INNE PYTANIA - Jak wyznać....... OLUAK - Wto 31 Sie, 2004 13:10 Temat postu: Jak wyznać.......
Hejka
Mam pytanie jak wyznać chłopakowi miłośc lub powiedzieć mu że sie go kocha. napiszcie licze na was Malvina - Wto 31 Sie, 2004 14:07 Temat postu:
Mozna na roooozne sposoby .... Wymienie :
- list
- gg , lub sms
- spotkanie
i wieeeeeeeeeeele innych ;d Od razu nie mow mu ze go kochasz ... bo to moze go speszyc ... Często z nim gadaj .... usmiechaj sie do niego itp. :p
P.S jakbys poszukała to bys znalazła pełno tematow na ten temat :p Iśka - Wto 31 Sie, 2004 17:32 Temat postu:
Heh, można coprawda listem, przez eske czy GG... ale to wg mnie takie... no... nie wiem jak to określić... to tak jakbys się bała z nim pogadać...
Jak mi jakiś chłopak wyznaje "miłość" przez eske czy GG, to go wyśmiewam... poprostu.
Najlepiej jest mu to powiedziec prosto w oczy... chociaż wiem, to nie zawsze jest takie proste mroweczka - Czw 02 Wrz, 2004 16:25 Temat postu:
Heh...No wiele jest sposobów...Np. podrzucić mu kartkę lub powiedzieć prosto w oczy...Ale ja bym sie na Twoim miejscu poważnir zastanowiła,czy Ty naprawdę kochasz... Jeśli się boisz możesz na poczatek napisać mu,ze Ci się podoba w SMS-ie lub na GG.
Iśka- nawet jak znasz kolesia(np.jest z klasy) a on Ci mówi,że mu się podobasz to sie z niego nabijasz? pechowa ona - Sob 18 Wrz, 2004 09:26 Temat postu: He he
Najlepiej na gg lub wyslij mu liscik BO POWIEDZIEC WPROST jest trudno........ Anonymous - Sob 18 Wrz, 2004 11:32 Temat postu:
Dzień dobry.
Najlepiej powiedzieć to prosto w oczy. Patrząc prosto w nie, by jeszcze potwierdzić prawdę wypowiadanych słów. Myślę, że lepiej najpierw delikatnie porozmawiać, poruszyć temat Was obojga.
Pozdrawiam Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 09:48 Temat postu:
to proste...spędzaj z nim czas...uwierz-wystarczy Gladiatorpl - Sro 09 Mar, 2005 11:57 Temat postu:
mi jeszcze nikt milosci nie wyznawal ale wolalbym nie dostawac takich wiadomosci na gg jak juz to rozmowa w 4 oczy, co z tego ze trudne, jak to odpowiednia osoba to lepiej powiedziec rozmawiajac z nim w 4oczy a nie gg, sms........... napisz ze chcesz sie z nim spotkac i pozniej z nim pogadaj Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 12:42 Temat postu:
O Dzizys, otwieracz nie baw sie w archeologa to takie wneriwajace -_--" Gladiatorpl - Sro 09 Mar, 2005 13:35 Temat postu:
dodam jeszcze ze w takiej sytuacji lepiej nie isc na latwizne raz w zyciu dla drugiej osoby mozna sie poswiecic Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 16:13 Temat postu:
archeologa ...nie rozumiem sloneczko - Sro 09 Mar, 2005 23:52 Temat postu:
no uczuc nie mozhna siem wstydzic:)ale najpierw musisz byc pefna ze osoba ktorej kcesz je wyznac tyz cos do ciebie czuje a przynajmniej jest na tyle powazna ze nie zrobi z ciebei idiotki:/ bo ja niestety bylam swiadkiem sytulacji gdzie koles zachowal sie jak ostatni palant:/ umowil sie z moja qmpela ze z nia pogada na przerwie i ze ma do neigo podejsc... stal z qmplami ona podeszla on zasmial sie jej w twarz i poprostu odszedl...:/ale skoro jush cos was laczy spotykacie sie lub poprostu bardzo sie lubicie to najlepiej pokazac to w jakis zaskakujacy sposob <lol> chociaz najczesciej wystarczy zwyky ladnie napisany sms:D zycze powodzenia:D Anonymous - Czw 10 Mar, 2005 19:02 Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
archeologa ...nie rozumiem
To pozwól,ze ja ci to wytłuamcze : POPROSTU TEN TEMAT JEST STARY JAK ŚWIĘTA ZIEMIA!!! Ostatnia odpowiedż była 18.09.04' a ty se piszesz jak nigdy nic 9 marca 2005.... No ludzie błagam, litości! Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 20:05 Temat postu:
Swoja droga, ja bym sie zalamala, bedac faceten, gdyby mi inny facet w jakikolwiek sposob milosc wyznal. Hardkor. A autor posta to facet i che facetowi milosc wyznac. Mega hardkor. Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 21:42 Temat postu:
o w morde...