Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Co W UrodZiNy DlA PrZyJaCiUŁki ??? :(((

niunia2609 - Pon 23 Sie, 2004 18:44
Temat postu: Co W UrodZiNy DlA PrZyJaCiUŁki ??? :(((
Mam pewnien problem!!! W tym momecie akurat specjalnie sie nie układa miedzy mna a moja przyjaciułka!!! TeoretycZnie to ja jestem zła na nia i to bardzo, bo mnie zawiodła i olała mnie, potraktowała mnie po chamsku!!! nie wiem czy to naprawde przyjaźń ale badz co bądz dla mnie jest przyjaciułka nie wiem czy z wzajemnościa!! ale co nie zmienia faktu ze nie rozmawiam z nia teraz!!! nie wiem czy sie to zmieni, za niedługo sie zobaczymy w szkole i nie wiem jaka BEDZIE REAKCJA, jakie beda miedzy nami relacje!!! ma za niedługo urodziny we wrześniu!!! tydzień przedemna!!! i własnie z tego powodu mam problem!!! przypuszczam ze nie bedzie nic robiła, a raczej jestem pena, skoro bedziemy pokłucone to nawet nie pojade i nie bedzie sie mnie spodziewać i własnie z wiasku z tym chce jej zrobic niespodzianke!!! ALE JAK?? SadSadSad CHCIAŁABYM COŚ CZEGO BY SIE W ZYCIU NIE SPODZIEWAŁA I COS EKSTARA, ALE NIC MI NIE ORZYCHODZI DO GŁOWY!! COP ROBIC?? MACIE MOZE JAKIES POMYSŁY?? BYLISCIE W TAKIEJ SYTUACJI?? TO PISZCIE PROSZE!!! SmileSmileSmile BEDE WDZIECZNA!!!PAPAPA I Z GÓRY DZIEKUJE!!! Love Crying or Very sad
Malvina - Pon 23 Sie, 2004 18:53
Temat postu:
Hm .. ? Ja bym nic nie robila .. poczekaj do szkoly ... pogodzicie sie ... Ale jak tak bardzo chesz robic ... niewiem czy Ci chodzi o taką niespodzianke w stylu Soprajs Razz Razz ( niewiem jak sie pisze ;p ) taką jak zawsze na filmach widzimy ... Ze ona wchodzi do domu i wszyscy krzyczą ... Czy o jakąs inną ? Ja juz napisalam ... ze najlepiej dla mnie jakbys nic nie robiła .. Razz Tzn. ja bym tak zrobila na Twoim miejscu ,.
Zycze powodzenia ;D . Pozdrawiam .......... :]
mroweczka - Pon 23 Sie, 2004 19:54
Temat postu:
Najlepiej pogódź się z nią już teraz. Najlepiej zadzwoń do niej lub po prostu ja odwiedź. Przeproś ją, i powiedz,że bardzo Ci przykro. Po co masz czekać do urodzin?
altruista - Czw 26 Sie, 2004 21:06
Temat postu:
hm, sprobuj wywiezc ja do lasu, przywiazac do drzewa, oblac benzyna i podpalic - napewno bedzie reakcja, i chyba nei musze mowic ze twoja znajoma napewno sie tego eni spodziewa, a nic tak nei cieszy jak niespodzianki
Malvina - Czw 26 Sie, 2004 21:47
Temat postu:
Alturista ... jak to mialo byc smieszne to mnie nie rosmieszyles ... Neutral . Jak dla mnie ten post Twoj jest głupi ! :/
Mała - Pią 27 Sie, 2004 10:06
Temat postu:
to było w pewnym sensie śmieszne:P hah...
pomysłowe dzieci z forum:>
altruista - Nie 29 Sie, 2004 15:18
Temat postu:
co za swiat. Staram sie pomoc jak moge atymnie jeszcze oczerniasz Sad
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 15:23
Temat postu:
Racja. Pomagasz jak możesz - odpowiedź na 6+.
Nabijasz posty, czy co? Neutral
Iśka - Nie 29 Sie, 2004 15:33
Temat postu:
A wracając do tematu sądzę, że powinnaś się pogodzić z nią przed końcem wakacji. Ewentualnie w szkole, ale na stronie, bez chmary koleżanek... Wiesz, chodzi o to, żeby ona nie pomyślała sobie, że zasłaniasz się kolegami i koleżankami z klasy, żeby jej powiedzieć to tak szybko i 'bezboleśnie'... Nie wiem czyja to wina, że nie gadacie ze sobą, ale 'bądź madrzejsza' i to Ty pierwsza wyciągnij rękę na zgodę Wink
A na urodziny możesz jej kupić coś śmiesznego, ale o podkreśli to, że uważasz ją za przyjaciółkę... hmm, nie wiem, są takie tak kubki i inne bajery na których pisze 'dla mojej frojnd', albo coś innego jajcarskiego Smile
Vandit - Wto 31 Sie, 2004 20:01
Temat postu:
No racja przepros ja ;-) Bede Ci lepiej. Podaj jej reke.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group