Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Język
Basieq - Sro 25 Sie, 2004 14:33
Temat postu: Język
Witam, od trzech dni boli mnie język, jest to bol taki jak bym się skaleczyła i nie na początku języka mnie boli tylko tuż na samym koncu [tam przy gardle] Czy mozecie coś zdiagnozować na podstawie tego opisu? Da sie to jakoś zlikwidowac? Może macie na to jakies rady? Proszę pomozcie mi
Malvina - Sro 25 Sie, 2004 16:42
Temat postu:
Moze skaleczyłas sie czyms... Poczekaj pare dni ... Nieraz jezy boli od jedzenia / picia soku z cytryny ;D
Anonymous - Sro 25 Sie, 2004 18:53
Temat postu:
Matko, ja juz nie wytrzymuje :( Moja mama mowi ze to moze byc jakas tam bakteria i zarazem niedobor witamin. Mam nadzieje ze to to :( Bo to naprawde boli i ja jsc nie moge :cry: bo jak gryze to jezyk cholernie boli :(
Malvina - Sro 25 Sie, 2004 19:10
Temat postu:
Powiedz mamie zeby poszła z Tobą do lekarza... Moze to nic powaznego ... ale na wszelki wypadek .
Basieq - Sro 25 Sie, 2004 19:27
Temat postu:
Ale o to chodzi ze ja nie chce do lekarza jesli to za dwa dni nie minie dopiero pojde, bo ja mam cykora i wogole boje sie lekarzy :/ wiem ze doktor nie zrobi mi nic złego ale po prostu boje sie i juz
Malvina - Sro 25 Sie, 2004 20:51
Temat postu:
Dopiero za 2 ? Zamęczysz sie .... Jesli Cie nie przestanie bolec do jutra to idz ! Bo jak to cos powaznego ... ? Ja bym na Twoim miejscu poszła ! A lekarze to nie taka straszna sprawa
. Hehe ... bac sie lekarzy
Nom spoko ... zdarza sie
Mała - Sro 25 Sie, 2004 22:27
Temat postu:
angina? ja tak mam jak mam miec grype albo angine... zawsze tak jest.
Malvina - Sro 25 Sie, 2004 23:13
Temat postu:
Jak sie ma grype ... to jak sie przełyka sline to boli cos tam w gardle ... Ale nie język .. Z anginą to niewiem , bo nigdy nie mialam
Gościówa - Czw 26 Sie, 2004 15:14
Temat postu:
Nie znam sie na takicxh rzeczach to ci nie pomoge ale mysle ze to raczej nic powaznego...hm..jednak lepiej isc do lakarza bo samo raczej ci nie przejdzie..przeciez lekarz jest od tego zeby ci pomagac wiec nie masz czego sie bac..bo co on w sumie moze zrobic? Obejzy ci język i tyle
aska - Czw 26 Sie, 2004 15:23
Temat postu:
mnie też raz bolał język (jak coś jadłam myślałam że padne) ale nie pochłam do lekarza a bolało mnie przez jakieś 2 tygodnie ... w końcu przestało boleć
Malvina - Czw 26 Sie, 2004 15:29
Temat postu:
Aska 2 tygodnie ?! Ja bym wolała o 100% isc. .. Po co sie tyle męczyc , jakby mozna było to wyleczyc ?:>
Naomi - Czw 26 Sie, 2004 20:54
Temat postu:
U mnie też coś takiego czasem jest. Tak jakby język przetarty. Boli wtedy jak jem, pije itp.
U mnie to zazwyczaj mija po 1-3 dniach.
aska - Pią 27 Sie, 2004 14:15
Temat postu:
no może faktycznie przesadziłam z 2-ma tygodniami wiem że bolało mnie bardzo długo ...
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 18:06
Temat postu:
Mogłaś się czymś poparzyć po prostu np. gorącą herbatą.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group