Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - film

sami10 - Nie 03 Paź, 2004 11:26
Temat postu: film
hello mam pytanie nie wiedziałam jaki dział wybrać ale chyba dobry : my w czwartej klasie będmiemy mieli film na przyrodzie i tam będzie 2 ludzi którzy sie kąpią i jest tam kaszuszka i oni wstają i piana spada im mw.do pasa i mówią tam że kobieta ma piersi a mężczyzna nie itp. i piana opada im do kolan i tam mówią rzeczy typu żeński układ rozrodczy , męski układ rozrodczy ; czy wy też mieliście taki film ? jeżeli nie to napiszcie o nim trochę
Akacja12 - Nie 03 Paź, 2004 12:43
Temat postu:
Tak miałam go rok temu jest bekowy Smile
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 13:48
Temat postu:
My też go mieliśmy. Nawet 2 razy!!! Ale szyda była :-D

P. S. To ja Mon!śka. Zapomniałam się zalogować...
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 14:02
Temat postu:
Ja nie miałam. W 4 klasie (4 lata temu.... Razz) miałam slajdy z "tymi rzeczami" Wink Natomiast moja koleżanka miała bardzo fajny (Razz) film w 4 klasie, nie tytułu nie pamiętam. W każdym razie był on robiony komputerowo i było w nim wiele zagadnień apropo dojrzewania.
Malvina - Nie 03 Paź, 2004 14:47
Temat postu:
Ja miałam taki... Te rzeczy o ktorych mowili na nim nie były dla mnie nowością Razz
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 16:16
Temat postu:
LOOOL! Shocked Jaka fabuła... Laughing Nie, nie oglądałam takiego filmu. biggrin
mroweczka - Nie 03 Paź, 2004 17:22
Temat postu:
Ja tez nie miałam. A propo-skąd wiesz,że będziesz miała taki film? I czemu mieszasz do tego kaczuszkę? Mr. Green
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 19:31
Temat postu:
Ja nie miałam takiego filmu Sad
Miałam w 4 klasie na przyrodzie o dziecku tylko, tam w brzuchu było...
Było takie coś, że nie wolno palić, gdy jest się w ciąży, że dzieci uczą się już w brzuchu chodzić (to nie prawda). Takie badziewie jakieś miałam Confused
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 20:25
Temat postu:
Ja nie miałam takiego filmu Crying or Very sad achhh czemu
Ja miałam film jak jakieś dzieci w Ameryce się wypowidałay, a potem gadała sexuolog zpsychologiem i potem pokazywali cały zestaw ala podpaski, tampony, świeże majtusie i chusteczki do mycia w razie czego...
Anonymous - Nie 03 Paź, 2004 20:34
Temat postu:
Mialam jakies slajdy i fiml o kilku dzieciakach, ale to raczej bylo o milosci, przyjazni i odmawianiu papierosow, niz o seksie. Ale tez chwilami bylo niezamierzenie smieszne.
klacz - Nie 03 Paź, 2004 23:29
Temat postu: Re: film
sami10 napisał/a:
czy wy też mieliście taki film ? jeżeli nie to napiszcie o nim trochę

Jeżeli nie mieliśmy, to jak mamy napisać o nim? Wink

Ja nie miałam
Malvina - Pon 04 Paź, 2004 08:15
Temat postu: Re: film
klacz napisał/a:
sami10 napisał/a:
czy wy też mieliście taki film ? jeżeli nie to napiszcie o nim trochę

Jeżeli nie mieliśmy, to jak mamy napisać o nim? Wink

Ja nie miałam

Klacz .. no bo moze mieliscie inne filmy ... nie z tą kaczuszką Wink
sami10 - Pon 04 Paź, 2004 17:40
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Ja tez nie miałam. A propo-skąd wiesz,że będziesz miała taki film? I czemu mieszasz do tego kaczuszkę? Mr. Green
moja koleżanka powiedziała mi o tym (ona jest obecnie w 5 klasie) a tak w ogóle to ta kaczuszka jest najfajniejsza!
zazulita - Czw 07 Paź, 2004 20:05
Temat postu:
Ja niestety nie miałam takiego filmu Crying or Very sad . Bardzo żałuję, bo z tego co tu piszecie jest naprawde fajny!! Mr. Green Mr. Green
Juwenta - Pią 08 Paź, 2004 19:27
Temat postu:
ja miałam cos podobnego, tez bylo pokazana np. kapiel, jak sie myja, ze pojawia sie owlosienie pod pachami, ze kobiety maja piersi, pokazywali narzady rozrodcze itd. ale tam chyba nie bylo czegos takiego jak splywajaca piana biggrin mialam podobne ale troche inne Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group