wiem ale wiem że są podpaski always

Ona89 napisał/a:
Jest wiele rodzaji wkładek: always, alldays, sbtelle, bella i podobno naturella, ale ich jeszcze nie widziałam.
naturella? dopiero co podpaski weszły na rynek a jeż chcę mieć wkładki?
Juwenta - Sro 27 Paź, 2004 19:06
Temat postu:
ja nie widzialam nigdy wkladek always. Chyba ze macie na mysli te nowe pomaranczowe-ale to nie sa wkladki tylko male podpaski no koncowki okresu, chcoiaz rowniez mozna je potraktowac jako większą wkladke ale nią nie są Wink
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 21:25
Temat postu:
Tak, tylko jak na wkładki to są drogie i mało ich Razz Ale jak kto chce.
Ja pod koniec okresu używam wkładek - najlepiej (wg. mnie).
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 21:45
Temat postu:
ja roznie czasami nie uzywam ale czasami tak a jesli juz to bella sa spoko, moja siostra zawsze kupuje bella do stringow to jak czasmi zakladam to biore je:) wiec jesli ktos nosi stringi to polecam. Very Happy
mindi10 - Nie 31 Paź, 2004 12:14
Temat postu:
ja urzywam Bella Graffiti są wygodne i w ogóle fajne
Ona89 - Nie 31 Paź, 2004 16:01
Temat postu:
Byłam wczoraj na mieście (czyli w sobotę), poszłam z przyjaciółką do sklepu kosmetycznego i ona kupiła mi (za moje pieniądze oczywiście) wkładki bella panty intima comfort (ja się wstydziłam). Są bardzo fajne, wygodne i pakowane w woreczki. Very Happy
BamBI - Nie 31 Paź, 2004 16:13
Temat postu:
a czego tu sie wstydzić , ja bym sie wstydzila poprosic kolezanke, a sama bym poszla
mycha92 - Wto 02 Lis, 2004 19:56
Temat postu:
Ja miałam kiedyś niezręczną sytuację. Byłyśmy z mamą w sklepie samoobsługowym na naszym osiedlu (Grosik). Mama wzięła sobie podpaski. Ja niosłam koszyk. Mama wrzuciła mi podpaski do koszyka i poszła popatrzeć na kosmetyki. Ja w tym czasie wybierałam sobie pasztet, z którymi półka znajduje się w tej samej "alejce" co środki higieniczne. Stanęłam przy pasztetach, a tą "alejkę" zasłaniała deska do prasowania która była w promocji. Mama nie zauważyła, że tam stoję. Poszła dalej. W końcu chyba wyszła ze sklepu zapominając o mnie. Zostałam w sklepie z pasztetem i podpaskami w koszyku, bez mamy. Po chwili wszedł do sklepu mój sąsiad(koleś ma tak 45 lat). Przechodząc koło mnie popatrzył mi do koszyka i ujżał podpaski. Powiedział tylko "No, no!" popatrzył mi w oczy i poszedł dalej. Zczerwieniałam jak burak (bez skojarzeń z moją koleżanką z klasy o nicku burak Mr. Green). W końcu mama mnie znalazła. Ufff! Zapłaciła i poszłam do domu Razz Za to później wyszłam na pole. Sąsiad podlewał kwiaty. Popatrzył na mnie i przypomniał mi swoje słowa: "No, no!". Poszłam dalej. Całe szczęście już chyba zapomniał o tej sytuacji...

Może wam się wydać, że to normalka, ale dla mnie to było dziwne przeżycie Razz
Juwenta - Sro 03 Lis, 2004 13:40
Temat postu:
Ja tez sie na poczatku wstydzilam sama kupowac podpaski. Teraz staram sie o tym nie myslec ze sa to podpaski-poprostu produkt jak kazdy inny i nikt na pewno z tego powodu sie nie bedzie dziwił Wink jednak to skrepowania nadal mam w sobie bo niestety sa ludzie którzy dziwnie reaguja na takie cos, tak jak np. powiedziala mycha Neutral
mycha92 - Sro 03 Lis, 2004 14:40
Temat postu:
Ja nigdy nie kupowałam sobie takich produktów. Czasem chodzę lub jeżdżę z mamą do sklepu i ona to sobie kupuje. Tak to Podpaski mam, bo mi mama odłożyła na awarię, wkładki są wspólne, a tampony mam te darmowe. Takwięc na razie nie muszę się o to martwić.

A apropos kupowania osobistego, to normalna rzecz dla dzieczyn w wieku 13 i więcej lat.
Anonymous - Sro 03 Lis, 2004 19:20
Temat postu:
Ja używam wkładek Bella. Sa w miarę tanie i wygodne. po co mam tracic kasę na jakieś droższe. Mam się nimi chwalić? Ktos je widzi? To nie to, co ciuchy Wink
Co by było, gdybym znalazła walizkę z paroma milionami na śmietniku? Razz
Od razu poszłabym do sklepu odzieżowego i wykupiłam bym tysiące ciuchów Razz
Reszte dałabym rodzicom, wybudowalibyśmy jakiś fajny domeczek i pikuś - prawie wszystko za darmo jak z taką kasą Razz
Agentka - Sro 03 Lis, 2004 20:37
Temat postu:
piszecie że sobie nie kupujecie podpasek a ja jak miałam pierwszy okres to musiałam zapierniczać do sklepu o podpaski bo moja mama nie mięsiączkuje to dopiero miałam!kiedys moja mama kupiła "awaryjne" ale moja siostra ukradła Very Happy
Anonymous - Czw 04 Lis, 2004 15:59
Temat postu:
Moja mama miała dokładnie 5 - grubość? 9 mm Shocked Czułam się jak w pieluszce... I takie "męki" musiałam w szkole znosić. Fuj! Razz
mycha92 - Czw 04 Lis, 2004 17:19
Temat postu:
Agentka napisał/a:
piszecie że sobie nie kupujecie podpasek a ja jak miałam pierwszy okres to musiałam zapierniczać do sklepu o podpaski bo moja mama nie mięsiączkuje to dopiero miałam!kiedys moja mama kupiła "awaryjne" ale moja siostra ukradła Very Happy

Mi awaryjnych nie ma kto ukraść. No chyba ze intruz. Bo siostra to nie, a mama ma swoje.
mindi10 - Czw 04 Lis, 2004 17:37
Temat postu:
okres to żecz normalna wszystkie kobiety to mają i nie należy się tego wstydzić
mycha92 - Czw 04 Lis, 2004 17:44
Temat postu:
Wiadomo, że wszystkie kobiety w wieku 18-45 lat mają okres Wink
Zła Pani - Pią 05 Lis, 2004 17:52
Temat postu:
hm.. 18- 45? Nawet wcześniej... 13- 45. A co do wkładek to ja zalezy. Jakie są w sklepie. Ale napewno nie te grube! Czuje sie w nich jakbym miała pampersa w majtkach =_=;
mindi10 - Pią 05 Lis, 2004 18:04
Temat postu:
nie do kończ się z Tobą zgodzę można powiedzieć że wszystkie kobiety NAPEWNO mają okres w wieku 18-45 a co do tych wkładek to zależy jakie masz moim zdaniem najwygodniejsze są Bella panty 2004 mini
Zła Pani - Pią 05 Lis, 2004 18:09
Temat postu:
a co do tego że NAPEWNO mają okres to oczywiście... ale zdażają sie inne wypadki że sa takie co póxniej... a to już jest niebespieczne...
pechowa ona - Sob 06 Lis, 2004 21:04
Temat postu:
Ja uzywalam Alldays ale stwierdzilam ze sa niewygodne i teraz uzywam albo Carefree albo Bella Panty Intima Sa naprawde spox
Malvina - Nie 07 Lis, 2004 10:01
Temat postu:
Ja używam Belli... na opakowaniu pisze "black and white"..<--cos takiego:P

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group