Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Kolezanki..

Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 12:34
Temat postu: Kolezanki..
Mam taki problem ... jest taka dziewczyna nazwijmy ją X i ona po mnie przychodzi na dwór jesteśmy kumpelami od zawsze i jest ok..
Ale keidy przychodzi 2 kumpela wychodzi na dwór ( njazwijmy ją Y ) ( keidyś się z nią super dogadywałam teraz troche mniej ale i tak jest moją dobrą przyjaciółką.. )
TO X idzie do Y i mnie zlewają.. :( tzn... traktują mnie jak powietrze może nie specjalnie ale źle się z tym czuje.. :( zaczynają gadać o jakimś obozie czy czymś takim to ja juz nie istnieje.. :( więc kiedy Y wychodzi na dwor to ja wzsadzie nie mam co rboić i najchetniej ide do domu ..........
Problem chodzi w tym ze X po mnie przychodzi i po chwili przychodzi też Y to wtedy ja juz jestem nie potzrebna to poco X po mnie przychodzi.. ?? :|
Iśka - Wto 31 Sie, 2004 12:49
Temat postu:
Myślę, że wystarczy z nimi pogadać. Z obiema naraz.
Np. kiedy przyjdzie X i dojdzie Y (hehe, ale fajne nazwy biggrin), zaczną między sobą gadać, to powiedz im, że chciałabyś poważnie pogadać.
Wytłumacz im, że czujesz się jak powietrze wtedy, kiedy są razem. Że masz wrarzenie, że jesteś im nie potrzebna. Powiedz, że miłoby było gdybyście znalazły wspólne tematy Wink
Mam nadzieję, że to pomoże Wink Powinny zrozumieć.
klacz - Wto 31 Sie, 2004 14:50
Temat postu:
Ja mam podobnie Mad Z tym, że objętnie w jakim towarzystwie bym była, ale jak jest więcej niż 2 osoby, to mnie już nie ma. One gadają, jest chwila ciszy, to ja zaczynam coś mówić, a reszta mnie nie słucha tylko zaczynają nową rozmowęNeutral Ale jak jestem z dwoma osobami, dogadujemy się b. dobrze

tak jest od roku
Vandit - Wto 31 Sie, 2004 19:29
Temat postu:
Hmm... Widzisz, tak w zyciu bywa ;- / To naprawde nie sa Twoje prawdziwe kolezanki czy przyjaciolki ... Kolega czy przyjaciel na pewno Cie za plecami obgadywac nie bedzie ... Ja bym proponowal "zlać" je i znalesc sobie inne kolezanki =]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group