Weronika napisał/a: |
. Lecz wiedz że choć nie jestem Mderatorem tego forum mogę cię przechytrzyć i zrobić z ciebie miazgę( ![]() |
Malvina napisał/a: | ||
Nie przesadzaj z tą miazgą .. :/ nic jej nie mozesz zrobić ... tylko dac ostrzeżenie .. i może wywołać jakieś urazy w psichyce ![]() A własnie ... co się z kicią stało ? Zauwazyłam ze ma 2 ostrzezenia ... Oj kicka uwazaj =D bo za 3 ban na pisanie (nie myle sie ?) Bym zapomniała dodać ... a może jako ta cała Katia zalogowała się osoba z jej kompa ? Dlaczego od razu zakładacie że to ta niunia? |
Anonymous napisał/a: |
przepraszam czy wy tu sobie gadacie czy wkoncu moze byscie napisali cos o poscie , anie bez przerwy miec jakie waty! czy to ten windows czy nie...... czy to ta sama osoba czy nie. zajmijcie sie lepiej czym innym , a najlepiej tym postem, bo nie umiem was przekonac ze to nie ta sama osoba. poprostu maqm taki problem i oczekuje pomocy a nie wyrzutow! poprostu pomozcie! |
Kicia1994 napisał/a: |
Musiałam was opuścić na dobry tydzień a ElfkaNenar dzięki za post "Kicia odeszła jaka szkoda"jak chcecie wiedziec czemu musiałam was opuścić to przeczytajcie w rozdziale o wszystki post "Kicia znów z wami" |
kicia1994 napisał/a: |
Musiałam was opuścić na dobry tydzień a ElfkaNenar dzięki za post "Kicia odeszła jaka szkoda"jak chcecie wiedziec czemu musiałam was opuścić to przeczytajcie w rozdziale o wszystki post "Kicia znów z wami" |
Nena napisał/a: | ||
Nie chce cie dolowac, ale wydaje mi sie, ze to byl sarkazm ![]() |