Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Chłopak po między nami

Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 19:35
Temat postu: Chłopak po między nami
Zakochałam się w chłopaku o imieniu Patryk ale nipowiedziałam tego nikomu a tym bardziej mojej najbliższej koleżance której wszystko mówie a ona mi. Mineły gdzieś 3 dni i Ewelina zobaczyła Patryka i powiedziała mi żę on się tak się w nim zakochała żę ho ho.
Było mi bardzo smutno bo wiem żę patryk by chodził z nią a nie zemną bo ona jest ładniejsz a napewno fajniejsza. Bożę jak ja bym chciała z nim chodzić. Co ja mam zrobić teraz. MAm jej to powiedzieć a ona powie innym. Mam zrobić pierwszy krok do niego. A jak dostane od niego kosza.Prosze pomóżcie!!!!!!!
Juwenta - Sob 11 Wrz, 2004 09:13
Temat postu:
Jak nie spróbujesz to nie dowiesz sie czy dostaniesz kosza. Poza tym jesli nie bedziesz za bardzo 'nachalna', tylko na poczatku spróbujesz sie z nim zaprzyjaźnić to on Ciebie tez polubi i jak zobaczy ze jestes fajna dziewczyna to moze sie w Tobie zakocha Wink I lepiej rob ten pierwszy krok teraz, zanim Twoja przyjaciolka go nie zrobila, bo wtedy bedziesz miec wieksze szanse ze chlopak zabuja sie wlasnie w Tobie, a przyjaciolka jak zobaczy ze on jest juz zajety to da sobie spokój Smile
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 10:32
Temat postu:
Spróbuj się do niego zbliżyć, ale też pamiętaj, by nie urazić go przypadkiem ;] Bądź śmiała i odważna, ale nie trać wyczucia Smile To działa Wink A z przyjaciółką ja na Twoim miejscu, mimo wszystko, porozmawiałabym. Skoro się przyjaźnicie, powinnyście być szczere. Tak mi się wydaje.
aska - Sob 11 Wrz, 2004 11:18
Temat postu:
wszyscy to piszą !! że zakochują się w chłopakach (i nie mówią przyjaciółką) a później okazuje sie że te koleżanki też kochają (tego samego) chłopaka ... i jeszcze piszą na forum że ona chce z nim chodzić ale wie że to sie nie stanie bo ta koleżanka jest ładniejsza i fajniejsza !! TO JEST BEZ SENSU !!!
ZA NISKO SIE OCENIACIE !!! TRZEBA UWIEŻYĆ W SIEBIE !!!
ZAGADAĆ ... I ZAKUMPLOWAĆ SIĘ Z TYM CHŁOPAKIEM ... A TO JUŻ PIERWSZY KROK ...

CZY TO TAKIE TRUDNE ??
mroweczka - Sob 11 Wrz, 2004 13:54
Temat postu:
NO własnie. Po pierwsze masz za niską samoocenę.Jak będziesz tak podchodzić do sprawy to zawsze będziesz "brzydsza", "gorsza"...Zastanów się najpierw czy taka przyjaźń ma sens. "Powiedzieć jej,a ona powtózy innym!"...Porozmawiaj z nią szczerze. Jeśli jest prawdziwą przyjaciółką zgodzi się na warunek,żebyści dały sobie spokój z chłopakiem w imię przyjaźni.
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 18:42
Temat postu: chłopak pomiędzy nami
dzisiaj Ewelina była umnie. Mama powiedział żębym zawołała Kamila mojego brata na obiad. Ja poszłam do okna i zawołałam . Kamil do domu na obiad. Patryk spojrzał w moją strone i kilka innych chłopaków i nikt mi niepowiedział czesc nawet patryk. Potem ewelina poszła do okna a prawie wszyscy powiedzieli jej czesc a nawet Patryk. Było mi bardzo smutno. Ludzie pomóżcie ja się w nim zakochałam.
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 19:28
Temat postu:
Radzę ci zrobić tak jak pisała Femme Fatale. To chyba jedyne wyjście.
Postaraj się go powoli poznawać, aż dojdziesz do wniosku, że to odpowiedni moment aby mu to wyznać. Wtedy zobaczysz czy da ci kosza, czy nie.
Nie martw się tym tak Wink Kwiat
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 07:37
Temat postu:
Ech, muszę powtórzyć to, co mówili inni. Po prostu pała za samoocenę, ale wiele nastolatek tak ma. I nastolatków. Grunt to poznanie. Wspólni znajomi, hobby, mieszkacie niedaleko? Chociażby banalna pomoc w lekcjach. Jeśli jesteś z czegoś słaba, a on jest lepszy, możesz to wykorzystać. A co do przyjaciółki...Dla mnie przyjaźń opiera się na wierze, oparciu, szczerości i zaufaniu. Jeśli tego nie ma, to na moje masz tylko Koleżankę, nie Przyjaciółkę.
Pozdrawiam - Oddany KoT. Kwiat
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 21:03
Temat postu: chłopka między nami
ludzie napiszcie coś to dla mnie bardzo ale to bardzo bardzo waże .
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 22:20
Temat postu:
Przecież napisaliśmy ci kilka postów Wink

Więc moja rada: zapoznaj się z nim bliżej, aż wyczujesz odpowiedni moment na wyznanie.
A z koleżanką porozmawiaj szczerze. To chyba jedyne wyjście Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group