Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - zazdrośnice
girl_in_black - Czw 09 Wrz, 2004 20:16
Temat postu: zazdrośnice
hej! od 1 września poszłam do nowej szkoły.... tzn to jest nowo wybudowane gimnazjum i od teraz chodza tam ludzie z całego mojego miasteczka (a prędzej tak nie było) no i ja w tej szkole mam dosyć dobre powodzenie u chłopców tylko ze moje koleżanki nie mogą tego znieść! ciągle mi dogryzają...że to ja się im oddaje, że oni sami nie wiedzą na kogo się patrzą, że i tak jestem najbrzydsza i wogóle takie teksty
ja nie wiem czy one mi zazdroszcza czy sa takie złośliwe
ale ciężko mi jest to znosić...nawet jak rozmawiam na przerwie z jakimś chłopakiem to jak jakaś dziewczyna przechodzi to od razy to musi jakoś źle skomentować
czemu tak jest:( nie moja wina że chłopcy mnie lubią
co ja mam na to poradzić
ps...witam ponownie...dawno mnie nie było
Malvina - Czw 09 Wrz, 2004 20:24
Temat postu:
Poprostu nie zwracaj na nie uwagi ... Kiedys dziewczyny z klasy tez mi tak gadały .. Nie zwracałam uwagi ... Potem uczepily się mojej przyjaciolki ... Tez je olała
. I juz mam spoqj =]
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2004 20:31
Temat postu:
Nie martw się
Czasami tak jest - inni nie mogą znieść, że ty masz szczęście.
Postaraj siępogadać z nimi, dlaczego tak cię traktują. Jeśli się nie uda, unikaj ich, albo traktuj jak powietrze
P.S - Malvina, gdzie twój avatar?
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2004 20:31
Temat postu:
Malvina dobrze mówi. Po prostu olej. To najlepszy sposób, w końcu wrednym koleżankom odechce się Tobie dogryzać. Nikt nie jest aż tak wytrwały w tej swojej wredocie, to się w końcu znudzi ;] Albo poszukają następnej ofiary, albo dadzą sobie z tym spokój ;]
Malvina - Czw 09 Wrz, 2004 20:37
Temat postu:
Tavion mialam sobie nowy dac ale miał za duży rozmiar =P . A tego szczurka już zgubiłam ;p Moze jeszcze dzisiaj pojawi się nowy =D
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group