Dzieci OnLine

Na luzie... - Warhammery

aska - Pon 30 Sie, 2004 14:00
Temat postu: Warhammery
Kto zbiera Warhammery ?? Ja mam 3 figórki (ale chyba nie wszystkie to Worhammery bo jeszcze mam z Władcy Pierścienia ale nie wiem która Neutral ) mam 2 metalowe i 1 plastikową ... te metalowe są okropnie pomalowane , ale ta plastikowa jest SUPER !!! hehe . Postaram sie dodać tu zdjęcia ... troche mi nie wyszły ale to sie wytnie ...

NIE WIEM JAK ZAMIEŚCIĆ TE ZDJĘCIA Crying or Very sad
Nikita - Pon 30 Sie, 2004 20:57
Temat postu:
Nie zbieram Warhammerów.
Ale chętnie zobaczylabym zdjęcia zrobione przez Ciebie Wink Heh...
Nie wiesz jak je dać? To proste! Zacznę od początku:
Jestes na Głownej Stronie tego forum i na górnym prawym rogu klikasz na " album"
I klikasz na opcję : " Moja prywatna galeria"
A pozniej klikasz po prostu na " Dodaj zdjęcie"
Nie wiem czy oto ci chodzilo
Rolling Eyes
No i jak chcesz wkleić plik pod którym jest jakies zdjecie to musi one zapisane być w formie JPG lub PNG
To chyba tyle...
aska - Wto 31 Sie, 2004 16:27
Temat postu:
dodałam moje zdjęcia figurek Warhammerów do mojego albumu Very Happy

niestety zdjęcia nie są zrobione najładniej Sad ... ale to sie wytnie

http://dziecionline.pl/forum/album_personal.php <--- fotki Warhammerów
panienka_wierzba - Wto 31 Sie, 2004 17:43
Temat postu:
aaaaa chodzi Ci o figurki do gier bitewnych typu Warhammer albo bitewne D&D kurde a ja sie całyc zas zastanawiam co to są te Warhammery =P o matko =P ja tam wole grać w RPG na wyobraźnie, coś bitewnych nie lubię
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 19:41
Temat postu:
Ja też nie - wyobraźnia daje więcej możliwości. Wink
Anonymous - Sro 01 Wrz, 2004 19:59
Temat postu:
ja nie zbieram Warhammerów (czy jakoś to się tak pisze :) ) ale moi koledzy mają jakieś takie małe figórki ... Powodzenia w zbieraniu :-D
mroweczka - Czw 02 Wrz, 2004 20:54
Temat postu:
To jest to,co się samemu maluje? Jeśli tak,to mój kolega to zbiera Wink Fajnie Ci wyszły Mr. Green
aska - Pią 03 Wrz, 2004 12:49
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
To jest to,co się samemu maluje? Jeśli tak,to mój kolega to zbiera Wink Fajnie Ci wyszły Mr. Green

tak te sie samemu maluje ... to fajnie że twój kolega zbiera !!! dzięki że podobały ci sie fotki

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group