KoT napisał/a: |
HH, dobrze pamiętam? |
Malvina napisał/a: |
Weronika - Fajna dziewczynka ![]() |
Nena napisał/a: |
Wero, czas cie uswiadomic ![]() ![]() |
Iśka napisał/a: |
Weronika: tak, gadamy często na GG, jak na jej wiek to jest nadzwyczaj rozwinięta umysłowo ![]() |
Mała napisał/a: |
a ja moge:P
wierzba: :> oj wierzba to taka pani jadzia z sextelefonu doslownie:P oj wierzba wierzba ;> pogryze cie kiedys widelcem:> ![]() |
Cytat: |
Pulkownikt Nikt - można się w nim zakochać ![]() |
Pulkownik Nikt napisał/a: | ||
Hmmm... ? :> Mozna prosic o sprostowanie? ;p |
Weronika napisał/a: | ||||
Ja też proszę o sprostowanie ![]() ![]() |
mroweczka napisał/a: |
Mała: trochę mało gadamy, ale i tak Cię kocham ![]() ![]() |
Nina 006 napisał/a: |
Pulkownikt Nikt - można się w nim zakochać ![]() |
mroweczka napisał/a: |
Panienka_Wierzba: Miły zboczylasek ![]() |
Nina_006 napisał/a: |
panienka_wierzba - spoko dziewczyna. Tylko jedno u niej mi się nie podoba - Twierdzi , że nie jest ładna , a jest bardzo ładną dziewczyną i powinna w przyszłości zostać modelką! |
Pulkownik Nikt napisał/a: | ||
Hmmm... ? :> Mozna prosic o sprostowanie? ;p |
altruista napisał/a: |
hmm, pare slow o kilku forumowiczach ktorych +/- kojarze:
kot - ma problemy ze zrozumieniem kilku pojec, ale oprocz tego calkiem bystry chlopak. idda - przeradosne dziewcze, ot co. pulkownik - beda z niego ludzie. elfka - intrygujaca tavion - tez intrygujaca, ale mniej, za to madrzejsza ![]() ppark - brutal i degenerat bez serca, odrzucajacy nawet najpiekniejsze laurki ![]() |
Twoje samodestrukcyjne zapdey |
pulkownik - beda z niego ludzie. |
Jakieś ateistycznofanatyczne brednie, nic ciekawego. |
Kucyki są fajne...jako salami. |
DeadCorpses napisał/a: |
Kucyki są fajne...jako salami.
|
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Skoro juz tak offtopujemy na maksa to sie zapytam pparka: Naprawde urodziles sie w 1933 roku? Dawaloby to 71 lat !! ![]() ![]() |
Poza tym, jotpeg taltruisty to nic innego jak nędzna perwersyjna prowokacja zapewne zahcowanie wyssane z mlekiem matki, które ma za zadanie zwrócić na siebie uwagę :/.Niesmaczne. Objawia się tu jego egocentryzm oraz arogancja.
To co jest na nim jest skrajnie nie wazne, bo altruista(tfu!) mógł zamiescic w podpisie cokolwiek :/, odpowiednio duże i kontrowersyjne wzbudziłoby taki sam efekt. reasumujac: altruista do gazu i jego jotpeg tez! |
Ssij. |
<JEB>
umarlem. |
Anonymous napisał/a: |
Wam naprawdę nie przeszkadza wielkość tego jotpega? :/ |
Weronika napisał/a: |
Sama się jebnij dziecko |
Weronika napisał/a: | ||
altruista napisał/a: | ||||
zostalem obrazony przez 10latke majaca kolosalne problemy ze zrozumieniem tekstu. Ale padaka... |
Co z tego że jestem 10 latką..... CZY TO MA AŻ TAKI WPŁYW??? DOBRZE NIECH TO BĘDZIE CHŁOPAK. PASI CI???? |
i specjalnie dla panienki wierzby: panienka_wierzba - zachowuje się jak dzieciak, wrzeszczy, płacze, tupie nogami i rzucaja się po całym pokoju, ale chyba ma poczucie humoru ![]() |
elfkaNenar napisał/a: | ||
I to jakie... mój mały perwers, któy jeszcze mnie nie dodybał na ulicy z kocykiem.. Co do dawnego postu pyajęcego o moje małe Po to znalazłam na googlach. TULIMYYYY |
sami10 napisał/a: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sami10 napisał/a: |
Toja-Nasza 2 mama
Nina006-Na ogół złośliwa ale może być |
Nina_006 napisał/a: | ||
Nie ma sprawy! Jak tylko sobie życzysz... sami10 - zachowuje się jak dziecko ... nie wie czy ją lubię czy nie .... na PW lub na GG pisze jak normalna , fajna osoba , a na foru mjest jakas dziecinna i nie rozumna ![]() ![]() |
Kinga napisał/a: |
Kicip Syd Baret czy ty nie przesadzasz ?
Wiem że robisz sobie z naszego forum jaja ... ale prosisz sie o ostrzezenie Wiesz dobrze o co mi chodzi chodzi mi o twoje publiczne oswiadczenia o tym że forum to śmieszna strona i że robisz sobie jaja Pozatym Twój profil mówi sam za siebie ... to wcale nie jest śmieszne ... raczej niesmaczne |
Elly napisał/a: |
ja się nie wypowiem bo jestem nowa i jeszcze nie poznałam ludzi na tym forum .... |
Agnieszka12 napisał/a: |
tavion- bogini ciemnosci super! |
Miracle napisał/a: |
Wszyscy tu sa jak naj naj spox!!! ![]() |
a najbardziej spox sa nabijacze postow! |