DOJRZEWANIE - Ała, mój brzuch ;( Anonymous - Czw 19 Sie, 2004 18:38 Temat postu: Ała, mój brzuch ;(
Ale mnie dół brzucha boli ;( Czy to może być zapowiedź okresu? Ałłłłłłłłłłł Michaś - Czw 19 Sie, 2004 18:54 Temat postu:
TAK !!! ... bedziesz miała okres jutro o 13:42 wiec sie pyrzygotuj boshh mroweczka - Czw 19 Sie, 2004 19:19 Temat postu:
Jedenastko znowu rozpoczynasz temat,który był na forum poruszany dziesiątki razy Oczywiście,że to może oznaczać miesiączkę,ale nie musi...Przygotuj się na to, za parę dni napisz, czy to okres i czy nadal boli Cię podbrzusze. Malvina - Czw 19 Sie, 2004 19:28 Temat postu:
Michaś napisał/a:
TAK !!! ... bedziesz miała okres jutro o 13:42 wiec sie pyrzygotuj boshh
Sluchaj Michas... jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie .... to nie nabijaj sobie postów takim czyms ... Czerwony Miś - Czw 19 Sie, 2004 19:50 Temat postu:
jakby faceci mieli okres i wiedzieli jakie to uciazliwe to by sie nie czepiali tak! kurde no serio! niewygodnie ci, brzuch cie boli, plecy i moze glowa a faceci docinki puszczaja :/
OCZYWISCIE NIE OGOLNIAM
spróbuj moze bardziej zlokalizowac bol, czy boli brzuch czy podbrzusze... a jak to okres i go dostaniesz to napisz :]
pogratulujemy $akura* - Czw 19 Sie, 2004 19:53 Temat postu:
A ile masz lat? Anonymous - Czw 19 Sie, 2004 20:16 Temat postu:
Malvina napisał/a:
Michaś napisał/a:
TAK !!! ... bedziesz miała okres jutro o 13:42 wiec sie pyrzygotuj boshh
Sluchaj Michas... jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie .... to nie nabijaj sobie postów takim czyms ...
Jemu poprostu chodziło o to, że ten temat był już nieźle poruszany, a po za tym to jest pewne, że może oznaczać, lub nie musi, bo zapowiedź okresu, pierwszego okresu moze się różnie objawiać... bólem brzucha także.
A co do nabijania postów to raczej się nie wypowiadaj na ten temat, bo niektóre twoje wypowiedzi (3 twoje pod sobą, powtarzające się) wyglądają jakbyś nabijała posty.
Co do Sakury to zwariowana ma chyba jedenaście jak w nicku. W tym wieku już można dostać okres Anonymous - Czw 19 Sie, 2004 20:43 Temat postu:
Ni ja nie nabijam postów...Przepraszam że znowu poruszylam ten temat :-) Postaram sie juz wiecej tego nie robić Anonymous - Czw 19 Sie, 2004 21:25 Temat postu: ...
Michaś jesteś nie dojrzały i powinieneś ją przeprosić. ODP bByć może bo z informacji tego forum tak wynika POZDRO Malvina - Czw 19 Sie, 2004 21:25 Temat postu:
Jedenastka ... ale to bylo do michasia jakiegos . Michaś - Czw 19 Sie, 2004 23:52 Temat postu:
no ja nie moge ... ale wy sztywni jestescie nawet nic nie na temat powiedziec nie mozna bo odrazu jakies dzieciaki ktore uwazają sie za lepszych bo ma te 200 postow wytykają ci co robisz źle Malvina - Pią 20 Sie, 2004 00:52 Temat postu:
Sluchaj ... po1.ja nie jestem sztywna . Jezeli tamto co napisales wczesniej .. to mial byc kawał ... to ha ha ha ... ;p . Po 2 nie jestem dzieciakiem ... Mam na imie Malwina :/ . Po 3 to ze mam 153 posty .. no z tym to 154 ... to nie znaczy ze jestem od Ciebie lepsza . Dobra a teraz idem spac ... Dobranoc zycze wam ;p Gościówa - Pią 20 Sie, 2004 16:05 Temat postu:
Ból brzucha czy podbrzusa może być spowodowany róznymi czynnikami..tak...może on oznaczac zbliżaący sie okes ale niekoniecznie..myśle że pewnie poczekasz jeszcze z 1-1,5 roku bo dziewczyny dostają okres najczęsciej w wieku 12,5-13 lat. ale w razie czego nos w plaecaku chusteczki higieniczne i ze dwie podpaski..i na przyszłosc poszukaj troche na forum zanim załozysz temat który był poruszany setki razy :/ Anonymous - Pią 20 Sie, 2004 19:48 Temat postu:
wiesz co nie bede ci miala za zle co wczesniej napisalas. puszcze to w niepamiec.. (zreszta ja tez nie bylam dluzna ... :-) ) mi sie wydaje ze za niedlugo staniesz sie kobietka! ale to niekoniecznie musi byc zapowiedz okresu... zgadzam sie w zupelnosci z gosciowka!