Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Mam straszny problem z włosami.

OLUAK - Pon 11 Paź, 2004 16:17
Temat postu: Mam straszny problem z włosami.
Cześć .
Jakieś 3 4 dni temy zrobiłam sobie pasemke fioletową farbą do włosów,myślałam że na moich włosach jej nie będzie bardzo znać a ją znać.Do szkoły nie wolno mieć pasemki boje sie że pani zauwarzy i dostane nagane.Jak mam ją usunąć powieccie.Proszę prosze prosze prosze.dzięki za odp. Love Mr. Green Rolling Eyes Wink Crying or Very sad Confused Confused Love Love Love Love Love Love
mroweczka - Pon 11 Paź, 2004 16:36
Temat postu:
No kochana...Trzeba było liczyć się z konsekwencjami przed zrobieniem pasemka. A czym robiłaś farbą czy szamponem? Próbuj próbuj,myj włosy do skutku...Może zejdzie na tyle,że nie będzie aż tak bardzo widać.
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 19:49
Temat postu:
Pasemke robiłam Farba do włosów
:P
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 19:51
Temat postu:
Przepraszam, ale jestem w stanie wydusic z siebie tylko jedno slowo: brawo. Myslalas, ze farba ci zejdzie? Hehe Very Happy
ToJa - Pon 11 Paź, 2004 20:02
Temat postu:
Spróbuj przefarbować kolorem najbardziej podobnym do Twoich włosów.
Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 20:31
Temat postu:
A co ja mam zrobić skoro w sierpniu zrobiłam szamponem 6-8 zmyć myję wlosy co dwa dni i nadal nie zeszło?
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 16:07
Temat postu:
Trza było nie malować kłaków ;P Myślcie, dziewuszki ;] Radzę po prostu pomalować znów włosy, wszystkie. Albo czekać aż odrosną Razz Nie ma chyba innego wyjścia. No, zawsze możesz ogolić się na łyso i zostać skinem ;> Żartuje oczywiście Razz
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 16:09
Temat postu:
O! Albo czesz się w kitkę biggrin Albo jakąś inną fryzurę, zakrywając pomalowane pasemka włosów Smile I czekaj z utęsknieniem na te odrosty. ;D
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 16:51
Temat postu:
Albo noś czapke z daszkiem Wink
klacz - Wto 12 Paź, 2004 17:56
Temat postu:
Malvina napisał/a:

Nie polecam, bo w klasie nie wolno mieć:/ (przynajmniej u mnie)

Hm...ja tak jak poprzedniczki radziła bym zamaskować to farbą podobną kolorem to reszty włosow
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 18:22
Temat postu:
klacz napisał/a:
Malvina napisał/a:

Nie polecam, bo w klasie nie wolno mieć:/ (przynajmniej u mnie)

U mnie tylko chłpacy nie mogą miec.. bo to obraża Boga czy cos takiego ( Rolling Eyes ) ale dziewczyny mogą Wink
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 18:26
Temat postu:
To dyskryminacja płciowa tak nie może być bo jak to tak żeby dziewczyny mogły a chłopacy nie??????????????

Razz A u mnie nikt nie może Wink A to obraża Boga? Pierwsze słyszę... Neutral
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 19:26
Temat postu:
No wiesz obraża, bo w klasach przynajmniej u ans w szkołch jest krzyż, to tak jak faceci nie mogą do kościoła chodzić w czapkach, a starsze kobiety zawsze mają bereciki. jak byłam mała to zawsze chodziłam na takie jakby podwyższenie, chór się to chyba zwało, ale taki typowy chór nie był i liczyłam białe berety Smile
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 20:16
Temat postu:
Tavion napisał/a:
To dyskryminacja płciowa tak nie może być bo jak to tak żeby dziewczyny mogły a chłopacy nie??????????????

Razz A u mnie nikt nie może Wink A to obraża Boga? Pierwsze słyszę... Neutral

Wiem ... Wink
Chyba się obraza Boga .. niewiem ;p ale tak myśle .. bo czemu nie można chodzic w czapce ?:>
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 18:37
Temat postu:
albo obetnij albo myj myj i jeszcze raz myj
jak masz brązowe włosy to weź sobie szampon z henną jakiś nowy on ogólnie włosy pociemnia więc może pomorze
Miracle - Nie 05 Gru, 2004 18:34
Temat postu:
No kochana ja w 4 klasie mialam podobny problem tylko ze moje wlosy byly czerwone!!!Nie ma innego wyboru ja scielam i mialam z moich pieknych dlugich wlosow krotkie wlosy z grzywka.Ale teraz tego farbniecia nie zaluje bo dzieki temu zrozumialam ze lepoiej mi w krotkich wlosach...Wiec moze wrto obciac....
Alien - Wto 07 Gru, 2004 15:31
Temat postu:
może nie konwencjonalny sposob ale wyciąć włosy Geek

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group