Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Szpanerskie dziewczyny

Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 22:59
Temat postu: Szpanerskie dziewczyny
Prawie na każdej przerwie siedze z kolegami i koleżankami Razz na ławce przy szkole za choinkami i nikt nas nie widzi. Ja czuje że tam uczucia aż wrzą i kazdy każdego podrywa po urodą moja klasa grzeszy Razz Ale nie w tym rzecz... chodzi oto ze za płotem leżały butelki po piwie a my się żartem pytamy czy to one a one zaczęły rozmowę: ,,Tak to my ale tego reddsa wypiła Pati dębowe Paulina... itd. a później... Ej a może jutro się napijemy tyskiego?,, i tak chyba wymieniły wszystkie nazwy piw znane w polsce Ale jak ja takiego czegoś nie nawidze... co mamy robić my chłopcy aby nie doszło do takiej sytacji bo nier my nie chcemy sie pośmiać z pijaństwa tylko normalnie z nimi pogadać a one już od razu cos tam... sam wiecie. Czemu tak robią?? A jak ktoś chciałby im coś wytłumaczyć to by wszyscy zaczli się śmiać itd. Ale ja nie chce byś taki!! chcę być NORMALNY a nie np. robić sobie jaja z tego kto wypił te piwa.. mam nadzieje że mnie rozumiecie i cos mi poradziecie POZDROWIENIA Kwiat
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 06:17
Temat postu:
Szczerze mówiąc, to nie napisałeś zbyt jasno, ale cóż - może ja jestem jakaś niekumata ;] No więc irytuje was zachowanie dziewczyn, a kiedy próbujecie im coś powiedzieć - chichoczą... Przynajmniej tak zrozumiałam ;] Dziewczyny tak mają [pfu! pfu! nie wszystkie of kors], najlepiej zrobicie jak złapiecie jedną z nich, np. w szkole na korytarzu. Najlepiej żeby ta koleżanka była najbardziej wyluzowana. Wtedy powiedzcie jej [lub sam chłopak - jak wolicie. Dziewczyna może odczuć, że ją osaczyliście, kiedy będziecie w grupie ;]] o tym, że nie podoba się wam to i owo. Po prostu delikatnie wyjaśnijcie jej co i jak, a napewno poskutkuje ;] Pozdrawiam. Kwiat
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 06:59
Temat postu:
Cóż, według mnie po prostu zażartowaliście, ale one podjęły temat chcąc się wam przypodobać. Wzięły was za innych facetów, niż jesteście. Wzięły was za takich, którym będzie to imponowało i którzy właśnie między innymi za to zwrócą na nie uwagę. To oczywiście kompletny idiotyzm, wg mnie. Trudno się przed czymś takim uchronić...Radzę się po prostu następnym razem krótko zastanowić, czy aby na pewno nie daje się im tematu do niezwykłych opowiadań. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Nie 12 Wrz, 2004 09:24
Temat postu:
Wg. mnie, chciały zaszpanować. A jeśli nie chcesz takich sytuacji, to staraj się w miarę szybko zmieniać temat Wink

P.S - Czy Femme Fatale i KoT otworzyli kwiaciarnię? Rolling Eyes
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 15:54
Temat postu:
Dzięki wielkie i mam nadzieję że wasze rady poskutkują Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group