Dzieci OnLine

Na luzie... - No ja bym się tak chciała tu przedstawić. Można?

Chesterka - Czw 30 Wrz, 2004 23:06
Temat postu: No ja bym się tak chciała tu przedstawić. Można?
No, a więc jestam Chesterka, i co tu dużo gadać lubię LP. Tak sobie surfowałam po necie i nagle natrafiłam na to forum Wink No i sie zarejestrowałam, i jestem Razz . Będę sobie tu klikać, bo nie mam nic lepszego do roboty. A tak poza tym to całkiem fajna sprawa, jest mieć się gdzie wygadać i podyskutować. Very Happy Życzę sobie dobrej zabawy Mr. Green
Malvina - Pią 01 Paź, 2004 08:15
Temat postu:
Witaj na FORUM =D
panienka_wierzba - Pią 01 Paź, 2004 11:35
Temat postu:
wzajemnie życze dobrej zabawy =) i tego abyś nigdy nie zbłądizła z drogi mądrych i dobrych postów i nie zaczęła brzydko off-ropicować bo wtedy przyjdzie zła ręka (raczej gałęź =P) Wierzby i zrobi Ci uuuuu... (i usunę złe posty jeśli będą w fantastyce =P) dobra ja już przestaję gadać głupoty bo ostatnimi czasy zacyznam robić się dziwna =P może zrobicie ze mnie maskotkę forum? tfu ale ja zaś pierdziele ok kończe więc witaj na forum, zostań jak najdłużej Smile :*
Anonymous - Pią 01 Paź, 2004 14:45
Temat postu:
Ta zróbmy naskotką chomika z owsikami na avatarze Wierzby Cool A jeśli będziesz off-topowac na grach to cię dosięgnie moc Elfki. Mi też bije ^^. LP lubiłam kiedys teraz przeżuciłam się na coś mocniejszego i jak to nazwę z ambitniejszych brzmieniem, bo co moze być ambitniejszego od wspaniałych wstawek na gitarze i spomplikowanej muzyki.
Anonymous - Sro 06 Paź, 2004 17:41
Temat postu:
Temat przesunelam na Nastolatki, bo raczej tu sie wszyscy przedstawiaja jak tak patrze, choc nie ma chyba tego na prawa na pismie.
panienka_wierzba - Sro 06 Paź, 2004 17:47
Temat postu:
a wic kto jest "za" |ebym byBa maskotk? biggrin Wink zgBaszam propozycje za i przeciw ^^
Anonymous - Sro 06 Paź, 2004 18:29
Temat postu:
O Wierzba, jaK milo! Ty tez nie masz w necie polskich liter, witaj w klubie Smile B¬ó[BDz| heheh.
mroweczka - Sro 06 Paź, 2004 19:06
Temat postu:
Nie Wierzba nie bedziemy tak ośmieszać naszego forum Razz Mr. Green
A ja mam polskie litery! ężśź!!! Mr. Green Smile
panienka_wierzba - Sro 06 Paź, 2004 19:14
Temat postu:
bu =((((( nie kca mnie na maskotke ="( jak mogliscie =( dajcie mi jeszcze jedna szanse, proooosze ja kce byc maskotka =( (juz nawet cos zrobie w tym kierunku :>)
Pulkownik Nikt - Sro 06 Paź, 2004 23:10
Temat postu:
wraó =)
Ja nie mam nic przeciwko ale jak widac jestes zamozwancza maskotka ;D
misia*** - Sob 16 Paź, 2004 08:10
Temat postu:
witaj życzę Ci miłej zabawy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group