Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Rzuć propozycję!!! To ważne!
Anonymous - Sro 18 Sie, 2004 20:36
Temat postu: Rzuć propozycję!!! To ważne!
Ludzie, mam 13 lat, nigdy nie uprawiałam sportu, a pragnę zacząć! Czy istnieje jakiś, na który nie jest jeszcze dla mnie za późno? Aha- piłka nożna odpada, najlepszy byłby taki, w którym działąm sama, ale ostatecznie jakiś zespołowy też ujdzie... Proszę, odpowiedzcie!!!
aska - Czw 19 Sie, 2004 09:17
Temat postu:
cóż nie wiem jakie sporty możesz zacząć uprawiać , popatrz w szkolnych ogłoszeniach możliwe że w twojej budzie jest drużyna siatkarska (dziewcząt) ...
szczeże to ja mam 12 lat i też chętnie zaczeła bym uprawiać jakiś sporcik
Malvina - Czw 19 Sie, 2004 11:39
Temat postu:
Pograj w bbabinktona z kolezanką na podrówku
. Ale tak juz serio .. :> siatka ... kosz ;D ... a moze zaczniesz biegac .. - lekkoatletyka ?
.
Tisiana - Czw 19 Sie, 2004 17:31
Temat postu:
A moze poprostu ping-pong? nie gra się w neigo w wiele osób...możecie z qmpelką poćwiczyć...stoły do ping-ponga są czasami an osiedlu lub w szkole...
mroweczka - Czw 19 Sie, 2004 19:29
Temat postu:
Jest dużo sportów,na które nigdy nie jest za późno
Np.bieganie,ping-pong, albo jazda konna(
)-niestety to kosztowny sport...
Maciek - Pon 23 Sie, 2004 10:27
Temat postu:
wspinaczka ?
EU07 - Czw 21 Paź, 2004 21:26
Temat postu:
Proponuję jazdę na rowerze - świetna rzecz...
Naomi - Pią 22 Paź, 2004 16:55
Temat postu:
Myślę, ze chyba na rzaden sport nie jest zapózno...
Sporty walki, siatkówka, pływanie, skok w dal, biegi... Do koloru do wyboru
Anonymous - Sob 23 Paź, 2004 06:23
Temat postu:
Sztuki walki, samoobrona. Przydatne w późniejszym życiu, ale często nie wystarczy tylko chodzić na treningi, wypadałoby od czasu do czasu poćwiczyć w domu.
Pozdrawiam
Ona89 - Sob 23 Paź, 2004 18:45
Temat postu:
Ja uprawiam judo. Jest fajnie. Ucze się samoobrony i przy okazji poznaję fajnych ludzi, a latem są organizowane obozy. Polecam.
Anadriel - Sro 27 Paź, 2004 20:29
Temat postu:
Polecam gorąco koszykówkę, świetny sport i łatwo się go nauczyć...
pozdrawiam i polecam się na przyszłość...
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 22:19
Temat postu:
No wiesz ja zawsze marzylam o akrobatyce ale nie wypalilo:) a juz masz 13 lat tele co ja:) i wiesz ja chodzenp. na basen, na lodowisko, biegam i gram w ping ponga wybierz sobie jakies z tych one sa w miare samodzielne
a najlepszym sportem to wiesz w gore i na dol po shcodach hihi rekordy mozesz buc:)
Kid - Czw 28 Paź, 2004 00:26
Temat postu:
Proponuje konna jazdę. Działasz co prawda nie bezpośrednio sama, ale satysfakcja jest miarodajna z takiego sportu.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group