Moda, Uroda, Wygląd - Jak zmusic wloski do rosniecia :P Pulkownik Nikt - Sro 01 Wrz, 2004 12:03 Temat postu: Jak zmusic wloski do rosniecia :P
No wiec na poczatku wakacji scialoem wloski na krotko ( mialem dlugie ) no bo wiecie na obozie woda z jeziora do mycia zadko okazji do mycia i na wedrowkach nie mam wody na glowie no i chcem zeby mi odrosly bo ja uwielbiam miec dlugie
I pytanie brzmi: Jak szybko wychodowac wlosy? Anonymous - Sro 01 Wrz, 2004 14:14 Temat postu:
Mi szybko nawet rosną włosy. Jem raz na tydzień wycig ze skrzypu polnego (tableki), bo nie potrzebuje wiecej. A moją rdą jest to, żebyś często podcinał, nie wielkie ilości, ale trochę podcinaj raz na miesiąc na 2, bo to podobno pomaga. Pulkownik Nikt - Sro 01 Wrz, 2004 14:28 Temat postu:
A gdzie mozna ten wyciag z czegos tam dostac?
Apteka? Sklep? A moze gdzie indziej? A i ile to kosztuje?Anonymous - Sro 01 Wrz, 2004 16:12 Temat postu:
Apteka - proponuje kupić polski, to cię mniej wyniesie, niestety nie ma ceny na pudełku, a ja jej nie znam. Kupuje firmy "Aflofarm" to jest 50 kapsułek w pudełeczku Juwenta - Sro 01 Wrz, 2004 17:51 Temat postu:
podobno na porost włosów i na to by nie wypadały pomaga rzepa, wiec jesli chcesz mozesz spróbowac kupic odzywkę jakąś, niekoniecznie z rzepy, ale mającą działać na wzrost włosów. Najlepiej spytać sie w aptece to da Ci jakąś odżywkę, albo jakiś inny preparat
Ja też zażywałam podobne tabletki, były to kapsułki ze skrzypu polnego, pokrzywy i chyba czegos tam jeszcze (tez pomagały na włosy, skórę i paznokcie) a ja zażywałam bo mi paznokcie kwitły i chciałam sie pozbyć tych białych plamek klacz - Pon 06 Wrz, 2004 00:10 Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
A moją rdą jest to, żebyś często podcinał, nie wielkie ilości, ale trochę podcinaj raz na miesiąc na 2, bo to podobno pomaga.
Ja też tak radzę, ponieważ np. w moim przypadku(chociaż mam włosy do bioder, i raczej mi już nie urosną) trzeba podcinać końcówki, bo mi się rozdwajają i są suche. To jest tak: urosną mi np. 2 cm, skróce 1 cm. itd.itd. a widać(choć małe) efekty. Bo jednak ten cm zostaje:)