Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Problem

Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 18:36
Temat postu: Problem
Okazalo sie ze mam nossic okulary a moj terazniejszy clopak jak sie o tym dowiedzila nie mial nic przeciwko bo mnie kocha a ja uwaz ze tylko tak mowi i nie wiem czy zalozyc te okulary czy nie on mnie tylko w nich widzzial i powiedzila ze wygladam cool i czy w okularach czy bez zawsze bede spoksikowata laska
Poradzcie czy mam ubrac okulary i w nich chodzic czy nie
Tisiana - Wto 12 Paź, 2004 19:33
Temat postu:
Jak powinnaś nosić to noś...skoro twój chłopak mówi ze wyglądasz w nich spoko...no to nie widzę przeszkód...ja tez powinnam nisic okulary..ale tego nie robie...nie lubie ich..i nigdy nie założe..brzydko w nich wyglądam itp. Ale ja nie mam chłopaka... noś okularki..skoro podobasz się ch łopakowi to reszta nie jest ważna!
BamBI - Wto 12 Paź, 2004 19:34
Temat postu:
jeśli lekarz okulista tak zalecil to tak!!!!!!!!!!!!!!!!!może chłopakowi to naprawde nie robi różnicy. Kup sobie tylko ładne oprawki.
to moze być taki sprawdzian uczuć czy on napewno cie kocha
pozdrawiam cieplutko Very Happy
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 19:36
Temat postu:
oprawki mam i wygladam spoksikowato
Anonymous - Wto 12 Paź, 2004 19:43
Temat postu:
Ja tam bym chciała mieć okulary, bo mi pasują, a jak tak bardzo ci źle to czemu nie kupiłaś soczewek?
Anulkaa - Wto 12 Paź, 2004 20:40
Temat postu:
Cześc moim zdaniem powinnas nosic okulary bo jesli okulista ci kazał to noś a jesli chłopak cie kocha to mówi prawde że super w nich wygladasz , a pozatym nie powinno mu to robic różnicy....
PS: eśli zerwie z tobą z tego powodu (chyba tak sie nie stanie....) albo powie cos przykrego (to tez mam nadzieje że sie nie stanie) to znaczy że nie był cibie wart...
Pozdrowienia papapapa
panienka_wierzba - Sro 13 Paź, 2004 08:27
Temat postu:
ja tam nosze okulary, moze nie caly czas bo ich zbytnio nie lubie ale zawsze kiedy sa mi potrzebne i czasami kiedy mam cohote to laze w nich dzien czy kilka =P okulary dobra rzecz, ale jednak czekam mniej wiecej do 16 czy 17 roku zycia poprosze rodzicow o soczewki =) a co do Twojej sprawy to sie nie martw, jezeli tylko kupilas sobie ladne oprawki i nawet Twoj chlopak mówi ze jest Ci w nich ladnie to nei ma nic na przeszkodzi ^^ mam nadzieje ze beda pasowac do krotkich spodniczek i krotkich bluzeczek Wink a tak poza tym pozdrawiam i powodzenia =)
Anonymous - Sro 13 Paź, 2004 08:47
Temat postu:
Oczywiście, że noś. Smile Nie tylko Ci to pomoże i będzie leczyć, ale i będziesz fajnie wyglądać. Ludzie noszący okulary zawsze wyglądają inteligentnie. biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group