Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Darmowe próbki

Anonymous - Nie 10 Paź, 2004 10:56
Temat postu: Darmowe próbki
Cześć. W piątek po południu dostałam darmową próbkę O.b. (zamówioną przez internet). Jestem ciekawa, czy inne produkty również można otrzymać bezpłatnie. Np. podpaski, wkładki... Bo tampony już mam. Chciałabym wypróbować inne wkładki niż mam. Szczerze powiedziawszy to nie ma co kupować całe pudełko wkładek, bo jak mi nie będą odpowiadały to co zrobię z resztą? Jeśli dostałyście darmowe próbki wkładek lub podpasek, to proszę, podajcie adresy stron www z których można je zamówić.
akasia - Nie 10 Paź, 2004 13:19
Temat postu:
Prawdę mówiąc nigdy takiego czegoś nie stosowałam. Poprostu wole kupić całe opakowanie , ponieważ wszystkie wkładki są prawie identyczne i nie ma mi co nie pasować:] Jeżeli chodzi o podpaski to są ze skrzydełkami i bez..Jest duży wybór o małej włchłonności lub dużej . Przeczytaj na opakowaniu jeżeli Ci odpowiadają to kup! Hmm...Nie znam zabardzo takich stron , bo pierwsze słysze o takim czymś..
panienka_wierzba - Nie 10 Paź, 2004 13:30
Temat postu:
czasami w takich gazetach jak Oliwia itp. sa darmowe probki podpasek czy wkladek (kiedys byly te aldays deescreet tez czy jak to sie tam pisze) ale zamowic czegos innego niz tampony niestety sie nei da
Akacja12 - Pon 11 Paź, 2004 14:19
Temat postu:
a powiedz jak wyglądała przesyłka znaczy się jaka byla koperta i czy została podana nazwa formy?
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 14:54
Temat postu:
No to przesyłka była w kopercie bąbelkowej, i prawdopodobnie listonosz przyniesie ci kartkę, że na poczcie jest przesyłka reklamowa, ponieważ jest dosyć gruba, i zajmuje dużo miejsca. Na kopercie będzie przyklejona naklejka z twoimi danymi, i oświadczenie o opłacie pobranej, oraz słowa "Na zlecenie Jehnson&Johnson Poland Sp. z o.o.: Istytut Merketingu i Komunikacji INMARK Sp. z o.o. Ul.Strzecha 18 60-274 Poznań" oczywiście co niektóre wyrazy są w oddzielnych linijkach. To tyle, jeśli chodzi o wygląd spakowanej przesyłki.

W środku:
-próbka: 2 tampony w rozmiarze Normal, a 4 Light Days.
-poradnik "Mamy jeszcze parę pytań" o tamponach, dorastaniu, higienie, wkładkach...
-kalendarzyk miesiączkowy O.B
-list od firmy
-ankieta (nie musisz odsyłać)
Tyle.
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 09:07
Temat postu:
A gdzie to się zamawia?:>:>:>
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 09:18
Temat postu:
To wyżej, to ja Wink
misia - Wto 12 Paź, 2004 21:19
Temat postu: Gusia
A ile tzreba na nie czekac po zamowieniu, ja juz czekam z tydzien:(
panienka_wierzba - Sro 13 Paź, 2004 08:32
Temat postu:
okolo poltorej miesiaca (ja tak dostalam, i jedna z dziewczat z forum tez, tak wywnioskowalam po jej poscie) a tydzien to zdecydowanie za malo, do 2 miesiecy
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 18:00
Temat postu:
A gdzie można takie coś zamówić??
Akacja12 - Sro 13 Paź, 2004 18:03
Temat postu:
jest taka strona www.dorastam.pl czy coś w tym stylu poszukaj w jakis wcześniejszych postach z tym tematem związane. Tam napenow będzie.
panienka_wierzba - Czw 14 Paź, 2004 09:12
Temat postu:
nie nie na dorastam.pl za chwile psotaram sie znalezc te stare posty z adresem do tego i wkleje tu
aga - Czw 14 Paź, 2004 09:55
Temat postu:
WieSz nigdy o czymś takim nie słyszałąm, ale(tak mi sie wydaje)że skoro można zamówić tampony, czego nie można by było zamówić innych produktów, nie znam żednych stronek, więc nie powiem ci gdzie, ale szukaj. Może coś znjajdziesz.
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 10:42
Temat postu:
na doratam.pl w dziale TAMPONY też jest adres Smile
Anonymous - Pią 15 Paź, 2004 14:13
Temat postu:
http://eu.itsmybody.com/phppages/parser.php?country_id=48&path=/nf_index.html
Przesyłka dotarła do mnie po miesiącu z kawałkiem :)
Ona89 - Czw 21 Paź, 2004 20:58
Temat postu:
panienko wierzbo! czemu nie na dorastam.pl? ja właśnie zamówilam darmową próbkę i trochę się wystraszyłam jak zobaczyłam twój post.
Ona89 - Sob 23 Paź, 2004 13:03
Temat postu:
Nie mogę się doczekać kiedy przyślą mi darmową próbkę, chociaż i tak narazie nie potrzebuję tamponów, a nawet jeśli już będę miała po co ich używać to i tak będę bała się to robić.
panienka_wierzba - Sob 23 Paź, 2004 14:23
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
panienko wierzbo! czemu nie na dorastam.pl? ja właśnie zamówilam darmową próbkę i trochę się wystraszyłam jak zobaczyłam twój post.

przepraszam ale na prawde bylam pewna ze tam nie ma, przynajmniej jak tam bylam kilka tygodni/miesiecy temu to nie bylo, widocznie teraz jest, przepraszam za wprowadzenie w blad
kuina1418 - Czw 13 Sty, 2005 19:02
Temat postu:
a czy ta przesyłka jest w takiej niebieskim opakowaniu jak ta stronie www.dorastam.pl ???????no wiecie taka niebieska z napisem (nie patrzcie na błędy) Jonsons Baby????????????????//prosze o odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ona89 - Czw 13 Sty, 2005 19:15
Temat postu:
Pewnie tak Wink Nie wiem, czemu mi jeszcze nie przysłali tej próbki. Zamówiłam drugi raz, może teraz przyślą. Jeśli ktoś ma mniej niż 13 lat to musi wpisać trochę późniejszy rok urodzenia.
kuina1418 - Czw 13 Sty, 2005 19:17
Temat postu:
czy ta przesyłka była w takiej niebieskiej kosmatyczce z napisen Jonsons Baby ???tak jak na stronie www.dorastam.pl,bo tam jest takie zdjęcie z tą próbką i tam jest taka kosmetyczka.prosze odpowiedzcie!!!!!!!!!ci którzy już dostaliscie te próbki
kuina1418 - Czw 13 Sty, 2005 19:18
Temat postu:
przepraszam Was za powtórkę naprawde sory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neutral
Naomi - Czw 13 Sty, 2005 19:32
Temat postu:
Ja narazie nic nie zamawiałam...

Ps. kuina1418 wiesz, że jest coś takiego jak usuwanie swoich postów i edycja??;]
Anonymous - Czw 13 Sty, 2005 19:35
Temat postu:
Ja sobie dzisiaj zamówiłam. Lol? Bo tampony z prelekcji 'zużyłam' przy pierwszej (hah, nieudanej) próbie założenia ich... Trudno. Wink

Gdzieś dziewczyny pisały (jak się mylę, wiecie, starość nie radość i pamięć zawodzi Razz) że po 3 miesiącach i przychodziły. Wink Nie ma co czekać i odliczać dni, kiedyś przyjdzie. biggrin
Chesterka - Nie 16 Sty, 2005 13:37
Temat postu:
Ekspertka zamawiała i przyszły w takiej białej kopercie A5 z bąbelkową folią od wewnątrz Wink ale nie wiem czy to z dorastam czy z jakiejś innej strony....

Młoda napisał/a:
...Ps. kuina1418 wiesz, że jest coś takiego jak usuwanie swoich postów...

Sama kuina nie może usunąć swojego postu, tylko mod. TRUDNYCH PYTAŃ lub admin może to zrobić Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group