Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - co ja mam zrobić!!!
Anonymous - Pon 20 Wrz, 2004 19:40
Temat postu: co ja mam zrobić!!!
cześć wszystkim i z góry dziękuje za komentarze!!! :-D
pomóżcie mi podoba mi się chłopak z klasy ma na imię Piotrek :love3: . Boje się do niego odezwać on niby się do mnie uśmiecha podpisał się na moim piórniku kiedyś piłam z nim i z koleżankami piwo(nie jestem nałogowcem pije okazyjnie) ale on w tedy kochał inną i [cenzura]!! jak zagadać co zrobić żeby mnie lubiał albo coś więcej!!!KOCHAM GO :love2: :love1: :love6: :love9:
Anonymous - Pon 20 Wrz, 2004 19:49
Temat postu:
Poprostu powiedz mu ze ci sie podoba. Chlopcy to lubia. Wiem ze nie o to ci chodzilo ale ja mam podobny problemik. Czyt. kilka tematow nizej prawie identyczny tytul.
Anonymous - Pon 20 Wrz, 2004 19:58
Temat postu:
Jeśli ten chłopak jest już wolny, jest wiele sposobów zbliżenia się do niego. Przede wszystkim, nie staraj się zaimponować mu piciem piwa.
Możesz normalnie się z nim kolegować. Spotykać się z nim jak kolega-z-koleżanką.
Po jakimś czasie, gdy wyczujesz, że jest do Ciebie 'przekonany' spróbuj wyznać mu swoje uczucia.
Anonymous - Wto 21 Wrz, 2004 06:03
Temat postu:
Witam.
Został tu poruszony problem imponowania chłopakom przez płeć piękną. Picie piwa...To jest żałosne, jeśli w taki sposób dziewczyna próbuje chłopakowi zaimponować. Wielu z nich to po prostu razi i stanowczo tego odradzam. Sposobów zblizenia się jest wiele, chociażby tak popularne Złote Myśli. Poproś, żeby się wpisał. Jeśli zrobi to sumiennie, będziesz miała dużo informacji. Następnie spróbuj się do niego zbliżyć...I tu zdaję się na Twoją inwencję, bo sposobów jest naprawdę ogrom.
Dalszy "plan" opisała Tavion.
Pozdrawiam
Anonymous - Sro 22 Wrz, 2004 21:52
Temat postu:
Zakolegujcie się. Może nie dochodźcie do przyjaźni, bo od przyjaciela może być gorzej, lub lepiej. Ale spędzajcie ze sobą dużo czasu. Rozmawiajcie, uprawiajcie sporty albo coś teges. Pozdrawiam
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group