Dzieci OnLine

Na luzie... - PYTANIE O PIOSENKE

zazulita - Sob 02 Paź, 2004 17:49
Temat postu: PYTANIE O PIOSENKE
MAM PYTANIE:JAK NAZYWA SIE TYTUL PIOSENKI KTORA LECI W REKLAMIE KINDER BUENO??JAK KTOS ZNA ZESPOL KTORY TO SPIEWA TO TEZ BEDE WDZIECZNA ZA WIADOMOSC.
Anonymous - Sob 02 Paź, 2004 18:36
Temat postu:
zazulita - nie pisz takimi wielkimi literami bo mi oczy odpadną (nie opowiadać mi o KleO która robiła większe)
Nikita - Wto 12 Paź, 2004 17:02
Temat postu: Re: PYTANIE O PIOSENKE
zazulita napisał/a:
MAM PYTANIE:JAK NAZYWA SIE TYTUL PIOSENKI KTORA LECI W REKLAMIE KINDER BUENO??JAK KTOS ZNA ZESPOL KTORY TO SPIEWA TO TEZ BEDE WDZIECZNA ZA WIADOMOSC.

Heh...Mnie ta piosenka prześladuje...ciągle ją nucę...Niestety nie znam zespołu który ją wykonuje...A tytułu też nie znam , ale leci ona tak: Aj Gewabetaym tu mi , end aj gewabetaym tu ju ...lalala i cos tam cos tam.
Napisałam jak się czyta te slowa , bo to piosenka angielska i nie wiem jak sie pisze te wyrazy Rolling Eyes Neutral
Juwenta - Wto 12 Paź, 2004 20:13
Temat postu:
Jest to amanda lear-give a bit of mmm to me czy jakos tak sie ten tytul pisze:P
mroweczka - Sro 13 Paź, 2004 18:29
Temat postu: Re: PYTANIE O PIOSENKE
Nina_006 napisał/a:
zazulita napisał/a:

Heh...Mnie ta piosenka prześladuje...ciągle ją nucę...Niestety nie znam zespołu który ją wykonuje...A tytułu też nie znam , ale leci ona tak: Aj Gewabetaym tu mi , end aj gewabetaym tu ju ...lalala i cos tam cos tam.
Napisałam jak się czyta te slowa , bo to piosenka angielska i nie wiem jak sie pisze te wyrazy Rolling Eyes Neutral

Chyba I Gewa by taime to my,and I Gewa by taime to you...Czy jakoś tak Mr. Green
A ja nie pamietam tej pisoenki Neutral Co próbuję ja sobie przypomnieć to cały czas mam w głowie piosenkę z Merci Neutral \

Straszne... Neutral
zazulita - Sro 13 Paź, 2004 20:58
Temat postu:
Teraz wiem, ze tytul to ENIGMA

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group