Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Czy spicie w stanikach ? :>

Malvina - Czw 19 Sie, 2004 22:24
Temat postu: Czy spicie w stanikach ? :>
Mam takie pytanie do dziewczyn ... Czy spicie w stanikach ? Bo jak byłam na obozie ... to było tam pare dziewczyn co spaly w stanikach ,... i mówiły ze dzieki temu piersi s± ładniejsze :> :> . Co wy myslicie o tym biggrin ?
mroweczka - Czw 19 Sie, 2004 22:44
Temat postu:
Moim zdaniem nie można pod żadnym pozorem spać w staniku. Ciało musi trochę "odpocz±ć"...Z reszt± trochę to by było chyba niewygodne Razz
Tisiana - Pi± 20 Sie, 2004 08:15
Temat postu:
Ja również nie ¶pię w staniku...raz próbowałam spać w nim to jest trochę niewygodne...lepiejn jest bez...i nie prawd± jest że piersi s± od tego ł±dniejsze...tak mi się najwyżej wydaje...
Anonymous - Pi± 20 Sie, 2004 10:12
Temat postu:
Ja w domu nie ¶pię w staniku, bo to jest niewygodne i tak jak mówiła Mroweczka ciało musi odpocz±ć. Wyj±tkiem był wyjazdy na obozy harcerskie, gdzie czasem budzili cię w nocy i dawali 3 minuty na obranie się w mundur, a ubranie stanika tak żeby nikt nie widział co ma być pod nim zajmuje trochę czasu. A bieganie po lesie bez stanika jest niewygodne Rolling Eyes
Anonymous - Pi± 20 Sie, 2004 10:22
Temat postu:
Popieram poprzedniczki: ja również nie ¶pie w staniku bo to niewygodne i wogóle...
Malvina - Pi± 20 Sie, 2004 12:06
Temat postu:
Aha ... Smile . Dzieki za odp. :] . Zeby potem nie bylo ze ja spie w staniku RazzRazz . Ja tez nie spie ... ;D
Go¶ciówa - Pi± 20 Sie, 2004 16:25
Temat postu:
Pierwszy raz słysze żeby kto¶ spał w staniku...ja tak nie robie i raczej większo¶c dziewczyn tez tego nie robi Wink To jest niewygodne i ciało musi odpocz±c Smile
aska - Pi± 20 Sie, 2004 16:33
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Ja w domu nie ¶pię w staniku, bo to jest niewygodne i tak jak mówiła Mroweczka ciało musi odpocz±ć. Wyj±tkiem był wyjazdy na obozy harcerskie, gdzie czasem budzili cię w nocy i dawali 3 minuty na obranie się w mundur, a ubranie stanika tak żeby nikt nie widział co ma być pod nim zajmuje trochę czasu. A bieganie po lesie bez stanika jest niewygodne Rolling Eyes

zgadzam się z elfkaNerar± , ja też tak robiłam na rajdach , tylko że nam dawali około 5 min. a jak się nie zd±żyło była kara , albo dawali mape i samemu trzeba było i¶ć na wszystkie punkty (póĽniej i tak była kara) Rolling Eyes
Anonymous - Pi± 20 Sie, 2004 21:03
Temat postu:
Ja ¶pię bez :>
Idda - Sro 25 Sie, 2004 22:45
Temat postu:
ja tez tak samo...na obozie harce3rskim też w staniku spałam(w tym roku byłam już czwarty raz:D)bo zawsze z nas wyciskali ostatnie krople potu każdego dnia....jakie¶ głupie gry(a najgłupsza to była "Oblężenie Mafekingu",bo na Mafeking wybralki najmocniejszych chłopaków z kadry i nie tylko na obozie i np. mnie taki Misiek kopn±ł w nogę tak,że sięprzewróciłam ,a potem miałam siniaka wielkiego,jak moja głowa:D),no...i wieczorem byłam tak wyczerpana,że tylko wchodziłam w ¶piwór i prawie od razu zasypiałam:Dbiggrin:DAle wq domu nie ¶pięw staniku,bo to rzeczywi¶cie niewygodne....a te Twoje koleżnaki s± głupie...mi jako¶ biust się od tego więszy nie zrobił... Confused
Juwenta - Sob 28 Sie, 2004 11:08
Temat postu:
Ja kiedy¶ jak mi sie baardzo nie chciało zdejmować stanika to go nie zdejmowałam na noc, ale był to stanik taki nie usztywniany, bez fiszbin zadnych wiec mi to różnicy nie robilo i było dosyc wygodnie, teraz chodze w usztywnianych i w nich byłoby mi n apewno Ľle spać ( pomijaj±c to ze by sie mogły odkształcić Razz ). Ale nawet w takich stanikach ( tych bezszwowych na przyklad) tez radze nie spać ponieważ piersi nie mog± być bez przerwy uciskane, na noc trzeba im dać odpocz±ć żeby mogły rosn±ć. Poza tym piersi w nocy jak sie lezy i tak sie inaczej ukladaja (nawet kobiety w ciazy ktore w nocy musza miec na sobie stanik i tak musza kupic taki specjalny na noc, dlatego ze biust sie inaczej uklada pod czas snu). Ale to nie zdrowo w staniku spać a kształ i tak sie nie zmieni ani na lepsze ani na gorsze (tzn na lepsze sie zmieni bo wiekszy uro¶nie Smile ale nie zrobi sie przez to bardziej obwisły, bo zeby taki sie nie robił stanik nosi sie w ciagu dnia). Wiec nie powinno sie spać w staniku, lepiej bedzie dla ciała.
I¶ka - Sob 28 Sie, 2004 17:28
Temat postu:
Heh, ja też nie ¶pię w staniku... hehe, nie wiem czy to niewygodne, bo nie próbowałam biggrin
A na wycieczkach też spał±m bez, bo miałam na ubranie więcen niż 15 minut zawsze... zależy kiedy się obudziłam Razz
Anonymous - Sob 28 Sie, 2004 20:00
Temat postu:
Ja ¶pię bez uważam że to nie estetyczne. Oczywi¶cie nie chbę obrazić innych dziewczyn jeżeli musiały¶cie to nie moja sprawa.
zagubiona - Pon 30 Sie, 2004 11:46
Temat postu:
dziewczyny macie 100% racje nie powinno sie spac w stanikach, gdyz nasze piersi własniew nocy odpoczywaja, jak całe ciało Wink i w staniuku sa uciskane...a to wł±snie w nocy najbardziej sie rozwijaj±, gdy byłam młodsz tez zastanawiałam sie czy spać w staniku i poszłam do przychodni do lekarza uzyskać informacji, p. doktor miała niezły ubaw hehe...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group