Dzieci OnLine

Na luzie... - Inni o was

Anonymous - Pon 11 Paź, 2004 19:29
Temat postu: Inni o was
A więc co myślą o was inni, ale najlepiej podawajcie absurdalne zdania, zeby było śmieszniej Smile

"Ty masz chyba syndrom braku ojca" - moja mama podczas zachwycania się Jamesem Hetfieldem (avatar)

"Pankówa" - styl mam bardziej na metalowca, ale koledzy nie odróżniają

"Muzyka wpływa na ciebie ujemnie, stajesz się przez nią rodrażniona" - podczas kłutni

"Lubisz metal? Ja też szczegulnie nu metal" - moze nie o mnie ale też absurdalne, bo przeca co ma nu metal do metalu Smile a to powiedziała jakbym to nazwała typowa ziomala

"Pogromca gitar" - gdy koledze zachaczyłam gitarą o framugę ale to naprawde nie było specjalnie
Idda - Pon 11 Paź, 2004 22:34
Temat postu: Re: Inni o was
Ja powiem tylko jedno.WSZYSCY UWAŻAJĄ MNEI ZA PODOBNĄ DO WSZYSTKICH MOICH KOLEGÓW I KOLEŻANEK,AKTORÓW I AKTOREK,PIOSENKARZY I PIOSENKAREK TYLKO NIE DO SIEBIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Wkurza mnie to???biggrin)
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 13:17
Temat postu:
"Ty to jesteś taka mądra - a ja stary tępak" - powiedział mój kolega
panienka_wierzba - Wto 12 Paź, 2004 16:19
Temat postu:
eh ile ja pisania bym miala =P ale jakos nic nie pamietam -_- mam ostatnimi czasy braki w pamieci, za duzo nauki =/ ale czesto slysze absurdalne zdania w swoja strone ^^ jak sie przypomni to mzoe napisze Wink
Malvina - Wto 12 Paź, 2004 16:53
Temat postu:
Mi takie rzeczy nie utkwiają sie w pamieci na dlugo ... Ale jak cos takiego usłysze to podam Smile)
mroweczka - Wto 12 Paź, 2004 19:16
Temat postu:
"Z******* ty jesteś głucha,ślepa,czy upośledzona?!"-nauczycielka Mr. Green
A znajomi to jak już mnie widzą to od razu: "A***** jak tam krowa?" Mr. Green bo ostatnio łaziłam po szkole i wrzeszczalam "słyszeliśta nowinę,że we wsi krowa padła?" Mr. Green
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 20:06
Temat postu:
A rozne rzeczy. "Ty to pwinnas sie leczyc", "A Kaska to taki babochlop", ze zle sie ubieram, ze zlej muzyki slucham, czasem chlopacy na korytarzu w twarz mi mowili, ze jestem szpetna... Takie rozne.
Pulkownik Nikt - Wto 12 Paź, 2004 23:08
Temat postu:
" Ty chyba jakis spedalony jestes" - po tym jak na pytanie kolegi "co lubisz robic?" odpowiedzialem : czytac ksiazki.
"te , komandos" - zalozylem bojowki.
"co krowie sie d**e lizalo?" - mialem tak zwane "zimno" na twarzy.
no i jeden taki "kolega" z mojej klasy upodobal sobie ostatnio nazywanie mnie pedofilem , pederasta i gejem a to z powodu mojego ubioru ( dla niego ktos w swetrze to gej ;p ) oraz tego ze z dzieciakami mlodszymi odemnie ktore sa w moim zastepie latam po lesie.

No i sporo tego bylo oj sporo. Wszystko zalezy od glupoty drugiej osoby. Nieraz zdazalo sie ze ktos cos powiedzial i nie mialo to sensu albo chodzilo mu o jakies inne slowo.
Mr. Green
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 19:21
Temat postu:
Dzisiaj slyszalam o sobie cos takiego co przebija wszystko co do tej pory slyszalam (przepraszam zam wyrazenie, ze tak kolega powiedzial):
"Kasia, jakbym ja mial sie z toba ruchac, to bym sie bal"
LOL Laughing
Anonymous - Czw 14 Paź, 2004 14:46
Temat postu:
a do mnie dziś jakaś staruszka gadała bo miałam spodnie i sukienkę na sobie:
,, to szlafrok - jak żeś ty dziecko wyglądasz?"
Fajermonka - Czw 14 Paź, 2004 19:48
Temat postu:
"Do woja idziesz?"-miłe pytanie mojego 8 letniego kuzyna kiedy ubrałam się w ciuchy moro...
"Pomidor ci spadł na głowę?"-Od klasy kiedy zaczęłam farbować włósy na czerwono...
"Rozumiem, że oblicznie procentów idzie ci trudno ponieważ masz mały procent mózgu w głowie?!- ach, jak ja lubię matematyczkę...
"Na litość boską, Kasia! Teraz jesteś pankuwą czy metalówą?!"- Jak się zaczęłam ubierać na czarno... Nie, tato. Ani tym, ani tym...
"Co ci tak świeci w pępku?"-Eh, już kolczyków nie można zrobić aby młodsza siora się nie czepiała...
Iśka - Pią 22 Paź, 2004 19:55
Temat postu:
"Ma łeb jak sklep, ale bez towaru" - o koledze Razz
"Chociaż macie kolorowe gacie z 3a nie wygracie" - hasło naszej klasy... odwieczne. Smile
"Ja sie jeszcze nie ruchałem, Ty sie jeszcze nie ruchałaś... straćmy dziewictwo razem !" -sorx za wyrażenia, ale to wymyślił mój kolega, kiedy rozmawialiśmy o dziewictwie Smile
"Blondi idzie do woja !" - złośliwie o koledze (blondynie z koloru włosów), który nie rozstaje się z lusterkiem, ma 18 lat i wezwali go do wojska Wink
Anonymous - Pią 22 Paź, 2004 20:34
Temat postu:
[quote="Iśka"]
"Ja sie jeszcze nie ruchałem, Ty sie jeszcze nie ruchałaś... straćmy dziewictwo razem !" -sorx za wyrażenia, ale to wymyślił mój kolega, kiedy rozmawialiśmy o dziewictwie Smile
[quote]

Niezłe Very Happy Razz
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 18:11
Temat postu: wszyscy mnie lubią
mnie wszyscy lubią
kicp - Pią 19 Lis, 2004 18:33
Temat postu: Re: Inni o was
elfkaNenar napisał/a:
"Pankówa" - styl mam bardziej na metalowca, ale koledzy nie odróżniają

A jaki to jest styl? Chodzisz w metalowych ubraniach? Zbroja i te sprawy? A może puszki? Albo poprostu często odwiedzasz skup złomu?

Cytat:
"Muzyka wpływa na ciebie ujemnie, stajesz się przez nią rodrażniona" - podczas kłutni

Dźwięk, to, poza narkotykami, najsilniejszy czynnik zmieniający świadomość.

Cytat:
"Lubisz metal? Ja też szczegulnie nu metal" - moze nie o mnie ale też absurdalne, bo przeca co ma nu metal do metalu Smile a to powiedziała jakbym to nazwała typowa ziomala

noo, czyli idac twoim tokiem rozumowania black, death, trash, wymyslsobiejakisjeszcze metal takze nie maja przeca nic do metalu. Absurd w absurdzie, moja droga. Coś, co nazywa się numetal, musi miec chyba cos wspolnego z metalem. Skoro nie wiesz o co mi chodzi, pomoge ci, bede samarytaninem - numetal to taki rodzaj metalu.

Cytat:
"Pogromca gitar" - gdy koledze zachaczyłam gitarą o framugę ale to naprawde nie było specjalnie

ojaaa, to ja jestem normalnie ultraturbomastahkiller gitar - ile razy to ja już swoją katowałem.

tyle mojego...
---logout---

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group