Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Od czego to zależy ?? Błagam pomóżcie !!!
pechowa ona - Sro 06 Paź, 2004 14:52
Temat postu: Od czego to zależy ?? Błagam pomóżcie !!!
Wiem że to głupie pytanie...ale ja muszę to napisać. Powinnam napisać o tym na forum SPORT albo coś podobnego, ale uważam że na tym forum są bardziej życzliwi i wyrozumiali ludzie. Więc tak: JESTEM TOTALNIE ZAŁAMANA !!!
Nawet najlepsze koleżanki śmieją się ze mnie że jestem załamana z byle powodu. Ale przejdźmy do rzeczy... Nigdy nie potrafiłam zrobić fikołki w przód na rurce... A w te wakacje się nauczyłam. Byłam cała HAPPY
A wczoraj poszłam z koleżanką porobić fikołki i stwierdziłam że nie potrafie.......
Wtedy kiedy próbowałam to próbowałam tak długo że aż miałam sińce. Wczoraj również tak długo próbowałam że aż miałam sińce. Dzisiaj znów pójde próbować... Napiszcie mi prosze od czego to moze zależeć czy ja umiem czy nie umiem. Ja bardzo chcę a nie umiem. Myśle że ja boje się a sama o tym nie wiem. A co wy o tym sądzicie ? Napiszcie PLISS.
klacz - Sro 06 Paź, 2004 14:56
Temat postu:
Wg. mnie, to nerwy. Jak jesteś spięta, to raczej fikołka nie zrobisz. Postaraj się rozluźnić, nie myśl o tym czy Ci wyjdzie czy nie..poprostu zrób
Anonymous - Sro 06 Paź, 2004 14:59
Temat postu:
Zgadzam się z klacz. Tylko że faktycznie ten temat nie pasuje do działu :roll:
Malvina - Sro 06 Paź, 2004 15:39
Temat postu:
W swoim czasie będziecie mieć na w-fie fikołki.. ogolnie gimnastykę . Nauczyciel musi Ciebie nauczyć , albo chociarz próbować nauczyć
pechowa ona - Sro 06 Paź, 2004 15:58
Temat postu:
Ale ja już to potrafilam a teraz nie potrafie !!!!!!!!!!
BamBI - Sro 06 Paź, 2004 16:09
Temat postu:
ja tez kiedys umielam a teraz nie umiem ale kto by sie przejmowal takimi rzeczami mi do szczescia fikołki są niepotrzebne
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group