Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - kolejny kolczyk
Anonymous - Pią 01 Paź, 2004 21:16
Temat postu: kolejny kolczyk
A wiec ee no bo m maju zrobiłam se dziury w uszach.No i chciałabym se zrobic w prawym uchu kolejna dziurke.No i niewiem kiedy najlepiej w jakim miesiacu.W dodatku chce by to było u mamy w pracy czyli w centrum zdrowia dziecka i jej mam przekuła już paru kobitom uszy jakas igłą nio i tez bym tak chciała i własnie niewiem tez kiedy.Plis napiszcie
Naomi - Pią 01 Paź, 2004 21:31
Temat postu:
Najlepiej latem lub wiosną. Wtedy dni są słoneczne i ciepłe i chyba uszy się lepiej goją.
Ktoś mi tak mówił...
Zresztą powinnaś sama zadecydować np. przed jakąś szkolną imprezką, czy innej okazji.
Ja jednak uwazam, ze mozesz przekłuć nawet teraz (jesienią). Najlepiej nie czekaj zbyt długo, bo przyjdą mrozy
. Brrrr....
Malvina - Sob 02 Paź, 2004 09:17
Temat postu:
Niedługo bedziesz w czapce chodzic i Ci ten kolczyk moze "zadzierac" sie ... Radziłabym tak jak poprzedniczka na lato lub wiosne
Anonymous - Sob 02 Paź, 2004 11:21
Temat postu:
E tam... Przekłuwaj póki ciepło
Malvina - Sob 02 Paź, 2004 12:45
Temat postu:
Oj nie tak ciepło
Anonymous - Sob 02 Paź, 2004 14:45
Temat postu:
Moja mama tez mowiła ze na wiosne a wiecie co ja se w maju czyli na lato zrobiłam pierwsze kolczyki i wcale nie goiło sie tak swietnie
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 20:14
Temat postu:
nie ma różnicy
ja sobie robiłam dwie dziurki [trzecią i czwartą już] to pierwszą na początku wakacji a drugą 1 września i obie sie tak samo goiły bez różnicy
pechowa ona - Pon 04 Paź, 2004 13:19
Temat postu: Hej
Najlepiej wczesna wiosna. Wtedy nie jest mrozno ani goracowiec uszy tak bardzo nie bola. Ja 2 dziurke w prawym uchu zrobilam sobie w te wakacje dokladnie 4 lipca
Nie jest to nic tak swietnego ale mozna przebierac w kolczykach
panienka_wierzba - Pon 04 Paź, 2004 19:45
Temat postu:
ja tam robie sobie dziurki w uszahc kiedy mam tak ochote, chaialm cos z soba zrobic na poczatku roku szkolnego to igla lekarska zrobilam sobie diurke w uchu (7 zreszta) poszlam z zakrwawionym uchem w szkole ale mniejsza z tym
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group