Dzieci OnLine

Na luzie... - Pytanie

zazulita - Sob 02 Paź, 2004 21:11
Temat postu: Pytanie
Mam pytanie: Dlaczego nie wszystkie posty są wliczane w ilość potów, które napisałam.Question Question Napisałam kilka postów i cały czas wyświtlało mi się, że napisałam 29 postów. O co tu chodzi Question
mroweczka - Sob 02 Paź, 2004 21:33
Temat postu:
Widocznie pisałaś je w Zabawach lub w Testach. tam posty nie są naliczane no bo popatrz-ktoś kto w zabawach anpisze dziennie 100 postów uważa się za wielkiego forumowicza...Po prostu na Zabawach i Testach posty przeważnie nia mają TREŚCI dlatego nie są naliczane. Mi to pasuje Mr. Green
Nikita - Wto 12 Paź, 2004 16:58
Temat postu:
Zgadzam się z mroweczką. Jest to dobre rozwiązanie ze w tych dzialach posty nie są naliczane. Również w dziale " Do śmiechu" posty nie są uznawane Wink
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 19:33
Temat postu:
Przecież każdy mógłby brać udział we wszystkich zabawach tylko dla naliczania postów, a nie dla samej zabawy. teraz biorą udział tylko osobvy, które chcą się bawić dl samej przyjemności. To tak samo w humorze - każdy mógłby pisać 100 kawałów dziennie, jeden pod drugim aby mieć więcej postów.
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 20:19
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
teraz biorą udział tylko osobvy, które chcą się bawić dl samej przyjemności

Żeby nie bylo niejasnosci ... ja nie biorę udział w tych zabawach nie dlatego że tam się nie nabijają posty.. ale poprosty nie chce mi sie RazzP Nie lubie takich zabaw Wink
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 22:05
Temat postu:
Jedni chcą inni nie takie życie Smile mnie też się czasem chce, czasem nie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group