Dzieci OnLine

RPG Fantasy SF Horror - ^^ Witam ^^

Anonymous - Czw 09 Wrz, 2004 17:14
Temat postu: ^^ Witam ^^
Oto nowe forum które otworzyła ToJa - serdecznie ci dziękuję ;**
Forum dotyczy oczywi¶cie RPG i fantasy. Wink

Mam nadzieję, że będziemy pisać ciekawe posty, starali się utrzymać je w porz±dku i odpowiedzieć każdemu zaciekawionemu RPG, fantasy i sesjami Wink
Cieszę się, że forum już powstało. Naprawdę się cieszę.... Very Happy

A więc zapraszam wszystkich Wink

P.S - Wiem, że nie jestem moderatorem, ale oficjalne otwarcie... musiało być! Very Happy
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2004 17:17
Temat postu:
Podzielam Twój entuzjazm biggrin Bardzo się cieszę, naprawdę. ^________________________^" Genialny pomysł Smile
mroweczka - Czw 09 Wrz, 2004 18:55
Temat postu:
Ja też się cieszę,że to forum powstało Wink Mam nadzieję,że duzo osób będzie się udzielać a forum będzie tętnić życiem! Mr. Green Witam wszystkich! Mr. Green
panienka_wierzba - Czw 09 Wrz, 2004 19:08
Temat postu:
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST KOCHAM CIE TOJU KOCHANA ŻE MIMO PROBLEMÓW POMOGŁA¦ =************************************************************* DZIĘKUJE DIZĘJUJE FORUM KTÓRE CHCIAŁAM ŻEBY POWSTAŁO JUŻ CHYBA OD ROKU NARESZCIE JEST =DDDDDDDDDD ŁIIIIIIIIIIIIIII

ale sie wzruszyłam =DDDDD zachęcam do pisania m±drych postów zachęcam... noi ten, i bym chciała wiedziec czy mogłabym np. pomagać przy modowaniu działu (np. zostac moderatorem pomocnym albo co¶ w tym stylu) bo bardzo bardzo bardzo zależy mi na dobru tegoż forum jak i podforum Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2004 20:19
Temat postu:
Embarassed Ja nie chciałabym się narzucać... dołączam się do słów wierzby Wink

Także chciałabym pomagać w moderowaniu działu RPG - Fantasy Embarassed
Starałabym się udzielać jak najbardziej fachowych porad Wink
Anonymous - Pi± 10 Wrz, 2004 18:20
Temat postu:
Ja wspieram duchowo proĽby Wierzby i Tavion i pragnę tego aby były...
Przy napływie, wielu postów też mogę zostać, ale nie narzucam się, bow iem jak one tego pragn±, a ja aż tak się nie znam na RPG, ale fantasy jest ¶wietne.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group