Dzieci OnLine

O Forum - Jak usuwać swoje posty?

Anonymous - Pią 27 Sie, 2004 10:41
Temat postu: Jak usuwać swoje posty?
No właśnie czy można usuwać swoje posty na forum? Jeśli tak to prosze mi napisać w jaki sposób Very Happy
nie podam. - Pią 27 Sie, 2004 10:47
Temat postu:
Klikasz na czrny krzyżyk
Anonymous - Pią 27 Sie, 2004 11:24
Temat postu:
nie podam. napisał/a:
Klikasz na czrny krzyżyk

Czarny krzyżyk, który jest w prawym górnym rogu (mniej więcej) twojego postu, którego chcesz usunąć.
Anonymous - Pią 27 Sie, 2004 11:32
Temat postu:
A jak mam teraz np. 59 postow to potem mi sie pokasują czy już bedzie tyle?Bo nie chce żeby mi gwiazdka zniknęła...
Iśka - Sob 28 Sie, 2004 11:33
Temat postu:
No coś Ty... martwisz się gwiazdkami ?
No, rzeczywiście straszne, że Ci gwiazdka zniknie... to byłby koniec świata Confused
Kamix - Sob 28 Sie, 2004 11:59
Temat postu:
Zniknie Ci bo ujma Ci sie posty, to nie wyscig po gwiazdki !!! Lepiej napsiz cos madrego i miej te 2 gwaizki 1 a nie same glupoty i miej je wszystkie tym powinnas sie kierowac i kazdy z Nas, Co do usówania postow jesli ktoś już na niego odpowie to Ty go raczej nie usuniesz bedzie mógł to wówczas zrobić moderator danego działu lub Administrator, jesli post nie będzie łamał regulaminu i będzie zgodny z tematyką fora moderator na twoją prośbe wcale nie musi go usówac.
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 15:19
Temat postu:
Ale powiedziałaś jedenastko. Neutral
Czy liczy się ilość postów, czy ich wartość? Neutral
Możesz mieć ich 1900, a wśród nich niczego mądrego Rolling Eyes
mroweczka - Pon 30 Sie, 2004 13:35
Temat postu:
Dokładnie zgadzam się z Tavion.
A co do postów to jeśli jeszcze nikt na nie nie odpowiedział to możesz usunąć klikając na czarny krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu. A jeśli ktos odpowiedział(a jest to w Trudnych Pytaniach)-możesz poprosić mnie na PW, to usunę ten post/temat.
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 17:55
Temat postu:
zwariowana_jedenastka napisał/a:
A jak mam teraz np. 59 postow to potem mi sie pokasują czy już bedzie tyle?Bo nie chce żeby mi gwiazdka zniknęła...

Czy ty nie rozumiesz???
Ja mam 5 gwiazdek a tak wogóle powinnam mieć co najwięcej 4 bo czasami nic nie wnosiłam do tematu.
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 10:20
Temat postu:
Kwiat Ja mam jedną i się cieszę Kwiat
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 16:15
Temat postu:
Dobrze ale przestań już odpisywać na stare tematy Rolling Eyes

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group