Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - PROBLEm
Anonymous - Sro 25 Sie, 2004 23:35
Temat postu: PROBLEm
Jest dziewczyna która bardzo mi sie podoba-chyba coś do niej czuje....,wyznałem jej to ale ona powiedziała ze możemy to zamienić w dobre stosunki przyjacielskie :cry: Ja chciałbym cos więcej ale ona chyba nie.Wiem ze ją strasznie kocham i ona też otym wie- i co ma zrobić JEST JAKIŚ SPOSÓB????PROSZE O POMOC.
Jestem zrozpaczony!
Maciek - Czw 26 Sie, 2004 11:27
Temat postu:
kochasz ja ? niezaduze slowo ?
bujnoles sie w panience troche i przejdzie
a jesli chcesz poderwac ja to duzo spedzaj z nia czasu duzo gadaj moze po jakims czasie i ona w tobie cos zauwazy
dla dziewczyn sie liczy wnetrze czlowieka a nie wyglad (chodz on jest tez warzny)
dobrze jesli jestes kasiasty bo panienki tez na to leca ;P
Pozdrawiam
aska - Czw 26 Sie, 2004 12:32
Temat postu:
cóż , dziewczyny zwracają uwage na charakter i na wygląd - TAK SAMO ... i nie rozumiem co daje to że jest "kasiaty"
Miły możesz kupować jej prezenty i kwiaty ale ona może pomyśleć że prubujesz ją "kupić" ... ona sama powiedziała że możecie to zamienić w stosunki przyjacielskie (i od tego trzeba zacząć) . Dobrą radą jest to byś spędzał z nią dużo czasu (ale nie możesz się narzucać
) , dziewczyna musi wiedzieć że macie wspólne tematy do rozmowy... że ZAWSZE bedzie mogła na ciebie liczyć ...
Popytaj się kolegów i koleżanek co ją interesuje i co lubi robić i gdzie lubi przebywać ... a to już będzie pierwszy krok do sukcesu !!
Maciek - Czw 26 Sie, 2004 13:11
Temat postu:
dobra mala pogadamy jak bedziesz miala 25 lat
Anonymous - Czw 26 Sie, 2004 13:18
Temat postu:
Nie zmusisz ja do tego, zeby z nia chodzic jesli jej sie nie podobasz.
mroweczka - Czw 26 Sie, 2004 19:49
Temat postu:
Nena ma rację. Nikogo do miłości nie zmusisz. Jeśli ona nie chce to nie. Możecie zostać przyjaciółmi, tak jak ona poiwedziała. Ja bym odradzała już żądnego typu znaki,że Ci się podoba, bo możesz stracić wspaniałą przyjaźń.
Anonymous - Sob 28 Sie, 2004 15:32
Temat postu:
Jezeli pierwszy raz "dała ci kosza" i powiedziała że możecie się zaprzyjażnić spróbuj. Wtrakcie przyjażni praw jej komplementy. Może za miesiąc lub dwa pokocha ciebie, wtedy się uda.(ale niechte komplemęty nie będą zbyt mocne)
Pozdrawiam i życze szczęścia!!!
Vandit - Wto 31 Sie, 2004 20:05
Temat postu:
Staraj sie staraj ... Moze cos Ci wyjdzie ... ;-) i wish u gl
PuśQa - Pon 06 Wrz, 2004 14:57
Temat postu:
Jednego nie moge zrozumieć..dlaczego jak ktoś napisze byle kto.. 12-14 latek wy piszecie...KOCHAM ...NIE ZADUŻE SŁOWO...PODOBA CI SIE NIE MOZESZ JEJ KOCHAĆ...A jeżeli kocha..jeju...wie chyba co czuje...moze kocha moze nie...a wy nie mozecie mowic NIE TY NIE KOCHASZ NIE MOZESZ TYLKO ONA CI SIE PODOBA LUB ON TO ZAUROCZENIE TYLKO..to jak sie rodzicow kocha to tez zauroczenie...Inni tez potrafią kochać tak jak rodziców i chłopaka lub dziewczyne
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group