Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Mam duuuuuuuuży problem z chłopakiem któorego b.kocham
OLUAK - Pon 11 Paź, 2004 15:59
Temat postu: Mam duuuuuuuuży problem z chłopakiem któorego b.kocham
hejka.
dowiedziałam sie że mój ukochany zakochał się w takiej jednej Paulinie.
On nie wie że go kocham ale planyje mu powiedzieć ale ta Paulina go niekocha.To nawet mam szanse.
Co mam zrobić jak mu powiedzieć że go kocham.
Jak dyskretnioe dowiedzieć sie jaki ma numer tel.
Proszę o odpowiedzi to ważna sprawa.[/b]
aska - Pon 11 Paź, 2004 17:45
Temat postu:
hejka , zdobycie telefonu danej osoby to najłatwiejsza rzecz na świecie (jeśli nie ma zastrzeżonego nr albo jeśli w ogóle nie ma telefonu i jeszcze zależy czy na domowy czy komóre) , jeśli na domowy to poszukaj w książce telefonicznej , jeśli na jego komóre to ... może wiesz co to "Złote Myśli" ?? ... możesz mu je dać .
Sposobów żeby mu powiedzieć że go kochasz jest dużo , musisz tylko określić ; na jakim poziomie sie znacie (czy mówicie sobie tylko "cześć" czy normalnie gadacie) i skąd go znasz (chodzisz z nim do klasy czy tylko do szkoły) itp. itd. Im bardziej sie znacie tym będzie łatwiej , najłatwiej jest jeśli chodzi sie z wybrankiem do klasy ...
Możesz mu powiedzieć wysyłając mu przedwczesą walentynke albo żeby jego koledzy mu o tobie powiedzieli (NIE POLECAM TEGO !!!)
Elmusia - Pon 11 Paź, 2004 17:46
Temat postu: no więc słuchaj..a raczej czytaj..
no wiec ..czy masz pewnośc że ty go naprawdę uwielbiasz kochasz itd.? bo widzisz co prawda nie wiem ile masz ale spróbuje odpowiedziec uniwersalnie..od razu ci mowie sama nigdy pierwsza nie wyznawaj uczuć..no chyba że on zacznie mowic..te rozne rzeczy jestes dla mnie jedyna to wtedy ty mu moshesh podpowiedziec, że ty tesh cos do niego czujesz....i pamiętaj o tym, że są walentynki wtedy moshesh mu ją wysłac i od razu podac nr tel..;] 3m sie, życze szczęscia..papa
Malvina - Pon 11 Paź, 2004 18:30
Temat postu:
Do milosci go nie zmusisz :>
A skąd wiesz że ta Paulina go nie kocha ... raczej nie jest w nim zakochana... Może nie chce o tym nikomu mowic... Jezeli on sie zakochal w innej ... a inna w nim ,.. to male szanse masz =P
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 19:42
Temat postu:
Witam.
Grunt to zbliżyć się do niego. Sposobów jest wiele, pomyśl chwilkę, a na pewno wpadniesz na coś odpowiedniego dla Twojej sytuacji. Numer telefonu? Złote Myśli to dobry pomysł
Do miłości go oczywiście nie zmusisz, ale może się okazać, że to, co czuje do Pauliny jest tylko złudzeniem lub minie po tygodniu. Jedna wielka niewiadoma. Bądź subtelna i nie mów nic wprost, spraw, by to on myślał, że pierwszy się Tobą zainteresował.
Pozdrawiam
mroweczka - Sro 13 Paź, 2004 19:08
Temat postu:
Oprócz Złotych Myśli jest jeszcze pare sposobów. Możesz założyć sobie notesik,w którym każdy będzie Ci wpisywał swój adres i telefon,aż w koncu dojdzie do "niego".
Przede wszystkim zastanów się,czy naprawdę go kochasz,czy po prostu Ci się podoba. Na pewno nie leć do niego z okrzykiem "Kocham CIĘ!" bo chłpaka wystraszysz. Na poczatek zacznij z nim więcej gadać itp. Jak będzie podtrzymywał rozmowę to znak,że Cie lubi jak zacznie CIę unikać to lepiej sobie odpuść.
Naomi - Sro 13 Paź, 2004 20:45
Temat postu:
Wiesz jeśli się dobrze nie znacie to lepiej nie wyznawaj mu odrazu miłości, bo się chłopak przestraszy. Lepiej duzo z nim rozmawiaj i staraj się do niego zblizyć. Prędzej, czy pózniej zauwazy, ze coś do niego czujesz. Moze w tedy nabierze pewności i wystartuje do ciebie ?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group