Cytat: |
<Q> http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?p=44500#44500 <- don't cry for me argentina...
<.Aradesh> nie ma to jak dziewczynka z hetfieldem na avatarze <Q> zastanawiam sie ktora jest bardziej boska <Q> i ni czlonka nie wiem <.Evin> ta co sie tnie jest lepsza <.Evin> Ciecie sie >>>> James Hetfield <Q> tak w sumie to te rozwazania wrzuce na dzieci.best i poczekam na reakcje ![]() <.Evin> Lars Ulrich >>>> Ciecie sie >>>> James Hetfield <N|smutny> lol <.Aradesh> sugerujesz, ze ten chomik na avacie drugiej to ulrich? |
Wierzba nie wybaczę Ci jesteś lepsza ode według sama nie wiem kogo a po za tym pogadamy na gg o tych zwieszonych ludziach |
Ppark napisał/a: |
Jak się już ciąć, to mocno i stanowczo, coby nie zdołali odratować. Albo jeszcze lepiej, skoczyć z jakiegoś fajnego, wysokiego budynku. Przed śmiercią poczuje człowiek "co to być ptakiem", słowami poety, a i metoda jest bardzo pewna, jeśli budynek dość wysoki. Z kolei cięcie się bez zdecydowanego zamiaru samobójczego na pewno da się zastąpić czymś co niepotrzebnie nie brudzi noży i nie wywołuje niepożądanych pytań o dziwne blizny na nadgarstkach. |
<Q> zastanawiam sie ktora jest bardziej boska
<Q> i ni czlonka nie wiem <.Evin> ta co sie tnie jest lepsza |