Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - W³osy

Mozilla - Wto 31 Sie, 2004 19:56
Temat postu: W³osy
czy wy golicie w³osy ³onowe, jue¶li tak to czym???I co ile???
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 20:17
Temat postu:
Nie polecam maszynki, bo w wielu przypadkach wyskakuje uczulenie. Najlepiej jest u¿ywaæ ³±godnych kremów do depilacji i to takich po których na pewno nie bêdziesz mieæ uczulenia. Ja golê siê tylko tak aby spod stroju k±pielowego nie wystawa³o "futerko", golê przed ka¿dym basenem, a na wakacjach w miarê potrzeby
mroweczka - Wto 31 Sie, 2004 21:13
Temat postu:
Ja nie golê w³osó ³onowych. Trochê wystaj± mi spod stroju ale zawsze w WC uda mi siê jeszcze jako¶ to "schowaæ". Je¶li jeste¶ m³oda ja radzi³abym Ci raczej przycinanie w³osów ³onowych tak,zeby nie wystawa³y spod stroju.
I¶ka - Wto 31 Sie, 2004 21:16
Temat postu:
Ja depilujê tylko kremem do depilacji, bo tak jak mówi Elfka, s³ysza³am, ¿e od maszynki mo¿e byæ uczulenie. Staram siê depilowaæ rzadko bo jak siê to robi czêsto to potem nie idzie se daæ rady... jak u goryla siê potem wygl±da, hehe Smile A mi to jest potrzebne tylko latem, ¿eby nie by³o widaæ jak jestem w stroju (bo na basen przesta³am je¼dziæ ju¿ rok temu) Wink .
Vandit - Wto 31 Sie, 2004 23:27
Temat postu:
Heh, dobrz ,ze faceci nie maja takich problemow ;- )
mroweczka - Sro 01 Wrz, 2004 09:24
Temat postu:
Vandit napisa³/a:
Heh, dobrz ,ze faceci nie maja takich problemow ;- )

No nie wiem...Jak bêdziesz starszy te¿ bêdziesz mieæ w³osy ³onowe Smile
Anonymous - Sro 01 Wrz, 2004 09:51
Temat postu:
no niestety dziewczyny tak maj±
klacz - Sro 01 Wrz, 2004 22:31
Temat postu:
I¶ka napisa³/a:
A mi to jest potrzebne tylko latem, ¿eby nie by³o widaæ jak jestem w stroju (bo na basen przesta³am je¼dziæ ju¿ rok temu) Wink .

Ale masz fajnie Rolling Eyes Ja mam basen przymusowy w szkole Crying or Very sad a ow³osienie ³onowe chyba najwiêksze w klasie...chyba bêdê siê w WC przebiera³a Embarassed Embarassed
mroweczka - Czw 02 Wrz, 2004 15:19
Temat postu:
klacz napisa³/a:
a ow³osienie ³onowe chyba najwiêksze w klasie...chyba bêdê siê w WC przebiera³a Embarassed Embarassed

A co patrza³a¶ innym dziewczynom w majtki?
Wcze¶niej nie przebiera³a¶ siê w WC? Mr. Green
pechowa ona - Sob 18 Wrz, 2004 09:06
Temat postu: Yo
Ja 2 razy golilam sie zwykla golarka. Straszne uczycie to uczulenie ....naprawde straszne nie radze nikomu. Mam uczulenie na detergenty i wole tego kremu nie probowac. Jesli nie macie uczulenia to wyprubujcie krem a jesli tak to podcinajcie wloski

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group