Dzieci OnLine
PRZYJA¬Ń MIŁO¦Ć - Czy on sie obrazil??
sysia - Pi± 20 Sie, 2004 15:30
Temat postu: Czy on sie obrazil??
Nie dawno bylem na koloniach z moimi dwoma kolezankami i z bratem jednej z nich. Ten brat zapytl sie mnie o chodzenie i sie zgodzilam bo juz wczesniej mi sie podobal. Bylo nam razem bardzo dobrze mieszkamy zaledwie 1 km od siebie dlatego ustalilismy zesie bedziemy spotykac po przyjezdzie. Przed wczoraj sie spotkaliosmy i sie nawt pocalowalismy. Wczoraj rano dzwonil do mnie na komorke ale nie zauwazylam i potem wyslalam chyba z 5 smsow ale zadnej odpowiedzi. Nie wiem co robic tak bardzo za nim tesknie. Nie bylo zadnego powodu zeby sie obrazil.Dzis mielismy isc razem do kina ale nie poszlismy. Blagam napiszcie co ja mam robic.
P.S. jesli sie odezwie to wam to napisze.
Malvina - Pi± 20 Sie, 2004 15:36
Temat postu:
Hm .. ? Napewno sie nie obraził. . . Moze chce z Tob± zerwac ?
.Albo poprostu nie moze odpisac .... Zadzwon do niego i pogadajcie :]
sysia - Pi± 20 Sie, 2004 15:48
Temat postu:
zapomnialam napisac jeszcze jednego on nie ma komorki dlatego wszystkie smsy piszena komorke jego siostry. on tez dzwonil z tej komorki. ale mysle zejego siostra przekazuje mu te smsy.
aska - Pi± 20 Sie, 2004 16:22
Temat postu:
nic nigdy nie wiadomo może ona nie chce żeby¶cie byli razem , albo nie pozwoliła mu odpisać bo straciła by za dużo pieniędzy ... najlepiej idĽ do niego (albo zadzwoń jak Malvina ci napisała) możesz też czekać aż on wykona pierwsz krok (tylko nie wiadomo kiedy on to zrobi) ...
Co do Malviny , ona może mieć racje , może on chce z tob± zerwać ...
Najlepiej będzie jak z nim szczerze pogadasz ...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group