Dzieci OnLine
O Forum - hmm...nowe forum?
klacz - Czw 09 Wrz, 2004 21:11
Temat postu: hmm...nowe forum?
(z góry sory jeżeli to jest bez sensu)
Powstało forum o gryzoniach, jak i psach/kotach. Lecz z tego co wiem, kilka osób(w tym ja:P) interesuje się końmi. Na tamtych forach, nie ma miejsca na konie... A ja -nie ukrywam- bardzo chętnie bym o nich, i o jeździectwie pogadała....
pozdrawiam
Idda - Czw 09 Wrz, 2004 22:06
Temat postu: Re: hmm...nowe forum?
Zagłosowałam na tak,chociaż raczej bym zagłosowała na "obojętnie",ale nie ma takiej opcji...Cóż...ja sięogólnie raczejh nie interesujęzwierzętami.Po prostu lubięje wszystkie:D
Malvina - Pią 10 Wrz, 2004 07:55
Temat postu:
klacz ale konmi interesujesz sie Ty i mróweczka chyba ... To tylko dwie będziecie pisac o koniach ? Ja nie głosuję ... mi to obojętne
GoMati - Pią 10 Wrz, 2004 10:52
Temat postu:
A nie lepiej zrobić forum "Inne zwierzęta"? Tam byłyby nie tylko konie
Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 18:02
Temat postu:
Lepiej by było z forum "inne zwierzęta"... z końmi to raczej nie, mało osób by na nim pisalo.
Nikita - Pią 10 Wrz, 2004 20:46
Temat postu:
Co do działu o koniach to nie zagłosowałam w tej ankiecie , bo również jest mi obojętne...
Z tego forum znam tylko klacz i mroweczkę które interesują się koniami.
Ale jestem ZA TYM aby powstał dział " Inne zwierzęta " - Tak będzie sprawiedliwie
mroweczka - Sob 11 Wrz, 2004 11:39
Temat postu:
Tak Klacz,ja też jestem za Inne Zwierzęta. Rzeczywiście Koty Psy i Gryzonie to trochę mało ale po co robić od razu robić nowy dział "konie" jak będą się na nim udzielać 2,3 góra 4 osoby?
Naprawdę to nie ma sensu,ale jestem za działem "Inne zwierzęta".
Juwenta - Sob 11 Wrz, 2004 19:25
Temat postu:
Ale przeciez jest dział Króliki, gryzonie i inne zwierzęta....nie można tam? jak bedzie sie tak bardzo rozdrabniać fora to bedzie tego za duzo
A mysle ze nie warto zostawiac forum z gryzoniami i tworzyc nowego z innymi ziwerzetami
ToJa - Nie 12 Wrz, 2004 00:35
Temat postu:
Jakiś czas temu było więcej for. Była Akwarystyka/Terrarystyka, króliczki były oddzielnie niż chomiki. Forum Inne zwierzęta też było. Nie było tam prawie postów. Połączyłam te fora w jedno i przeniosłam tam posty. Nie ma sensu robić tego od nowa. Jeśli będzie dużo postów np. na temat koni to żaden problem zrobić wtedy forum i te posty tam przenieść.
Nadia25 - Sob 25 Wrz, 2004 10:08
Temat postu:
ToJa ma absolutną rację
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 16:21
Temat postu:
Zamknijcie lub wywalcie te stare tematy
oki????
Ten temat też.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group