Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - POT~!!

akasia - Sob 16 Paź, 2004 16:59
Temat postu: POT~!!
kto mi pomoze?! Jejjj..wstaje 8:00 myje sie smaruje anty prespirantem i zakladam wyprane ciuchy zaczyna sie lekcja 9:00 juz wszystko przepocone!! no na serio ja nie kłamie!! nie moge se juz poradzic Sad myje sie myje sie smaruje nowe rzeczy przewiewne zaraz dalej czuje to POT jeeej SadSadSadSad pomozcie Sad
Naomi - Sob 16 Paź, 2004 17:06
Temat postu:
Tez tak czasem mam... Krępujące... Nie znam sposobu na niewytwarzanie potu.
Dojrzewamy.Trzeba jakoś z tym zyć Wink
Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 17:10
Temat postu:
No wiesz mam identycznie.Ale pod pachami tylko przy duzym wysiłku
BamBI - Sob 16 Paź, 2004 17:40
Temat postu:
no nie wiem na początek tak:
-z rana umyj sie pod pachami
posmaruj sie antyperspirantem nivea Very Happy
-popryskaj sie zwykłym dezydorantem
jeśli to nie pomoże no to nie wiem przynajmniej ja tak robie i wszystko jest w porządku Wink
Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 17:41
Temat postu:
Jezeli antyperspirant jest w pyłku tzn dezodorant to se daruj!Najlepsze są w hm,...no wiesz w płynie czy kremie..ale nie pyłek. Wink pozdrowka
BamBI - Sob 16 Paź, 2004 17:45
Temat postu:
ja mam w kremie no ale te maja to do siebie że strasznie brudzą ubrania, chociaż w reklamach mówia że są niebrudzące Confused
Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 17:47
Temat postu:
Ja używam Herbina-w takim szklanym opakowaniu-nie plami ale i się nie pocę!Polecam!Jest też megawydajny!
Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 18:04
Temat postu:
Moja kumpela też tak miała, ale już jej przeszło. Ja osobiście radziłabym iść do lekarza.
Anonymous - Sob 16 Paź, 2004 18:04
Temat postu:
Do lekarza?Czemu?!
MeGi111 - Sob 16 Paź, 2004 22:09
Temat postu:
A ja czasem używam antyperspirantu w "pyłku" i mi pomaga... Tylko czarnme ubrania często brudzi :/ Ale możliwe jest też, że używasz nieodpowiedniego antyperspirantu... Możesz spróbować poprostu innej marki Smile Może ci pomoże Smile
Juwenta - Nie 17 Paź, 2004 10:38
Temat postu:
są też w aptece silniejsze antyperspiranty (tylko ze ona sa chyba na recepte....albo i nie?) mozna spytac Wink a do lekarza nie zaszkodzi pójść, moze przepisze cos skuteczniejszego jeśli jest taka potrzeba. A najpierw radze wypróbowac rózne rodzaje antyperspirantów, jesli zaden nie pomoze to spytaj w aptece lub ew. pójdź do lekarza.
Keśka - Nie 17 Paź, 2004 11:04
Temat postu:
Ja też się bardzo pocę np. kiedy mamy pierwszy W-F. Oczywiście też się rano myję i smaruję (nieźle to brzmi). Pocę się, ale nie ma od tego potu nieprzyjemnego zapachu.

Pozdrawiam,
Keśka
Anonymous - Nie 17 Paź, 2004 17:12
Temat postu:
Ja też miałam problem z poceniem nawet zakłądałam temat, mi zaczął pomagać antyperspirant Lady speed stick kwiatowy.
zazulita - Nie 17 Paź, 2004 18:58
Temat postu:
Ja bardzo polecam dezodorant w kremie firmy Dove!! Jest naprawde świetny, a po W-F to zawsze się pryskam dezodorantem perfumowanym i jest OK!!
Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 14:30
Temat postu:
- Zazulita - psika się przed poceniem a nie po - przynajmniej tak mi się zdaje
Anonymous - Wto 19 Paź, 2004 17:20
Temat postu:
Weronika napisał/a:
- Zazulita - psika się przed poceniem a nie po - przynajmniej tak mi się zdaje

Czasem gdy się opoperfumujesz na spocone cialo to śmierdzi bardziej niż od samego potu. A więc masz rację Smile
mroweczka - Wto 19 Paź, 2004 17:55
Temat postu:
No pewnie. Miałam kiedyś w klasie taką dziewczynę co się psikała zapachowym dezodorantem po WF-ie. Nie dość,że okropnie śmierdzi,to nic nie daje,poza tym jeśli psikacie się na spocone ciało może strasznie swędzieć.

Dezodorantów,antyperspirantów itp. używamy TYLKO na czyste ciało. Jeśli już naprawdę musisz po wf-ie coś ze sobą zrobić,to lepiej antyperspirantem w sztyfcie lub kulce i przed tym wytrzyj się chociaż pod pachami koszulką.

Co do autorki-znam ten ból. Nawet w zimie,nieraz gdy posmarowałam się dezodorantem na lekcjach byłam już spocona. Teraz kupiłam sobie antyperspirant w sztyfcie Fa Dry + Extra i jestem zadowolona Mr. Green . Zmień antyperspirant,a jeśli to nic nie da, no to trzeba się po prostu z tym pogodzić...
Ona89 - Pon 25 Paź, 2004 16:25
Temat postu:
Ja używam antyperspirantu w sztyfcie Dove. Jest bardzo dobry. Używam go rano i działa przez cały dzień. Very Happy
Anonymous - Pon 25 Paź, 2004 20:01
Temat postu:
Ja akurat aż tak bardzo na to nie narzekam. Używam dezodorantu w pyku z serii "Cztery pory roku" w kolorze zielonym. Wcześniej miałam różowy, i powiem szczerze, nic go nie zastąpi. Zielony - ujdzie. Używam też dezodorantu antyperspirant w kulce firmy AVON. Ten w kulce jest dobry. Nie ma zapachu, no może taki delikatny zapach.
Anonymous - Pon 25 Paź, 2004 20:35
Temat postu:
MAm to samo.... uzywam antyperspirantu w kulce. I posmaruje sie naprawde duzo i nic..Sad chyba trzeba sie do tego przyzwyczic w koncu dojrzewamy.Smile
sami10 - Sro 27 Paź, 2004 19:30
Temat postu:
wiesz co ja urzywam fa w kulce (niebieskie) i pełni zupełnie inną funkcję zawsze jak go urzyję to mi się klei pod pachą szczególnie Ci go odradzam
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 21:28
Temat postu:
sami10 - może smarujesz za dużo?? Jak jak nałożę to czekam, aż wyschnie (żeby sobie ewentualnie bluzki nie pobrudzić) Wink
Ja polecam Nivea - takie prezroczyste. Dobre! A i a Avonu kulkę Blue (bezzapachową czy pudrową, jakoś tak) - też dobra. Przynajmniej jak na mój pot Wink
Anonymous - Sro 27 Paź, 2004 21:49
Temat postu:
Gabrien ja tez uzywam nivea i czasami herbina:) ale jednak nivea jest niezatąpiony. Very Happy
Anonymous - Czw 28 Paź, 2004 13:56
Temat postu:
Tzn. ja NIVEA używam wtedy, gdy mam albo WF, albo wiem, że w ten dzień będę "szalała" Wink A tak "na codzeń" to ten z Avonu Razz
Ale masz rację - Nivea jest niezastąpiony!! Winkbiggrin
sami10 - Sob 30 Paź, 2004 19:30
Temat postu:
raczej nie, smaruje 1 - 2 "przejechania " tą kulką
pechowa ona - Sob 06 Lis, 2004 21:56
Temat postu:
Nio to masz klopot, ja rano tylko raz uzyje antyperspirantu i jest spoko. Chcialabym ci pomoc ale naprawde nie jestem w stanie Pozdro
Amy - Sro 12 Sty, 2005 19:42
Temat postu:
Jak myślicie? Czy jeżeli wieczorem podmyję się pod pachami. Wstanbę rano i też się podmyję. odczekam 10 minut. Posmaruję się Rexoną w kremie (taka mała) odczekam znowu 10 minut. I dopiero założe ubranie. Czy będzie dobrze? Proszę o odpowiedzi Wink
Amy - Sro 12 Sty, 2005 19:55
Temat postu:
aaaa... zapomniałam jeszcze dodać:
Czy lepiej używać w kulce (Avon) czy w sztywcie (Rexona)?
mroweczka - Sro 12 Sty, 2005 20:15
Temat postu:
Nie wiem ktory lepszy Amy bo nie próbowałam Mr. Green Co do czekania no to bez przesady,nie musisz po kąpaniu czekać 10 minut...
Mróweczka Kwiat
kuina1418 - Sro 12 Sty, 2005 21:15
Temat postu:
wiecie co cos wam powiem te antyrespiranty w sztyfcie sąowiele lepszeniż w kulce ponieważ
w sztywcie zasusza pot a w kulce powoduje ze sie jeszcze bardziej pocisz i jest ci bardziej mokro.wiem to z własnego doswiadczenia i innych
beatka - Nie 19 Sie, 2007 18:02
Temat postu:
Jest specjalny dezodorant ktorym smarujesz sie raz na kilka dni i ma bardzo silne działanie. Pozatym tabletki z szałwia działaja tez na pocneie sie Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group