Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - MAMA MI KUPUJE PODPASKI WAM TEŻ PISZCIE

Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 16:55
Temat postu: MAMA MI KUPUJE PODPASKI WAM TEŻ PISZCIE
MAMA MI KUPUJE PODPASKI CZY WAM TEZ MAMA KUPUJE PODPASKI PISZCIE NIKI
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 18:51
Temat postu:
ja staram sie sama kupowac ty tez sprobuj
Malvina - Wto 07 Wrz, 2004 19:17
Temat postu:
Jak ja dostane ... to nie ma co ;p Ja nie dostaje kieszonkowego i niech mi mama qpuje Razz
Blanka - Wto 07 Wrz, 2004 19:52
Temat postu:
Ja ide razem z mama do sklepu i sama sobie wybieram, mama tez (mamy w podobnym czasie) i juz. Ja nie widze problemu, mozna z km, mozna samemu.
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 21:48
Temat postu:
Ja także razem z mam± idę do sklepu i we dwie kupujemy, ale raczej obydwie trzymamy się bella zielonych. A jak trzeba to i sama zalecę do sklepu, co to za obciach? trzeba i już.
Anonymous - Wto 07 Wrz, 2004 22:11
Temat postu:
Wła¶nie.

Ja jednak kupuję sama Wink Nie dlatego, że z mam± się wstydzę, ale jako¶ nie mamy okazji razem chodzić. :>
Anonymous - Sro 08 Wrz, 2004 06:53
Temat postu:
Różnie to bywa. Najczę¶ciej jest tak, że albo ja kupuje podpaski dla nas dwóch [obydwie używamy alwaysów], albo ona to robi. Z tym nie mamy żadnego problemu ;]
słoneczko - Sro 08 Wrz, 2004 12:41
Temat postu:
kiedy trzeba kupuje sobie sama w supermarkecie ale najcze¶ciej robi to mama bo pracuje w sklepie i po pracy mi przynosi je¶li sa potrzebne Wink
mroweczka - Sro 08 Wrz, 2004 13:39
Temat postu:
U mnie to jest tak,że zawsze podpaski s± w toalecie i w łazience zawsze jest przynajmniej po jednej paczce. Je¶li kto¶ ma okres a się skończyły(rzadko) no to po prostu "mamo,podpsaki się skończyły" albo sama sobie musi kupić...Proste.
Juwenta - Sro 08 Wrz, 2004 17:05
Temat postu:
Ja zawsze kupuje sama bo moja matka juz nie miesiaczkuje od dosyc dawna, poza tym ona sie w ogóle w tym nie orientuje....( znaczy sie w artykułach higienicznych przeznaczonych do stosowania podczas okresu Confused )
Mała - Sro 08 Wrz, 2004 20:48
Temat postu:
a ja sobie też sama kupuje, ale tampony:> chociaż je¶li juz chodzi o tampony, to czasem mi mama kupi, da:> różnie,
I¶ka - Czw 09 Wrz, 2004 18:16
Temat postu:
Zależy. Czasami kupuję razem z mam±, czasami mama mi kupuje, a czasami sama idę do sklepu Wink Nie widzę problemu Smile
Akacja12 - Sob 11 Wrz, 2004 19:37
Temat postu:
u mnie też sa w toalecie nad szafka i nie mam problemu Wink
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2004 14:03
Temat postu:
ja mam okres akurat wtedy kiedy moja mama i nie dostaje kieszonkowego ale sama staram się kupować podpaski jeszcze niegdy mi mama nie kupiła zawsze z kon¶ się trafi parę groszy.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group