Dzieci OnLine

Na luzie... - =( sZukAm cHlopAka =(

aangela13 - Wto 24 Sie, 2004 13:09
Temat postu: =( sZukAm cHlopAka =(
Crying or Very sad Szukam chlopaka z Lublina .. mam 13 (prawie 14) latek i mieszkam w lublinie ... szukam chlopaka własnie z Lublinia w wieku 13-15 lat ... najlepiej by było jakby miał fotke i .... był by wyzszy odemnie ja mam 165 jestem brunetka i mam brazowe oczy ... mam fotke ale raczej na wymiane Rolling Eyes aha ... podobaja mi sie bruneci z niebieskimi oczkami ale z zielonymi i z bazowymi tez moga byc =) jak by cos to mój nr gg to: 6167279 a e-mail : aangelaa@tlen.pl wiem ze to głupie ze szukam chlopaka przez internet ale niewiem jakos tak wpadłam na taki pomysł nie piszcie mi ( szczególnie dziewczyny ...) buhahahahah niewierze w miłosc przez internet albo w ogóle ze pozna spotkac miłosc Sad odp :*:*:* papatki i pozdrooo Crying or Very sad czekam na odp
Nikita - Wto 24 Sie, 2004 13:27
Temat postu:
Cześć,
Odradzam szukania , poznasz przez neta jakiegos chlopaka , moze ci wyslac nie swoją fotke , spotkasz się z nim , a okaze się ze to jest jakis pedofil.
I to forum nie służy do nawiązywania znajomosci przez neta
Nie martw się... na pewno kiedys znajdziesz chlopaka , ale odradzam zawiązywania znajomosci wlasnie przez neta...
Mała - Wto 24 Sie, 2004 13:44
Temat postu:
Jak szukasz faceta, i znajdziesz, to będziesz sie zmuszać do miłości - tak najczęściej wychodzi. Kiedyś znajdziesz, nie szukaj na siłe.. i uwierz w MOC PIEEWSZEGO WEJRZENIA. Ja niewierzyłam w takim głupoty- teraz wierze.
słoneczko - Wto 24 Sie, 2004 16:14
Temat postu:
nie martw sie jeszcze dużo czasu przed toba i na pewno kogoś znajdziesz kto na ciebie zasłurzy.głow do góry.a nawiązywanie znajomości przez internet też odradzam nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie Wink
Maciek - Wto 24 Sie, 2004 16:30
Temat postu:
no wiesz .... chcialem sie spytac o pare waznych rzeczy (dla chlopaka) ale sie powstrzymalem Mr. Green
Czerwony Miś - Wto 24 Sie, 2004 17:00
Temat postu:
moja siostra znalazla chlopaka przez internet i sa ze soba juz okolo 4 miesiace.. wiec nie powiem ze milosc przez neta nie istnieje acz kolwiek sama jej nie doznałam :p
mroweczka - Wto 24 Sie, 2004 17:52
Temat postu:
Sorry,ale naprawdę jest małe prawdopodobieństwo,że znajdziesz przez ogłoszenie na forum faceta, 13-15 letniego, z Lublina, z ciemnymi włosami,włosami, wysokiego i do tego takiego,który by Ci się spodobał. Ja zgadzam się z Małą-potem będzie tak,że będziesz zakochiwać się na siłę. Przenoszę do "Nastolatki na luzie".
Czerwony Miś - Wto 24 Sie, 2004 19:32
Temat postu:
no tez fakt... na forum to ehehh mozesz szukac dlugo.. moja siostra poznała swojego chlopaka na sympatii wiec moze tam sprobuj :]
Anonymous - Sro 25 Sie, 2004 11:22
Temat postu:
A mi się wydaje, że niepotrzebny jest ten post : P To nie jest biuro matrymonialne - poszukaj na czacie Rolling Eyes
Nikita - Sro 25 Sie, 2004 11:43
Temat postu:
Tavion napisał/a:
....... poszukaj na czacie Rolling Eyes

Oj nie nie , to jeszzce gorzej! Nie słyszeliście o akcji " DZIECKO W SIECI " ? ? ?
Tam jest najwięcej tych obleśnych pedofilów...
Ja czaty omijam z daleka... Wink
Anonymous - Sro 25 Sie, 2004 11:53
Temat postu:
Nie szukaj chlopaka przez internet, tyle ci powiem.
Gościówa - Sro 25 Sie, 2004 14:44
Temat postu:
Dla mnie to jest chore żebypisac ogłoszenia na forum: szukam chłopaka najlepiej ze zdjęciem ityp..co prawda mój brat poznał swoją dziewczyne przez neta ale to przez gg, ona była z jego miasta i zanim sie spotkali to duzo ze soba rozmawiali itp...a to co innego..takie ogłoszenia sa głupie...jak ci tak bardzo zalezy to idź na jakoms storne z randkami a nie tu :/
Anonymous - Sro 25 Sie, 2004 22:07
Temat postu:
Nina_006 napisał/a:

Tam jest najwięcej tych obleśnych pedofilów...
Ja czaty omijam z daleka... Wink

Nie na wszystkich - podaje tylko przykład - czat RPG na WP - miłe towarzycho, które zna się także z 'reala' Rolling Eyes
aska - Pon 30 Sie, 2004 13:32
Temat postu:
cóż ja też chciałam szukać chłopaka przez Neta ale stwierdziłam że w mojej klasie jest chłopak który mnie kocha (jest moim przyjacielem) i chce ze mną chodzić , nie jest najprzystojniejszym chłopakiem świata ale nie tylko wygląd sie liczy Wink .... a po za tym w szkole jest cała masa PRZYSTOJNYCH CHŁOPCÓW Very Happy
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 11:23
Temat postu:
Ja zabardzo w to nie wierze że mogę znaleźć chłopaka przez neta.
A tak naprawdę aangela13 nie znajdziesz swojego ideału bo inne napewno już go znalazły. Sad
Sova - Wto 07 Wrz, 2004 13:24
Temat postu:
Jeśli jesteś "zdesperowana" i chcesz kogoś znaleźć to szukaj ale na dobrą sprawę rozejrzyj się w około siebie a na pewno dostrzeżesz chłopaków którzy mogli by spełniać twoje wymagania. Szukanie chłopaka w necie to jak szukanie igły w stogu siana.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group