Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jakie to uczucia?
Alice_10 - Sro 15 Wrz, 2004 21:31
Temat postu: jakie to uczucia?
W szkole siedzialam kolo takiego chlopaka.Duzo gadalismy,smialismy sie itd...
Kiedys przyszedl do mnie do domu jak bylam chora ,zeby oddac jakies zeszyty.Bylam wtedy w pizamie i to byl dla mnie straszny obciach.Od tego dnia jak na niego patrze zaczena bic mi serce,ale to nie milosc.Wcale mi sie nie podoba i nie czuje motyli w brzuchu
Poprostu bicie serca...nie moge sie na niego patrzec! Nie chce wogole o nim myslec....dziwna jestem ,co? Ale moze dacie mi jakas rade?
Malvina - Sro 15 Wrz, 2004 21:45
Temat postu:
Hm.. niewiem co tu poradzic ... Tak juz bedzie ... ja nigdy nie czułam takiego czegoś ... A moze podoba Ci się ? Zastanow się nad tym jeszcze raz;)
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 22:05
Temat postu:
A może on Cię po prostu onieśmiela? Albo czujesz się przez ten incydent z piżamą zażenowana, widząc go? To bardzo możliwe ;] Minie, zobaczysz. Choć nie wiem jak szybko, bo ja widząc swojego byłego, z którym zerwałam ponad rok temu, też czuję się... Lekko mówiąc - nieswojo.
Anonymous - Sro 15 Wrz, 2004 22:09
Temat postu:
Na prawdę, nie dziwię się
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2004 06:13
Temat postu:
Dzień dobry.
Jak dla mnie to jest to najzupełniej normalne, że teraz czujesz się dziwnie. Ale to minie, powinno minąć.
I to w najbliższym czasie...Tak przynajmniej mi się wydaje.
Pozdrawiam
aska - Czw 16 Wrz, 2004 17:54
Temat postu:
też tak miałam , tylko że troche inna sytuacja ... moja była taka :
chodziłam z chłopakiem (nie kochałam go tylko byłam zauroczona
) później ze sobą zerwaliśmy i już przestał mi się podobać , teraz gdy go widze , serce mi bije jak najmocniej ... i cały czas o nim myśle ale gdy zejdzie mi z pola widzenia to wszystko mija !!! to jest okropne ale i fajne ...
mroweczka - Czw 16 Wrz, 2004 21:40
Temat postu:
Mnie sie zdaje,ze Ty jesteś po prostu zawstydzoną tą piżamą
Ale gadacie ze sobą jeszcze? Czy on Cie raczej omija? Jeśli gadacie ze sobą normalnie,to nie ma się co obawiać w końcu to normalne,że jeśli ktoś jest chory to ma na sobie piżamę
klacz - Pią 17 Wrz, 2004 14:35
Temat postu:
A mi serce wali jak tylko gadam z jakimś chłopakiem(oprócz klasy)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group