Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jakie to uczucia?

Alice_10 - Sro 15 Wrz, 2004 21:31
Temat postu: jakie to uczucia?
W szkole siedzialam kolo takiego chlopaka.Duzo gadalismy,smialismy sie itd...
Kiedys przyszedl do mnie do domu jak bylam chora ,zeby oddac jakies zeszyty.Bylam wtedy w pizamie i to byl dla mnie straszny obciach.Od tego dnia jak na niego patrze zaczena bic mi serce,ale to nie milosc.Wcale mi sie nie podoba i nie czuje motyli w brzuchu Smile
Poprostu bicie serca...nie moge sie na niego patrzec! Nie chce wogole o nim myslec....dziwna jestem ,co? Ale moze dacie mi jakas rade?
Malvina - Sro 15 Wrz, 2004 21:45
Temat postu:
Hm.. niewiem co tu poradzic ... Tak juz bedzie ... ja nigdy nie czułam takiego czegoś ... A moze podoba Ci się ? Zastanow się nad tym jeszcze raz;)
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 22:05
Temat postu:
A może on Cię po prostu onieśmiela? Albo czujesz się przez ten incydent z piżamą zażenowana, widząc go? To bardzo możliwe ;] Minie, zobaczysz. Choć nie wiem jak szybko, bo ja widząc swojego byłego, z którym zerwałam ponad rok temu, też czuję się... Lekko mówiąc - nieswojo. Confused
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 22:09
Temat postu:
Na prawdę, nie dziwię się Wink
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2004 06:13
Temat postu:
Dzień dobry.
Jak dla mnie to jest to najzupełniej normalne, że teraz czujesz się dziwnie. Ale to minie, powinno minąć. Wink I to w najbliższym czasie...Tak przynajmniej mi się wydaje.
Pozdrawiam Kwiat
aska - Czw 16 Wrz, 2004 17:54
Temat postu:
też tak miałam , tylko że troche inna sytuacja ... moja była taka :
chodziłam z chłopakiem (nie kochałam go tylko byłam zauroczona Smile ) później ze sobą zerwaliśmy i już przestał mi się podobać , teraz gdy go widze , serce mi bije jak najmocniej ... i cały czas o nim myśle ale gdy zejdzie mi z pola widzenia to wszystko mija !!! to jest okropne ale i fajne ...
mroweczka - Czw 16 Wrz, 2004 21:40
Temat postu:
Mnie sie zdaje,ze Ty jesteś po prostu zawstydzoną tą piżamą Wink Smile Ale gadacie ze sobą jeszcze? Czy on Cie raczej omija? Jeśli gadacie ze sobą normalnie,to nie ma się co obawiać w końcu to normalne,że jeśli ktoś jest chory to ma na sobie piżamę Smile
klacz - Pią 17 Wrz, 2004 14:35
Temat postu:
A mi serce wali jak tylko gadam z jakimś chłopakiem(oprócz klasy) Rolling Eyes

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group