) no i on do swojego programu zaprasza sławnych ludzi.. itp. )
 ) no i on do swojego programu zaprasza sławnych ludzi.. itp. )
 .. szanuję go naprawde.. ma duże poczucie humoru.. i bardzo lubię ogladac jego programy . Nie będe się wiecej rozpisywać bo zalezy mi tylko na waszym zdaniu a nie na mojej opini =P
 .. szanuję go naprawde.. ma duże poczucie humoru.. i bardzo lubię ogladac jego programy . Nie będe się wiecej rozpisywać bo zalezy mi tylko na waszym zdaniu a nie na mojej opini =P
 Taa, jego program jest smieszny, szczegolnie zlewalam sie z niego przy Mezo i tym polityku (Borowskim, zdaje sie), co byl po Otylii Jedrzejczak
 Taa, jego program jest smieszny, szczegolnie zlewalam sie z niego przy Mezo i tym polityku (Borowskim, zdaje sie), co byl po Otylii Jedrzejczak  Enjoy.
 Enjoy.      ) .
) .
 .
.
 . Wole obejzec sobie Najsztuba na TVN'ie o wiele lepszy i chociaz mowi cos ciekawego.
. Wole obejzec sobie Najsztuba na TVN'ie o wiele lepszy i chociaz mowi cos ciekawego.      

| elfkaNenar napisał/a: | 
| Wiecie, ze Wiśniewski nie przyjął zaproszenia do Kuby? | 
 ) =)
) =)
| Malvina napisał/a: | ||
| 
 Napewno bał się ze Kuba za bardzo na nim pojedzie =P | 

| Nina_006 napisał/a: | 
| Podobno Wiśniewsi z tego co slyszalam nie przyjął zaproszenia do programu Wojewódzkiego , bo Kuba nie chcial występić w jego programie " Jestem jaki jestem " | 
| Nina_006 napisał/a: | 
| Piszecie ze Wojewodzki każdego w swoim programie " gasi " . Ale zdarzają się porgramy , gdzie wojwodzkiego " gaszą" Przykładem jest gdy u Kuby gościem była Otylia Jędrzejczak | 
 I ona po nim wogule nie jechala :> =>>
 I ona po nim wogule nie jechala :> =>>     | panienka_wierzba napisał/a: | 
| O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny = | 

| Cytat: | 
| panienka_wierzba napisał: O widze Pulkowniku ze nowy avek ^^ b. b. fajny = Pułkownik zawsze ma fajne avatarki | 
 Moj nowy avatarek pochodzi z filmu Dogma. A mianowicie jest to "Jesus the buddy" o ile dobrze pamietam
 Moj nowy avatarek pochodzi z filmu Dogma. A mianowicie jest to "Jesus the buddy" o ile dobrze pamietam  . Kolezka Jezus
. Kolezka Jezus