Moda, Uroda, Wygląd - eh..te ręce:/ klacz - Nie 19 Wrz, 2004 23:46 Temat postu: eh..te ręce:/
Hej! Nie wiem czy było mówione o tym... No więc..ehm ehm...zna ktoś sposób na włosy na rękach? Jestem brunetką, i mam włosy na rękach jak facet wygląda to okropnie, ponieważ włosy są gęste i ciemne...co robić?! pomocy:( Anonymous - Pon 20 Wrz, 2004 06:04 Temat postu:
Tylko ich nie gol. Moja koleżanka ogoliła, a potem odrastały jej takie kłaczki, które wyglądały jeszcze gorzej. Po prostu przyzwyczaj się do swoich włosów na rękach [napewno nie są aż tak widoczne, zresztą, człowiek patrzy na twarz, nie na ręce ], i nie myśl o nich ciągle. Daj sobie spokój, to jest nic, w porównaniu np, do kogoś, kto ma blizną na policzku. Juwenta - Pon 20 Wrz, 2004 09:55 Temat postu:
Ja też miałam ciemne i dosyć długie włosy na rękach i kilka razy potraktowałam je wodą utlenioną i już nie sa tak bardzo widoczne były wczesniej czarne a teraz sa lekko brązowe i juz nie rzucają się tak w oczy klacz - Pon 20 Wrz, 2004 21:18 Temat postu:
Uh...tylko że one są no..jakby to powiedzieć...no gęste i ciemne. I mi już nie raz wypominały koleżanki o tych rękach...a wode utlenioną miałam i jakiś czas tak robiłam(ale nie ręce tylko w innym miejscu) ale potem zniknęła...pewnie mama mi zakosiła:[ bo miałam na półce...a my w domu nie używamy .... ale thx za pomoc... Girl Zone - Sob 25 Wrz, 2004 21:05 Temat postu:
ja mam blizne na policzku
i jasne włosy na rękach i sie ciesze
ta blizna pasuje do mnii i do mojego
chrakreru
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2004 09:26 Temat postu:
Girl Zone napisał/a:
ja mam blizne na policzku
i jasne włosy na rękach i sie ciesze
ta blizna pasuje do mnii i do mojego
chrakreru
Klacz (:*) nie przejmuj się tym. Nie każdy jest idealny. Powiedz mamie o swoim problemie, a ona na pewno kupi ci wodę utlenioną i będziesz mogła je rozjaśniać. Ale nie gól ich, pamiętaj o tym !!!! klacz - Pon 27 Wrz, 2004 18:21 Temat postu:
Heh...dzięki Gaba... kiedyś zagadałam do mamy, ale powiedziała "a co Ci to przeszkadza?" Potem powiedziała, że jak chce moge zgolić(takim...no wiesz tym co Ci mówiłam...) no ale wolałam nie, bo wiem jakie były by tego skutki:P Ale to było jakiś rok temu, więc jej 'przypomnę' że to mnie dręczy...może wpadnie na coś orginalnego AguSia :)) - Sob 02 Paź, 2004 10:50 Temat postu:
ja tez mam na rekach wlosy ale nic z nimi nie robie, bo mi to nie przeszkadza. na poczatku troche martwilam sie tym ale potem stwierdzilam ze nie ma sie czym przejmowac. Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 13:56 Temat postu:
ja kiedyś ogoliłam pół lewej ręki maszynką ale tylko tak na mydło
nie narzekałam na jakieś zbytnio zarośnięte ręce ot czysta ciekawość
i odrosły mi włosy dopiero po 2 miesiącach i to o wiele słabsze i mniej więcej tak co trzeci tylko
wygląda to tak samo ale możesz spróbować
chociaż tobie mogą odrosnąć inaczej nie wiem Anonymous - Pią 17 Gru, 2004 19:42 Temat postu:
u brunetek zawsze jest wiecej włosow(gdzie nie trzeba) i wszedzie.. Miracle - Pią 17 Gru, 2004 20:38 Temat postu:
Nie gol ich bo ci wyrosna jeszcze gorsze.Jesli ci az tak przeszkadzaja przejdz sie do kosmetyczki i sobie je wypal(to nie boli) ale moze sie twoja mama nie zgodzic na to