Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - POLSKI SZYBKO!

PuśQa - Wto 07 Wrz, 2004 14:35
Temat postu: POLSKI SZYBKO!
Mam napisać z polskiego jakieś najdziwniejsze wydarzenie...ale co mam napisac jak ja tylko siedziałam przed kompem i gadałam ;//// nic sie takiego nie stało! pomózcie co ja mam wymyślić?! ale oczywsice musi byc WSTEP ROZWINIECIE I ZAKONCZENIE;//
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 18:17
Temat postu:
Oj, bez przesady. Mamy ci to napisać?
Wyobraźnię masz pewnie dużą, wymyśl coś.
Opowiedz o tym jak ci UFO wylądowało w garażu Neutral
PuśQa - Wto 07 Wrz, 2004 18:31
Temat postu:
Nie no spox...nie mówiłam wcale żeby mi pisac Neutral tylko żeby coś wymyślic...ufo w garazu hm..może się przydać dla 1-3 klasistów ;//// ale znalazłam zeszyt z poprzedniej klasy i mam tam jakies opowiadanie mam nadzieje ze baba sie nie skapnie ani nikt z klasy ze takie cos bylo roq wczesniej...:/ Tavion co ty taq na mnie naskakujesz...nie chcesz wymyslac nikt ci nie karze :> spox pomoc...powodzenia...narqa niepotrzebuje!biggrin bo widac ze nikt i taq nie pomaga Wink
Malvina - Wto 07 Wrz, 2004 19:13
Temat postu:
Pusqa ... moze napisz to opowiadanie a my Ci powiemy co o nim sądzimy ? Jak będą jakies błedy to Ci powiemy :>
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 20:22
Temat postu:
PuśQa napisał/a:
Tavion co ty taq na mnie naskakujesz...nie chcesz wymyslac nikt ci nie karze :>

PuśQa, ja nie naskakuję. Jednak ostatnio zaskakuje mnie twoje zachowanie. Nie wiem już co mam o tobie myśleć. Wcześniej odbierałam cię jako inteligentną, miłą dziewczynę, jednak po przeczytaniu kilku twoich postów, zmieniłam zdanie.
Więc może będę miała cię na oku. To wszystko wyjaśni Wink
Malvina - Wto 07 Wrz, 2004 21:55
Temat postu:
Tavion ... bo ona taka zadziora chyba jest :>
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 22:15
Temat postu:
Puśka masz zepsuty przycisk z "k" czy jak, że wszystkie na "q" zamieniasz? Wiele soób patrząc na to jak piszesz nazwało by Cię pokemonem, ale ja tak nie zrobię, bo Cię lubię jak wszystkich użytkowników. Powiem tylko, ze na dłuższą metę czytając tą wypowiedź jest trudno.
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 22:20
Temat postu:
Nenar, jak zauważyłam, teraz jest taka moda.
TaK sAmO jAk TaKiE PiSaNie.

Jednak PuśQa ostatnio zrobiła się jakaś agresywna. Może to ta szkoła tak na was działa? Wink
PuśQa - Sro 08 Wrz, 2004 13:13
Temat postu:
No bo napisze jakiś post a m.in Paulka i Kasiulka juz do mnie TY SE NABIJASZ POSTY ROBIĄC GŁUPIE TEMATY! no to co?! a czy ja mowie ze oni robia glupie tematy NIE! więc niech one tez tak nie robią! chcą wojny będą ją miały...nie dam się :> :*

Ps..sorrki jak was urazilam...
Malvina - Sro 08 Wrz, 2004 13:38
Temat postu:
Dobra spoqj ... Zadnej wojny nie bedzie .. The end :>
Anonymous - Sro 08 Wrz, 2004 16:01
Temat postu:
PuśQa napisał/a:

Nikogo nie uraziłaś Wink
Wojny też nie będzie Wink

P.S - Nie ma czegoś takiego jak nabijanie postów. Nabijałabyś może gdybyś robiła bezsensowne tematy w których nie było by nic. Kilka głupich zdań : P
Wszystko jest ok Wink
PuśQa - Sro 08 Wrz, 2004 17:54
Temat postu:
Tavion , Malvina KOFFANE JESTEŚCIE :*** ;]]] Love ehehe :]]
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2004 09:07
Temat postu:
Tavion napisał/a:
PuśQa napisał/a:

Nikogo nie uraziłaś Wink
Wojny też nie będzie Wink

P.S - Nie ma czegoś takiego jak nabijanie postów. Nabijałabyś może gdybyś robiła bezsensowne tematy w których nie było by nic. Kilka głupich zdań : P
Wszystko jest ok Wink

Tavion jest. i nawet nie wiesz ile... Wiele ludzi pisze tylko '' Tak zgadzam się z Aniee" itp.

Oni to robią tylko dla tego by mieć jeszcze jedną gwiazdkę.

PusQa - nikt nie jest urażony. Mamy dużo nabijania postów i próbujemy z nim waczyć. Męczonce jest ale trzeba.
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2004 18:51
Temat postu:
Wero, czasami piszę takie, ale nie zwracam uwagi na gwiazdeczki, posty i inne rangowe bajerki. Neutral
Dla mnie nie liczy się ilość postów, ale jakość Wink
mroweczka - Sob 18 Wrz, 2004 21:17
Temat postu:
A to dobre! Najpierw PuśQa bawi się w Trdunych Pytaniach,podaje się za jakieś inne osoby i pisze bezsensowne posty(niestety PuśQa,nie jestem głupia) a potem prosi o pomoc w odrobieniu lekcji! Wiesz co,wątpię,żeby Ci ktoś po tym co zrobiłąś pomógł. Poza tym, co za problem napisać opowiadanie ze wstępem,rozwinięciem i zkaończeniem? Rolling Eyes Robią to dzieci w chyba...3 klasie? Rolling Eyes Pomęcz się raz sama!
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 09:53
Temat postu:
Weź mroweczka przestan co juz qwa zaczynasz :| a co cie to obchodzi ! nie musisz mi pomagac twoja pomoc mam gdzies wiesz! ty sie podajesz za inne osoby ja to wiem ! :| poje** cie czy jaki h** :| wezcie juz mnie dobijacie ;|
zaje*** forum :| nie potrzebuje waszej pomocy nara:|na zawsze
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 09:54
Temat postu:
MAM NADZIEJE ZE TOBIE TEZ NIKT NIE BEDZIE POMAGAŁ!!
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 10:01
Temat postu:
Sorry mroweczka ze tak najechałam na ciebie ale troche sie zdenerwowałam ... a nawet gdyby pisze pod innym nickiem na inne pytania to co z tego?...Najlepiej bedzie jak stad se pojde bo wszyscy maja pretensje : Bo pisze bensensowne posty i glupie , Musze sie sama starac ze swoimi problemami i se radzic wiec po co tu jestem...i wiele wiele innych rzeczy...Myślałam , że tu wszyscy są pomocni mili i można sie zaprzyjaznic , kolegować...Ale widać...myliłam się nara
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 10:02
Temat postu:
Acha i jeszcze jedno...Ja nie daje postów na Trudne pytania tylko raz odpowiedziałam pod nickiem FFFFF na jeden post ;|
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 10:04
Temat postu:
Mróweczka nie podaje się za inne osoby Wink Nie ma przecież powodów.
Ja nie mogę sprawdzić czy mróweczka mówi prawdę. PuśQa, ostatnio przepraszałaś za swoje zachowanie. Nadal tak postepujesz.
Nie odchodź z forum, bo to nie rozwiąże problemu. A co do wypracowania...
Przecież wypracownie ze wstępem, rozwinięciem i zakończeniem to mały problem Wink
Piszą to w 4 klasie. Smile
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:08
Temat postu:
A własnie ze to jest najlepsze rozwiązanie..wiec czemu mroweczka mnie osadza jak nie wie...Już wszystko było ok a mroweczka rozdrapala ... i znowu ma się zaczac? Jaks ie pogodze z mroweczka[jezeli zechce] znowu ktos sie czepi :/
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:09
Temat postu:
A ja mam powody , żeby sie za kogoś podawac :/ ?
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:20
Temat postu:
PuśQa, da się to sprawdzić. Wink
Słuchaj, dam ci radę. Nie stawiaj tak sprawy i nie pisz, że to mróweczka rozdrapała sprawę.
Twoje ostatnie posty (tzn. wulgarne, obraźliwe) do niektórych użytkowników, którzy chcieli ci pomóc, to nie był wystarczający powód aby zwrócić ci uwagę?
Obiecałaś, że przestaniesz. Jakoś poprawy nie zauważyłam.
Eh, PuśQa, PuśQa...
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:47
Temat postu:
Poprostu mnie to wkurzyło i jak sprawdziliście:| JA NIE PISZE POSTÓW JAKO GOŚĆ I NIE ODPOWIADAM NA NIE ROZUMICIE PRZYSIĘGAM NIE WIERZYCIE TO NIE! :| wiem swoje ! taka głupia to ja nie jestem :| NARA ! Bardzo mili z was ludzie..zawiodłam sie ! ja tak nie robie przysięgam i mnie to zaszokowało :| nie wiem o co chodzi a tu mi piszą ALE SE NABIJASZ POSTY a ja nie wiem o co chodzi i się wkurzyłam ! nara;|
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:54
Temat postu:
No więc tak:
Nie moge się zalogować bo nie pamiętam hasła ... mialam automatyczne ładowanie a mialam formata i mnie długo nie było...Dałam se temat z j.polskiego zeby ktos mi ''pomogl'' co bym mogla opisać...Ok..mniejsza z tym bylo minelo...Teraz patrze ktos mi pisze o nabijania postów ja nie wiem o co chodzi...Myslałam ze chodzi o to ze pisalam na nicku stalym PUŚQA a potem pisalam na PuśQa - No zalogowana ... Ale wtedy bym se nie nabijała ponieważ nie byłam na stalym nicku a na nim sie liczy ilość postów .. dopiero czytałam tematy na ktore kiedys odpowiadałam .. patrze ostrzezenia a tam co?! że se posty nabijam jako Gość a potem odpowiadam na nie...Na prawde mnie to zaszokowało ! Nie mozecie mnie o to osadzac moge przysiegac ile chcecie , że tak nie robilam..A wiecie jakie jest najlepsze rozwiązanie..Usuncie ten temat a mnie wywalcie z forum ! nikt mnie nie bedzie sie czepiał i osadzal o to co nie robie ;|
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 16:03
Temat postu:
PuśQa, nikt nikogo nie wywali Wink
Ja tego nie mam zamiaru sprawdzać, (bo i nie mam uprawnieć Wink) ani wdawać się w niepotrzebne konflikty.
Malvina - Nie 19 Wrz, 2004 16:48
Temat postu:
Pusqa spokojnie ... Może to brat lub siostra pisali z Twojego kompa i Ty na to odpowiedziałaś .
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 18:10
Temat postu:
Może :( bo mam siostre.... I mnie osądzać o to czego nie robie..A jeśli chodzi o NIP to duzo osob mnie o to osądzało ze pisalam na nich na blogach Wyzwiska itp..a to nie ja bo nasza sieć internetowa ma jeden NIP ! A jeśli mam się przyznać to przyznaje PRZYSIĘGAM JA TAK NIE ROBILAM...
mroweczka - Wto 21 Wrz, 2004 20:31
Temat postu:
PuśQa umiesz czytać ze zrozumieniem? Sorry,ale tego dzieci uczą się w 1 góra 2 klasie. W moim ostrzeżeniu nie pisze NIC o nabijaniu postów!
Cytat:
Niestety nie jestem głupia(jaka szkoda) i wiem,co za niedojrzałe dziecko pisze głupie tematy w Trudnych Pytaniach podając się z akogoś innego

Chodziło dokładnie o postach o jakis tam wampirach czy coś... Rolling Eyes I nie był to jeden post tylko z 3,4...Ja rozumiem pisanie pod innym nickiem bo przecież co w tym złego ale nie takie nabijanie się ze wszystkich... Rolling Eyes Niedawno mieliśmy problemy z takimi niedojrzałymi forumowiczami,którzy pisali bezsensowne tematy a widzę,że Ty też jeszcze nie dorosłaś do pisania na forum... Rolling Eyes Niby jest Ci przykro a zaraz po tym jak sprawdziłam IP(te post były na penwo pisane z Twojego komputera bo pisze,że użytkownik ten uzywał też nicku PuśQa) zaraz na mnie najeżdżasz,przeklinasz,potem przepraszasz,znowu najeżdżasz... Rolling Eyes
Anonymous - Czw 23 Wrz, 2004 17:37
Temat postu:
Nara :P
Anonymous - Czw 23 Wrz, 2004 20:47
Temat postu:
Nara.
PuśQa, co nam z użytkownika, który robi sobie głupie żarty?
Z VAMPIRZYCĄ! przegięłaś.
Tym samym, dostajesz ode mnie ostrzeżenie.
Anonymous - Pią 24 Wrz, 2004 13:45
Temat postu:
Ale się porobiło!! Telenowela wręcz.
pewnie że te sprawy można sprawdzić i dlatego trzeba być uczciwym na takim forum. Ja teraz również piszę od kogoś z kompa i co? Gdybym zaczęła bluzgami rzucać to ta osoba, która użyczyła mi komputera poleciała by stąd nie wiedząc nawet dlaczego.
Poza tym osobom odwiedzającym to forum od przypadku - pewnie nie chciałoby się czytać takich perypeti - bo niczemu nie służą i niczego nie uczą - no może tego, że na niektóre sprawy szkoda czasu (rozdwojenie osobowości czyli używanie kilku ników)
Anonymous - Pią 24 Wrz, 2004 17:09
Temat postu:
nie no spox jesli mnie uwazacie za mała niedosswiadczona i cos takiego formurowiczke...a ja wiem swoje i z tego sie ciesze ze to nie ja..ale co wam bede tlumaczyc jak i tak bedziecie gadac swoje ;|
Kinga - Czw 30 Wrz, 2004 18:56
Temat postu:
Cze
Witam ponownie Wink
Nikt Puska nie ma zamiaru Ci niczego wmawiać
i nie bedzie jesli ty bedziesz zachowywac sie na tyle ze nie bedzie trzeba zwracac ci uwagi

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group