Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - zrozumieć chłopaków!!!
anett130 - Czw 02 Wrz, 2004 17:45
Temat postu: zrozumieć chłopaków!!!
cześć wszystkim i z góry dziękuje za komentarze!!!
powiedzcie mi dlaczego chłopaki nie mogą podejść do dziewczyny która im się podoba i zagadać albo powiedzieć dziewczynie cześć powiedzcie mi to bo nie kumam tego czemu są tchurzami!!! chłopaki przełam cie się!!!!!!!!
aska - Czw 02 Wrz, 2004 17:56
Temat postu:
hejka , chłopcy boją się wyśmiania i olania przez dziewczyne bądź jej koleżanki ... nie powiedzą "cześć" bo boją się że ta dziewczyna nie odpowie i będzie siara !!! tak ja sądze , ale chętnie poczytam co chłopacy mają do powiedzeniana ten temat ...
Większość chłopców woli dziewczyny które są już z nim na CZEŚĆ ...
mroweczka - Czw 02 Wrz, 2004 18:29
Temat postu:
Po prostu się wstydzą...Dziewczyny z resztą też, dlatego nie rozumiem,czemu temn post jest tylko o chłopakach. Gdybyś była chlopakiem na pewno byś tak nie myslała. Wyobraź sobie:podchodzisz do chłopaka,który Ci się podoba,mówisz,że cos do niego czujes zi ze zapraszasz go na lody...A on po chwili zaczyna się śmiać...Na następny dzień wie cała szkoła. I jakbyś sie wtedy czuła? Właśnie tego oni się obawiają.
Sajmon - Czw 02 Wrz, 2004 19:11
Temat postu:
otórz to..
Maciek - Czw 02 Wrz, 2004 19:12
Temat postu:
zgodze sie z mala
Iśka - Czw 02 Wrz, 2004 21:16
Temat postu:
No tak... ale chłopaki... przeciez to chłopak powinien zawierać znajomość z dziewczyną... to jest tak jakoś, no lepiej... a jak dziewczyna zarywa do chłopaka to jest conajmniej śmieszne ... Gdybym była na waszym miejscu, miałabym już mnóstwo znajomych
Hej, jak was dziewczyna wysmieje, to znaczy, że albo jest niedojrzała, albo głupia, a taką należy olać (no, chyab, że zrobicie coś śmiesznego
)
d098 - Czw 02 Wrz, 2004 22:56
Temat postu:
to zależy od natury chłopaka
podobnie jest u dziewczyn...
Anonymous - Pią 03 Wrz, 2004 13:30
Temat postu: .
Dziewczyny też takie są a wogóle skąd wiesz że ON kogoś kocha?? Ale z wiekiem ta umiejiętność się rozwija u chłopców i dziewczyn bo u mnie w klaasie już nie ma takich problemów
kilka dziewczyn np. same się prosiły o mój nr. komórki to im powiedziałem że będe miał tak za tydzień dopiero to już mi powiedziały że od razu mam do nich dzwonic chociac chłopcy też chcą bo u mnie dużo osób ma komóry
słoneczko - Pią 03 Wrz, 2004 15:46
Temat postu:
poprostu sie wstydzą a tym bardziej jak sa w towarzystwie.to normalne w tym wieku i niektóre dziewczyny też sie wstydża podejść do chłopaków i zagadać.chłopcy nieco później dojrzewaja(nie mam na myśli nic obraźliwego)i maja "pstro" w głowie dlatego może tobyć przyczyna tego zawstydzenia czy nieśmiałości.u mnie w gimnazjum było tak samo że w szkole czy na podwórku hłopcy tak jakby nas nie znali ale teraz w szkole średniej jest innaczej.poprostu dojrzeli
Anonymous - Pią 03 Wrz, 2004 18:27
Temat postu: >>>!<<<
Zarówno chłopcy jak i dziewczyny są bardzo dziwne I moim zdaniem nie ma reguóły czy ktoś się boi podejśc pierwszy czy ni. Są chłopcy, którzzy podchodzą bez niczego a sa też tacy, którzy za żadne skarby świata nie podejdą do dziewczyny i nie zagadają pierwsi, jeśli dziewcyna nie zrobi pierwszego kroku i nie uśmiechnie się, nie spojrzy. Nawiązanie znajomości zależy od dwóch stron, a nie tylko od jednej. Laski! Nie miejcie nadzieji, że chłopcy odwalą sami za Was tę "brudną" robotę. Nie objajcie się tylko ćwiczcie smajle i uśmiechajcie się do chłopaków, patrzcie im w oczy-to im dodaje otuchy ;] Naprawdę jest dużo zabawy w kombinowaniu jak tu kogoś poznać! Powodzenia!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group