Femme Fatale napisał/a: |
Wata? :/ Oh niiee... Co to za pomysł w ogóle. To niehigieniczne... Przynajmniej tak mi się wydaje. To już lepiej papier toaletowy czy coś... Ale najlepiej to podpaski kupić, oczywiste |
Malvina napisał/a: |
Femme ale tampony są wygodniejsze od podpasek ... Oczywiscie ze NIE WOLNO nosić ciągle tamponow ... ![]() ![]() |
ToJa napisał/a: |
Watę zawija w gazę, albo w szeroki bandaż, a na dół między watę i bandaż wkłada kawałek folii. |
Uhh... Nie wyobrażam sobie takiego czegoś :/ No, ale jak mus to mus :/ Chociaż ja bym wolała nie jeść, a mieć na porządne podpaski ;P |
Uhh... Nie wyobrażam sobie takiego czegoś :/ No, ale jak mus to mus :/ Chociaż ja bym wolała nie jeść, a mieć na porządne podpaski ;P |
sami10 napisał/a: |
było powiedziane że kobiety przed 2 wojną światową nosiły wate i miały majtki ale Ewa (ta co by7ła na początku) przecież nie nosiła majtek i jak wpadli na to żeby zrobić dziecko a tak w ogóle skąd wiedzieli jak je zrobić? |
Tavion napisał/a: | ||
Nie gadaj takich głupot. Jasne, że zabezpiecznie przy okresie jest ważne, ale bez przesady. ![]() |
Anonymous napisał/a: |
Nie mozna powiedziec, ze czlowiek na 100 % pochodzi od malpy. Nie zaprzeczam, ale nie mamy naocznych swiatkow, wiec nie mozemy tego na 100 % stwierdzic. |